Cure ono fotkanje beba kad su stare nekoliko tjedana ili koliko vec. Dal netko zna do koliko tjedana starosit mora biti beba i kakve su cijene?
Pozdrav cure!
Evo nas dvije odmaramo po cijele dane, zbilja mi je vec teeeesko hodat, jedva cu i rucak skuhat danas... Ili ga mozda ipak mami prepustim... Umor je neopisiv, nemam snage za nista, a hormoni me tako peru,nocas sam pola noci plakala, sad se rasplakala jer sam grah prosipala po sudoperu i stednjak s vodim zalila... Zivciram sama sebe 😖
Sunshine, brzi oporavak i povratak doma....
Sanjarka nadam se da si i ti danas doma ssa svojim malim princem...
Ostale cure, neznam kaj ste pisale, ne pamtim vise nista, ali budite mi sve dobro,i vi i vase bebice 😘
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna..ma nisu te suze ponekad lose...dodju kao ventil...znam kak je...placi...budes ok.
Znas da nas torbaju hormoni...jos malo i vracamo se u staru formu....
Bebice ce nas veseliti...a mi cemo raditi na sebi...da sve dovedemo u normalu.
Meni je prosli tj bilo koma.al danas mi je skroz ok...ne place mi se...imam nekak volje skuhati...citam si knjigicu i tak...kao da je zatisje....
Sunshine nadam se da ce ti bit bolje!
Sanjraka jesul te pustili iz bolnice?
Bruna imas jos malo i eto tvoje bebulje 👍🏻👍🏻👍🏻
Bellaru za cjene ti neznam ali znam da beba mora bit do 2tjedna starosti, tad se naprave najbolje slike , a ako imas dobar aparat mozes i sama ima ns youtube dosta tutoriala, ja cu sama jer volim fotografiju i bavila sam se neko vrijeme s tim.
Ja vas na brzake pozdravljam, pakujem se jer u cetvrtak idemo muz i ja malo na more , nas zadnji odmor u dvoje hihih ☺️☺️ Jedva cekam.
Evo ja bila na pregledu i kaze skratio se cerviks. Da je prije tri tjedna bio 36 mm a sad je 30 . Ja pitala sta to znaci ona kaze da malo usporim i pijem magnezij. Al ja i dalje ne kuzim sta to znaci. Ako se skroz skrsti otvoris se il? I kaze magnezij 2 do 3 puta dnevno a kaze ova u ljekarni ne vise od 1 dnevno😕 a ovo da usporim. Ja inace sam ljena i nisam bas poletna pa ne kuzim😕 ostalo sve ok i plodna voda i sve i vec ima 1827 g😦 a meni kilaza ne ide gore a od tri tjedna narasto 600 g pa mi ni to nije jasno al ona kaze da to moze biti tako. U tako posto je rekla da moram usporit i nisam nista na kilazi dobila ja gas u arenu u mcdonalds i u shopping😂 morala si kupit onaj grudnjak jer me zice culjaju na mojima.
Tpol pa i ja volim fotkat al nisam toliko talentirana za to😕 a bas mi se to nekako dopalo.
U nas kisa cili dan, a dan od feste (sv.Ante), a muz Antonio :)
Cure kako se stavlja slika ovde?
Vecer curke
Ja bila kod zubara,u srijedu opet,bas me zajeb...,crkla sam hodajuci i vozeci auto.Vani sunce bas lijepo vrijeme a ja sva nikakva.Mm pravi veceru
kaze da ne fali bebi kalorija
Curke nisam puno pisala, ali redovito vas pratim. Samo da javim da sam malo preskocila red i rodila jutros u 37 tjednu. Deckic ima 3070g i 51 cm. Sad smo malo u inkubatoru, ali se nadam da cemo brzo kuci.
Sortiraj odgovore
Najstariji