Dok sam ja napisala svoju bibliju Sanjarka dobila zeleno svijetlo za ići doma! Jupiii!!!!
Ljubim vas cure sto se veselite s menom ❤
Vjeverice samo se ti druzi s muzem dok mozes 😉.
Aktivirat ce se mame , ne sumnjam ja neka se malo prilagode. Naravno one koje su i prije bile dosta aktivne 😊
A koje nisu pusu im saljem nadam se da su svi ok 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka bravooo za odlazak kući. Svaka čast na živcima, ja mislim da bi se živa pojela da moram bit bez bebolinca! Sad nadoknadite sve propusteno ♡♡♡
Cure slobodno i ovdje na profil zaljepite koju slikicu, isto je vide samo prijatelji.
Vjeverice, super za "druzenje". I ja bi, al me sad malo strah radi otvaranja. Nisam sigurna smijemo li. A Tesla, ah... imat cu taj auto jednog dana, majke mi. Nista nije tolko bitno kao to da ne zagađuje okoliš.
Mare i tvoj spavao u novom krevetu?! Hehe ma bravo! Veliki naši dečki ♡
Cure moje, mirovanje je dosadnooooo... gledam 24kitchen i rade creme caramel! I ja bi to sad!!!
Sanjarka uskoro ćete se i vi družiti
Crazy ja se ne bih žalila na malo prijevremenog otvaranja, taman koliko treba da ga rodim sa 37 tjedana
Crazy mi od kad smo uselili u novi stan djeca ne spavaju u svom krevetu,tek u zadnje vrijeme kcer spava u svom krevetu i sin sinoc prvi put
Jutro cure!
Najprije da cestitam novopecenim mamicama 😍😍 ljubite se mazite i pazite i naravno brzo oporavite... 😘😘
Sanjarka KONACNO VISE! Hvala bogu da ides doma, veselim se za tebe kao da sam to ja 😂😍
Neego, mene nocas 3-4puta dobro prodrmali laznjaci... 10ak minuta menstrualna bol i zatim tvrdi trbuh... Obavila wc i prosetala i smirilo se... Samo se nadam da nece sve krenut prije reda, jos ne, 2tj zelim bit u komadu 🙏😁🙏😊
Jucer mi frendica rodila koja je termin imala 4 dana poslije mene... Sve nesto te frendice/zene iz drustva radaju po mj dana prije... Bas me to zateklo, al bitno da su i ona i beba ok, malecka ima 3300 i 50cm.. Nije u inkubatoru, samo na grijanom kreveticu ce bit koji dan... Mozda me ta novost malo prodrmala pa me zato laznjaci ulovili...😏
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, ja bi cak rekla da su njoj krivo termin izracunali... beba je taman... mozda je rođena 2tj prije...
A laznjaci dobro dođu za brzi pravi porod. ;-) stisni noge jos dva tjedna pa si u terminu
Ja sam imala cimericu kojoj su 2mj fulali termin 😰 Boze sačuvaj
A u susjednoj sobi je cura koja je rodila doma 😃 ( nije namjerno)
Svasta se ovdje nagledas ipak sam tu sad vec 12. Dan kad zbrojis. Ne znam kako nisam skrenula s pamecu oooooo
Bruna ❤
Neka laznjaka pripremas se pripremas 👍😍
Crazy bas ces strogo mirovat ili? Ajde pripazi se jos malo brzo pa mozes nastavit starim tempom 😉
Vjeverice druzenje s muzem ne znam kad ce mislim da cu se trest od straha kao i prvi put 😂
Btw ja od kad sam prokrvarila savove uopce ne osjecam zakon iako cudno to je bio tek 6. dan no dobro
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pa da kad mozes imat te lazne menstruacije a vec si trudna... ko ce to procjenit... a sto je bilo s ovom sto je doma rodila? Znas pricu?
Da vas malo pozdravim!
Jambica Pixii cestitam!
Pixii pregurali ste se. Inkubator, ma to koji dan i bit cete doma.
Sanjarka jel skakuces?! Napokon.
Da kad si oko 2tj vec znas imenom sve sestre i koje smjene rade. Sad ce ti biti neobicno doma😜
Jucer je stariji hranio mladje dijete. Tata je drzao, preslatko.
Spavanje starijeg, s nama je bio u krevetu. Sam prvu noc otisao u svoj krevet. Nocas turneja. Flasica. Uvalila tati i otisla sinu u krevet. Ujutro je bio sretan da me vidi. I decki me pustili jos jedno hranjenje tako da sam okinula do 9h. A mala 120ml smazala. Meni napokon dolazi mlijeko, ne kapam nego pomalo spricam 🍼
Sortiraj odgovore
Najstariji