Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    12. Lipanj 2016. 23:12

Cure hvala na dobrim željama za useljenje. Sutra muž obećao razgovarati s majstorom za ugradit frižider. Valjda ćemo onda krenuti završavati s tim.

Ja još uopće ne razmišljam o rodilištu i šta mi treba. Kao da je to godinama daleko, a još samo 2 mj.

Znam da će me pred kraj lupiti trema i strah da neću spavati danima. Grozan sam tremaroš. Ispiti na faksu,  javni nastupi- kao šiba na vodi. A s djecom u razredu ništa. Sad ti reci?? 

Isto dugo ništa nisam pekla. Inače svako malo nešto, ali muž nije ljubitelj slatkog, bilo dosta pričesti, krizmi, krštenja ove godine pa nisam ni željna kolača. I danas bila na krizmi. 

Sretno svim novim mamama s njihovim bebicama i da se što prije oporave i dodu kući ove što moraju ostati duže u bolnici.

Deedee01
    13. Lipanj 2016. 02:34

Curke ma spomenula sam stucanje samo zato sto je on meni skroz naprijed a inace nemam trbuh, sad sve osjetim jer nemam sala, pa kad mali stuca i ja se tresem, nije bas zabavno☺️

Ugolina mozes mi iz prve ruke reci za Petrovu, sto treba za radaonu? A sto za sobu? Jesu potrebne 2 torbe? Tko te porodio? Tko je bio dobar a tko zlocesti? I neki savjet? Punooo pitanja..☺️☺️☺️

Ma i ja cu onda raid koristiti, samo malo da otjera tu gamad! 😄

U utorak prijavljujem pregled😄

Sanjarka88
    13. Lipanj 2016. 06:46

Jutro ekipica 😍

Ja nestrpljivo cekam vizitu...
    Mm se vratio radit danas 😕 junior je kod bake.

Tpol odlicna cijena! 👍

Sto se torbe tice, moja bivsa cimerica ju je pakirala kad su je trudovi uhvatili 😂 ma ionako vam vec od prvog dana moze netko donit sta god vam treba

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bebacica
    13. Lipanj 2016. 07:18

Jutro.
    Pitale ste mi di sam rodila, ob zabok. 
    Brzo pisem dok mala spava. Jucer sam skuzila da nemam dosta mlijeka za nju u nekom trenutku pocica oba dvije cice. Poslala sam muza po dohranu i preporodili smo se. Tolko je znala plakati poslije hranjenja da vise nisam znala sta joj je 😣
    A i vukla je cicu tako jako da mi je ranice napravila, kupio mm sesirice, ali ona ne zna povuc preko toga aaa muke jezeve.
    Jedva cekam da mi patronazna danas dode 😰

CrazyPuppet
    13. Lipanj 2016. 08:18

Jutro cure!
    Bebačica probaj popit vode u kojoj se kuhala blitva, pa vidi hoce li krenut mlijeka. Inace su kupusnjace zakon za sve probleme s dojenjem. 
    Za komarce rađe ugradite mreže na prozor, a chicco vam ima onaj ultrazvucni aparatic pa probajte s tim. Osobno nisam ljubitelj ni raida ni onih "osvjezivaca prostora" uzasno me iritiraju ti umjetni mirisi, a mislim da je bebama jos gore svu tu kemiju trpit. 
    Sanjarka drzim fige da ides doma danas. 
    Ja danas malo ciscenja i finisiranja... a onda laganini ;-)
    Pozdrav

Elle827
    13. Lipanj 2016. 09:00

Jutro, cure..

deedee, hvala na objašnjenju..ja skužila kao da bi to moglo eventualno neki problem stvoriti...pa mi nije bilo jasno,jer nisam još naletila na tu informaciju...
    ...a bome i mene zna dobro protresti kad ga uhvati,iako ja imam sala i za donacije...ne znam..npr.možda onima koje žele dupe ko Kim Kardashian...

bebačica, meni su ti bile pomogle Mamine kapi....skupe su,al eto,meni funkcioniralo...

što se komaraca tiče, mi ćemo ići s mrežicama za prozore i balkonska vrata..za malu sam ja bila nabavila od chicca neku kao kremicu koja ide od 3mj.i koliko se sjećam, bila je od koristi..

Sanjarica, držim fige da je sve ok i da ideš doma..

'

uykmyjh
    13. Lipanj 2016. 09:59

I mi smo baš nekidan postavili komarice... Oduševljena sam, di su bile cijeli moj život  Dosad sam se gušila u autan spreju i tabletama 

Sunshine1
    13. Lipanj 2016. 10:44

Pozdrav ljetnice

Pratim vas ali ne pisem,nervozna sam jako i jos uvijek se prilagodavamo jedna drugoj.
    Nekakve najave su da bi mogli doma sutra,meni vade sav i jos cekamo njezin bilirubin i napravit ce joj uzv glave.
    Inace zbog izbjegavanja lijeve sike javila se upala,crp visok,temp tako da sam na antibioticima ali ide na bolje

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    13. Lipanj 2016. 10:45

Kad dodemo doma i budemo u miru prikljucim vam se ponovno. I aureliji dugujem iskustvo svog carskog

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.