Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    16. Lipanj 2016. 22:47

Cure hvala na podršci, najbolje ste. Crnatockica zapamtit ću si za taj Effergalan, valjda ga imaju ovdje za kupit. 
    Ljubac svima ♡

bellaru
    16. Lipanj 2016. 22:52

Lucy ni me razmisljaj o tome. Uvijek  tako nesto se dogodi samo je sisak manja sredina pa se vise cuje za to. 
    Miska moja imena! Šimun i mila (sofija) . Moj nije htjeo ni cut za šimun pa je karlo. A pa ako imas nekog odlicno. Ti ces se sigurnije osjecati.

Aurelija
    16. Lipanj 2016. 23:13

Bogami ste vrijedne bile, 5 stranica popodne, već sam mislila da se neko porodio, a ono samo kolači! 
    Miska, bas si vrijedna! Jedva čekam vidit sliku sobice!
    Crazy, ne kužim se u dječje bolesti ( još), nadam se da će bubica mala brzo ozdravit!

Bila danas kod dr, očito je predosjećao da sam nabrijana haha pa mi je sam uvalio 4 uputnice, bez da sam išta rekla! Drugi tj idem ponavljat test senzibilizacije i krećem u TA. OGTT mi iskreno ni ne fali haha, sama sam doma kontrolirala šećer i uvijek je bio 4.8- 4.9 ujutro, a čak i nakon jela. Curka i dalje na zadak tak da 95% cr. 
    Vani vlagaaa, klima me spašava, a vidim i vi se hladite, ufff

Aurelija
    16. Lipanj 2016. 23:16

Bruna, Sunshine, jel doktori u ta ambulanti imaju neki raspored po danima, planiram ić u čet/pet? Samo sad je ovaj produženi vikend, pitanje ko će bit.

Abies
    17. Lipanj 2016. 00:05

Elle koliko znam beba ti mora biti rh + 
    Nego naglasak ja sam 0+ ti 0+ ali bez prerade krvi, mogle bi biti kobne jedna za drugu. Bez obzira sto po onoj tablici smo si donatori.
    Crazy joooj. Mora biti bolje sutra. Navodno ploske krumpira na tabanima pomazu. 
    Koliko se veselis jaslicama, ja ga ne bi dala bar do sri. Da bas ozdravi. 
    Lucy odakle si? Jedni moji prijatelji su oboje djece u sisackom rodilistu docekali i sve pet. 
    Moram ici spavat...ceka me vesela noc bar u dva budjenja

TPol
    17. Lipanj 2016. 02:59

Pozdrav svima vidim bas ste se raspisale kao i uvijek! 

Crazy lijepa busa ni ja ne vidim visak kila!
    Sanjarka eto super veselo je kod tebe, bebulja samo u rukama :) 
    Miska lijepo ime od moje prijateljice se zove tako kcerkica, moj muz je isto tako kao smislit ce on ime pa nista, a ni jedno moje mu se ne svida , pa jedva se dogovorili jos se dogovaramo oko drugog imena al kao sto kazes bit ce po nasem hahah 

Joj sto je vruce danas. Meni su od putovanja natekle tako noge do sada nisam jos to imala, a nisam sugo ni sjedila stajali smo smo, svega 4,5 sata. I sad uopce ne mogu spavat od vrucine i sparine, a moji zive tu pod šumom i trebalo bi bit kao zraka ali nema Uopce zraka. Nadam se da na moru ima zraka ...I noge mi gore hahha joj 
    I pocelo me dole lijevo od pupka nesto probadat, nako na mahove 🙄🙄 jel koja od vas tako ima? 
    Eto bruna pridruzujem se tvom klubu nespavalica 😕😕😕

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 05:06

Jutro cure....

Jeste se raspisale 😁 
    Da, mishka, kolko to slucajnosti i slicnosti kod tebe i mene 😂 imena,pa tvoj termin na moj rodendan... Bas zanimljivo...😊

Aurelija sto se tice TA,svaki dan ti je drugi gin dezuran, tu ti ne mogu pomoc, jer ja uvijek idem istom, on gleda raspored dezurstava svojih i tako me i narucuje... To sto je produzeni vikend,tj sto su praznici,nema veze jer ti je gore uvijek netko.. Kad sam bila nedjeljom,zene su i nedjeljom dolazile, ali savjet da dodes cim ranije,tipa oko pola8, odmah ctg napravis i cekas doktora.. Neki puta dode ranije,neki kasnije,sve ovisi kako je hore na odjelu stanje a i dolje u rodilistu.. I da, pojedi obavezno ujutro nesto, da se beba probudi(ja nesto slatko, tipa buhtla ili doma snitu kruha sa dzemom) da ti ctg ne traje predugo... 😊 dalje ce ti oni gore dat upute... Inace, jucer je cura iz kraja rodila curku, isto na cr, spinalna, tako da je cijelo vrijeme bila budna... 😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    17. Lipanj 2016. 05:11

Pisem bibliju i zaboravim 😂😁😝

TPol, i mene zna probadat oko pupka, tj imam osjecaj da me koza na dodir pece, nesmijem se dodirnut, ti traje koju minutu i samo od sebe prode.... 😒 nije bas ugodno.. A o stopalima da ne pricam, ajd barem ne naoticu, al navecer su mi crvena i imam osjecaj da ce se zapalit kolko me peku,a neznam kako da ih rashladim-hladna voda bas i ne pomaze... Tj samo kratkorocno, a i ne zelim se prehladit... A spavanje,haha, trening za ovo kad Sofia dode 😁😂😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    17. Lipanj 2016. 05:44

Jutro, evo i mene. Mali imao 40.3 sad spustili sa čepićem... idem opet do dr odmah na pocetak smjene, jer ovo nema nikakvih naznaka smirivanja... neću ni reć što mi sve prolazi glavom... 
    Bebuljo me masira hehe, kako se trbuh razvlači i deformira zanimljivo za gledat...
    Mishka Mila mi je predivno ime za curicu... mi smo u slucaju curke htjeli da bude Neva, al eto pišulinac :-)
    Bruna, ma ti ćeš se naspavat kad dođe beba, vidit ćeš ;-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.