Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika832013
    14. Lipanj 2016. 16:37

Elle-  bez brige nisam gadljiva  pitam zato sto sam ja danas na gacicama imala nesto velicine jedne kune, skroz gusto gusto i bijelo-zuckaste boje. Do sad nisam nista tako primijetila

bebacica
    14. Lipanj 2016. 16:58

Cestitam novim mamama, uzivajte sa svojim smotuljcima 😍
    Mi se jos uvijek uhodavamo. Sva sreca da je mm na go jer mene sve dolje boli, kao da mi se kosti vracaju na mjesto. Jos malo i s dojenjem cemo biti na ti 😄😄 mala je lakotnica, neda se od cice dok ne ide van na usta 😝
    Kika meni je ispao vecer prije poroda. Bilo je slizavo ko puz, smeckasto-crvene boje. A taj dan sam imala jaci iscjedak isto kako si i ti opisala.

Mala se budi, juurimm 😘😘

Lucy16
    14. Lipanj 2016. 17:11

Osjećala sam to i prije, ali ne ovako često u danu i ako podignem bilo šta teže od kile javi se, zato se brinem.

kika832013
    14. Lipanj 2016. 17:36

Bebacica- zanima me jer sam cijelo jutro imala laznjake i kad je to ispalo stali su. Na kraju cu vam se javiti iz bolnice sa vijesti da sam rodila 

mare1989
    14. Lipanj 2016. 17:50

Malamimi tako su ti veliki u nekoj fazi svojoj,ali proci ce to.Bitno da su maleni dobro i ti takoder😍.Veliku vam pusu saljem😚👄

Sanjarka88
    14. Lipanj 2016. 17:55

Crazy cura rodila od prvog truda do izlaska bebe ravno 20min ,hitna nije stigla (zive daleko od rodilista) porodila je svekrva 😂😂

Abies a dobro si rekla nakon 2tj znam sve sestre i dr, a cimerice po sobama pravi komsiluk, ma vrh haha 😂😂
    Nek sam ja doma 😊

Malamimi divim ti se 😘 ljubi male struce ❤ i drzi se. Nije lako al je i dvostruka radost.

Elle 6cm?? I poslali te kuci? Hm
    Mene sa 6 poslali u boks 😂😂 mislim da je kod tebe pitanje sata i def ce bit vrlo brzo 😎

Ostalo zaboravila 😷 soory

Omela me ljubav prema mom djetetu 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bruna257
    14. Lipanj 2016. 18:01

Sanjarka tebi oprosteno, ipak se niste pomazili vec ima dana... Samo uzivaj u svojoj maloj struci, puuuuno ga mazi i ljubi... I nadam se da se konacno osjecas bolje i da se situacija unormalila...😍

Elle da sam ja tolko otvorena garantirano bi vec bila u debeloj pripremi ako ne i na dripu da to malo ubrzaju... Ti ces to ekspresno obavit 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    14. Lipanj 2016. 18:13

Sanjarka uzivaj sa malenim misicem i velikom curom👧🚼💕

Elle827
    14. Lipanj 2016. 18:22

bruna, da, kaže mi i sestra da su nju poslali odmah u boks i.nabili joj drip kad je došla u polikniniku tako otvorena, ali ona je bila 3 dana do.termina ..
    Sanjarka, a vjerojatno su mene doma poslali  jer nema trudova pa je valjda računao dr. da možda još izdržim malo..
    ..a  meni se nekako čini da sam ok još nekih tjedan dana.,ne znam, neki feeling, vidjet ćemo dal me vara
    kika, ma mislim da imaš i ti još  vremena 
    lucy, ako ti se to događa kad nešto dižeš, vrlo vjerojatno su lagane kontrakcije..pa izbjegavaj saginjanje i podizanje možda malo,ako ti se čini da ti je to češće.. inače,pravi trudovi ne prestaju , počnu se javljati u pravilnim razmacima i bol se sve više pojačava...

'

Elle827
    14. Lipanj 2016. 18:28

aha, da...i također izbjegavaj spuštanje u duboki čučanj i sjedenje kroz duže vrijeme..rađe lezi na bok kad te tako pritegne i.malo.odmori..

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.