Pixii i Jambica čestitke na vašim smotuljcima! Mazite se i pazite i čim prije doma!!
Hvala cure ;-) sandrich nisam pametna s tim fejsom, ima prednosti ali i mane, jednom davno rekla sam nikad vise... ali mi je zao sto ovdje rasprava zamire.
Evo mali uspio prespavat noc, bilo je malo buđenja (komarac) ali je tata uskocio. Iskakali smo ko petarde na svaki zvuk, pa je mm otiso spavat k njemu u sobu.
Ja danas laganini, napravit ću curry za rucak i odmarat. Kako ste mi vi?
Evo ja ni jucer nisam otisla kuci jer su mi htjeli jos jednom provjerit krv. Ugl bila prije vizita i pustili me aaaaaaaaa plakat cu od srece. Jedva cekam zagrlit oni mali smotuljak valjda me nije zaboravio😭
Cura se jako veseli nadam se da smo zavrsili sa bolnicama.
Crazy sto se fejsa tice jedino slike propustas.
Tipkamo se na forumu i dalje 😘
Pixii i Jambica iskrene cestitke od ❤ uzivajte i brz oporavak 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure
Crazy i moj je mali nocas spa vao u svom krevetu napokon
Jambica cestitam od srca
Kod mene neko tmurno vrijeme,samo za lezanje.Imam u planu danas peglat baby robicu,a mm ce napokon ovaj tjedan komodu napraviti
Dobro jutro!!
Evo malo sam zabušavala dva dana.. Nedjeljom ne pišem da me Sanjarka ne bi optužila da se ne "družim" s mm Btw toplo se nadam da su te pustili doma i da se ti i Petar mazite naveliko!!!!
Betty hvala na izvještaju i ovdje Andrić se čini kao mali zmajček od bebe, odmah ste se prilagodili jedni na druge
Bellaru ko iz topa Audi a5 sa svom opremom, hahaha
Deedee mene isto zna trbuh svrbiti, pogotovo oko pupka!!! aaaa!! i nakon što se namažem, svejedno svrbi strija još nema tu ali nikad se ne zna... Koliko sam malo pratila (a možda sam i fulala) lažnjaci pomognu da se kreneš prije otvarati.. Vidiš, Betty prali lažnjaci mjesec dana i kad su krenuli pravi trudovi za čas je bila 10cm otvorena... Meni to dosta dobro zvuči, vjerojatno zato što još nisam osjetila lažnjake
a za komarce sam čula da je bitno da na spreju piše "deet free", navodno je dobar od olivala, ima za kupiti u dm-u.
Nessah odgovorila sam ti u inbox
Ugolina lijepo da si se javila kako ide uvođenje reda?
Tpol, ti, tvoja odjeća za malu, kolica, pa sve je tako chic!! Slatko
Pročitala sam prvi dio knjige s iskustvima i nije me ohrabrila kad vidim koliko su ženama trajali porodi
nadam se da će drugi dio imati bolji učinak na mene
Abies bravo za brata pomoćnika i čuvara!! Vidiš kako si ga lijepo odgojila
Crazy nisi ni ti luda, Teslu kažeš? Vidjela ju neki dan u gradu i zaljubila se i u auto i vozača
Bebacica sretno s dojenjem!! Kažu da treba malo vremena da se uđe u štos.. Babygirl je tu expert i puna je savjeta pa probaj nju malo pitati
Sunshine jesu vas pustile doma?? Držim fige da odete čim prije pa će i navikavanje biti opuštenije doma...
Bellaru ne znam ništa o tom fotkanju.. Ja ću malog valjda svako malo fotkati, što fotiće što mobom. Već imam preko 150 slika sebe u trudnoći Što se tiče cerviksa, on ti pred porod skroz nestane. Ima cura tu na forumu koje su dugo morale mirovati zbag kraćenja cerviksa.. Magnezij mi je i moja doktorica rekla da smijem nekoliko na dan. Doduše ja nemam grčeva pa ga uopće ne pijem... Što se tiče bebine kilaže, i moj je u mjesec dana dobio skoro kilu!! Sad dobivaju po 200 gr tjedno do kraja
Kako je shopping prošao?
Elle sretno na pregledu, čekamo izvještaj!!
Meni centrifuga u trbuhu nakon doručka. Mali se toliko veseli hrani kao da cijelu noć nije jeo
MM i ja bili u Ikei u nedjelju i kupila par stvari za malog. Danas valjda stiže i paket robe od frendice. Treba sve to sad polako prati i peglati
I meni nedostaju da se jave malo mame koje su već rodile. Proljetnice nisu bile toliko aktivne u trudnoći ali zato su se raspisale nakon poroda, sjećam se da sam čitala njihov pf. Kod nas obratna situacija.. Ja još čekam Majinu priču s doulom pošto smo istu izabrale..
Pixii, iskrene čestitke!! Zašto je beba u inkubatoru, pa nije uopće mala?? Stigla nam prva srpanjska bebica!!
Jambica, također čestitke na malenom smotuljku!
Sanjarka, ajde hvala bogu više da ideš doma!! Ljubi malu srećicu
Sunshine, bez brige, kad se oporaviš, stigneš napisat! Nadam se da se neću prije porodit!
Bellaru, fotkanje je najbolje obavit kad dođeš iz bolnice, beba taman dobije lijepu boju, a dovoljno je još uspavana da ju možeš namještat. Pitaj u nekom lokalnom studiju, nema kod nas baš puno fotografa specijaliziranih samo za to. Rekvizite nabavi sama, a za DIY varijantu ko što kaže Marigmar treba ipak imat pošteni fotić. A što se tiče cerviksa, to uopće nije zabrinjavajući nalaz, meni je tolko bio u 25 tt. On se prirodno skraćuje prema kraju trudnoće i nema potrebe za 3xMg!!
Crazy, super za preseljenje, odmaraj sad napokon!
Sortiraj odgovore
Najstariji