Crazy imale smo zadnje menge u 2dana razlike,tak da sumnjam da su krivo izracunali, imala je malo povisen secer al nije bas previse na to pazila...al moguce da su nesto krivo izracunali...
Sanjarka 💓💓 sve te tvoje probleme prozivljavam s tobom... Neznam zasto tako,al nekako u sebi mislim da ce ti bit lakse 😂😁😘
Heh laznjaka, samo molim boga da ce to onda bit ko mojoj mami samnom... U 11 poceli konkretni bolovi, u 12 dosla u bolnicu, u 13:15 me drzala u rukama.. Di ces bolje... 😂😁😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Pixii i Jambica cestitam!!! <3 <3 brzo se oporavite i mazite se sa svojim malim smotuljcima <3
Crazy na fejsu jedino sto ima vise slika od bebica i trbuscica, lakse je uploadat tamo nego ovdje , pogotovo s mobitela :/
Sanjarka napokon doma :))) jeeeeej, bilo je i vrijeme, sad cete nadoknaditi propusteno <3
Tpol kolica su odlična, mi smo se dugo dvoumili oko Bergsteiger kolica, po svim testirnjima su na vrhu ljestvice, javi recenzije kasnije :)
Teja444 nam se isto tako popela ma tobogan, sretnooo :)))
E sad imam pitanje za Vas koje ste odmah nakon rođenja radile dokumente za bebace. Kako ste uspjele tako male bebe slikati? MI smo mislili doma uslikati i onda izraditi sliku, pošto moramo putovnicu imati jer već sa 2 mjeseca smo kumovi u svatovima u Hrvatskoj, a zivimo u Njemackoj. MIslili smo ga na bijelu plahtu staviti i pokusati uhvatiti u trenutnku kad otvori oci, nadam se da cemo uspijeti. :/
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Bruna menzes nije neko mjerilo. Mozda joj je taj mjesec ciklus bio duzi. I do zaceca je doslo kasnije.
A dr se drze samo m, ne i duzine ciklusa. Normalno drze +-2tj kao zakasnjela trudnoca (-) ili 4tj ako se embrio dobro razvija. Tad se uzima da je trudnica pogrijesila ciklus i ostala iduci mj trudna.
Abies sve moguce 😁 doduse ja ti se lose kuzim u te njihove racunice, ja za sebe znam tocno dan, jer sam prije pratila cikluse i ovulacije... Nismo ciljali,samo smo uzivali u druzenju 😁😂 tako da znam da je ovulacija bila 5dana prije u mom slucaju... Zato ja tvrdim da cemo se nas dvije prije upoznat :D al nedam joj van jos 2tj 😁😂😝
Kleopatra ja sam kceri pravila putovnicu imala je mjesec dana,otisli u studio i ona nam rekla kako da nastimamo se,bitno da su oci otvorene i ne smije imati usta otvorena.Najbolje otidi u studio pa ce oni sve ustimati i pokazati.
Cureee evo i mene da se javiiiim 😀
Pixii ode ti priko reda, cestitaaaaam na bebacuuu!! 😍😍samo mi nije jasno zasto inkubator, nije premala bebica..
eto sad kad je dosla i prva srpanjaska beba sad mogu i jaa 😁😁😁 jutros imam osjecaj kao da lubenicu nosim medu nogama
Sanjarkaa wuhuuuu ode i ti kuci, napokon..grli, ljubi,mazi mali smotuljak da nadoknadis sve propusteno ❤❤
Jambica cestitam i ovdje, a Teji zelim puno srece i da sto prije ugleda svoju malu strucu
ostalo nisam popamtila, ne zamjerite, mozak mi je ka emmentaler, vise zraka nego sira 😂 prijavljujem pregled u srijedu, da vidimo jesmo li ostali na prst otvorena ili je krenilo dalje
ljubiiim vas i odo spremat rucaaak
bok cure,
evo mi se vratili s pregleda...
..otvorena sam 6cm, a inače
sve ok, ctg uredan, na ultrazvuk mi nije gledao ovaj put pa ne znam koliko smo veliki sad, pred tjedan dana je bio 2900g, a ja u ovih tjedan dana nisam dobila ništa na kilaži..nadam se da on je
..kaže dr. da ako dobijem trudove trk u bolnicu jer će po svoj prilici brzo izaći...
..al ja se nadam da će se ipak strpit maleni još kojih tjedan dana barem..
..što se tiče izračuna oko trajanja trudnoće, meni nije nikako mogao po zadnjoj menstruaciji jer su mi bili ponekad i po 45dana ciklusi....zato sam si i bila lijepo.kupila onaj clearblue test koji pokazuje kad je otprilike bilo začeće.. to sam mu rekla na.prvom.pregledu pa je računao prema tome i prema.ultrazvuku...
čestitke još jednom svim novim mamicama koje nisam još imala prilike uhvatiti ovdje jer sam se malo kasnije uključila...
'
Elle tvom malenom se zuri van . Sad probaj lezat da ostane on jos koji tjedan unutra.Bitno da ste ti i on dobro
Ja sam sad pojela punu zdjelu lubenice,tako mi je lijepo sjela hladna i slatka
Ja pojela jabuku pomijesanu sa divljim borovnicama... Mmm prefino... 😋😋🍎🍏
Ruckic je u pecnici, pecem buncek i mladi krumpir sa tikvicama i paprikom... Zdjela salate i moji ce bit sretni 😋😋😝😁 ja u horizontali, bas sam izmorena, laznjaci uzeli danak...
hehe,mare..da..izgleda da se junioru nešto žuri...za razliku od tate, kojeg se uvijek nešto čeka...a ko zna...možda mali samo cima pa na.kraju i on zakasni...
Bruna, dobri su ti lažnjaci, pripremaju te za pravu stvar pa bi, prema onome što sam ja dosad čula, trebalo ići lakše na porodu...
e, da...i dobar tek! vjerujem da će biti fini ručak..
'
Sortiraj odgovore
Najstariji