Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    14. Lipanj 2016. 13:56

Deedee, sto se tice petrove,mozes imat i jednu torbu u radaoni jer su stvari s tobom cijelo vrijeme,prvo  u predradaoni dok obavljas klistir i brijanje,a kasnije ti ju sestra otfura u boks, ono gdje si ti,tu ti je i torba..ja sam osim tog imala svoju torbicu i dve velke flase jane u vrecici..imala svoju spavacicu i carape,a sestra mi dodala melem za usta i mobitel koji smijes imat,mozes se javljat,bitno da ne laprdas sad pol vure glasno  nis ti drugo ne treba..samnom bio muz koji mi je povremeno dodavao vodu,smijes pit tak gutljaj po gutljaj.. E sad,sto se tice izgona i onog poslije to ne znam iz prve ruke kak ide jer sam zavrsila na hitnom carskom rezu,ali mazis se s bebom najmanje sat vremena,prebace te u dio ispred boksa da lezis tih kolko vec,a torba ti je s tobom na krevetu pod nogama il ispod kreveta,tak da sa stvarima stvarno nemas posla.. Ak ce te poradat vecek,sretno.. Mene spasio dr.goluza 

Aurelija
    14. Lipanj 2016. 13:58

Bruna, pa to je ogromna beba za 36 tt trudnoće, ili se meni samo čini?  super da su krenuli lažnjaci, ići će to brzo, a u terminu si već za tjedan dan, tak da no sikiriki! Nismo mi još ni svjesne da možemo rodit svaki čas, termin se opasno bliži! 
    Kleopatra, sumnjam da ćeš uspjet doma to pogodit, veličinu slike, sjene itd, neće ti prihvatit njihov program sliku za biometrijsku putovnicu. A za prvi ulazak u hr ti ne treba putovnica, tražiš samo preko konzulata neki papir za jednokratni ulazak u hr, ostalo riješiš ovdje. Bit će ti jeftinije pretpostavljam.
    Elle, 6 cm?? Ja sam mislila da te ostave u bolnici na čekanju s 4-5!!  od sutra si u terminu, ti moraš zbilja letit u bolnicu na prvi trud, inače ćeš u autu rodit!

Littleladybug
    14. Lipanj 2016. 14:07

Elle 6cm?? ti ako malo jace kihnes ode bebac van 😅 probaj stisnit noge jos malo da izdrzi unutra 
    Bruna uff laznjaci, dobar je trening za ono sto nas ceka..odmaraj sto vise mozes

Bruna257
    14. Lipanj 2016. 14:12

Elle ja se iskreno nadam da ce pomoc, ovo nocas je bolilo tolko da me budnu drzalo, nista prejako, samo se nije sirilo prema krizima... Onda se sjetila disanja udah-broju do 4, izdah-do 8 i brzo popustilo...ako bog da, kad dode do toga da se obje brzo rijesimo 🙏😊

Aurelija da, velika beba, rekla je da ima secer malo povisen,al da se ona ne brine oko toga.. Imala je i hrabrosti, vodenjak joj pukao u karlovcu al ona trazila u bolnici da je puste i na vlastitu odgovornost u rijeku...ja se nebi usudila nikako.... 😳😳 a da,sljedeci tjedan sam u terminu,al ipak radije jos sacekam do 27. 😁😁  pa nek se porodim recimo 29., na moj imendan 😁😁😂😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Malamimi
    14. Lipanj 2016. 14:23

Ljetnice, puno vas je rodilo i svi ste dobro, HB. Cestitam vam i dobro dosle u klub neispavanih. Ne citam vas, iskreno, ne stizem. Puno secemo i naravno puno papamo. Najcesce u tandemu, a tad su mi ruke zauzete. Kad svi spavaju, a to je upravo sada, spremam rucak, peglam, perem i ako stignem otspavam s njima. Kod nas je za sada sve skolski, 2 puta se bude nocu i relativno brzo zaspu. Samo sto to jedno budjenje meni nosi po 1.5 sat budnosti, ali necu se zaliti. 
    Ostajem pri tome da je s drugim (i trecim) djetetom sve opustenije i lakse. 

Trudnice izdrzite!
    Terminuse sretno!
    Mlade mame sretno!
    I do tipkanja

mare1989
    14. Lipanj 2016. 14:25

Bruna kod tebe zvuci rucak za 5

Moj mm je jucer becke snicle pravio i salatu,ja danas kuham mahune s puuuno povrca,jede mi se tako nesto s povrcem kuhanim.
    Moja beba je danas dosta mirna,sad smo ja i kcer ljuljale trbuh pa je dva puta jako udarila da me sve zabolilo,vec me bila panika lovila jer sam jako ruzan san sanjala u vezi bebe.Lose je vrijeme pa je  vjerojatno zato ona mirna

mare1989
    14. Lipanj 2016. 14:26

Malamimi drago mi je da si se javila,kako su tvoja djecica i ti?

Elle827
    14. Lipanj 2016. 14:29

ajme , slučajno sam stisnula prijavi administratoru umjesto citiraj... kako da im javim da nisam htjela niš prijaviti?

hehe, a što se tiče kihanja, već testirano..zasad smo još uvijek 2u1..
    ..inače, cura koja je bila sa mnom u sobi kad sam bila zbog krvarenja pred dva mjeseca, je.bila otvorena 9cm, u 27tj.,..nadam se da je uspjela izdržati dovoljno dugo...i da je sve ok..imala je termin isti dan kao i ja...
    ...a rekao mi je dr. i nesto za vodenjak što nisam znala da se može dogoditi...rekao.je također da me.ne.želi strašiti jer nije često,ali neka za svaki slučaj odmah legnem vodoravno ako pukne jer bebač nije još u zdjelici nego odmah iznad pa da ne bi ispala pupčana vrpca slučajno...vjerojatno zbog toga što sam.otvorena pretpostavljam...

'

CrazyPuppet
    14. Lipanj 2016. 14:31

Elle, sa 6cm neš ti još dugo bit u komadu... čudno da te nisu zadržali. Imaj sve spremno i stišći noge. Tebi kad krene rodit ćeš za čas. 
    Ja ću ovih dana spremit torbu i ubacit robicu u komodu... sve me isto pere nesto da ću rodit ranije... 
    P.s. vagala se jutros i dvi kile sam lakša... kak sad to?!?

Bruna257
    14. Lipanj 2016. 14:37

Malamimi drago mi da si se javila 😊 i jos draze da su bebolinci ok, nisam ni sumnjala u tebe, brzo si se uhodala... Samo neka oni nastave papati i rasti... 😍😍

Mare moji obozavaju peceni mladi krumpir i tikvice,a kako je jucer bila za rucak krem juha od graha sa noklicama i meso od nedjelje ostalo, danas mi se jeo krumpir 😝😂
    Sad pojedem i idem spavat, skupit snage za nocas 😊😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.