Ja nisam dugo dugo vremena radila kolace,sad zadnji tri tjedna stalno pravim,ali stalno lambadu pravim,jer mi bas prija hladna.Jos po noci kad ustanem onda jos malo pojedem😊😁
Sveki mi poslala haljinu rastopila sam se prekrasan materijal,lagan,idealna za ljeto.Plus i robicu za bebolinu poslala i za moju veliku bandu poslala slatkisa.😋😋 ona nas bas iznenadila
E Mare sveki ti je stvarno zakon.
Iako moram ja pohvalit i svoju svaki dan dolazi pomoc od kad sam ja u bolnici, sve je ocistila, oprala, maloj kuha po zeljama, pece palacinke, cuva juniora dok su tm i moja mama u posjetam... Sinoc je i spavala kod nas. No tata neda sina preko noci nikome i gotovo 😂
Ugl 👍 za sveki.
Crazy danas ti je takav nabrijani dan sto ima veze svi ih imamo 😎
Ispadi bijesa ha? Ah ti dvogodisnjaci 😃
Tpol koliko ste platili kolica?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure malo razmišljam o torbi za rodilište pa me zanima u ovu malu torbu za radaonu ne treba puno stvari ali uloške bi morala staviti jel da? Ne znam kak to funkcionira nakon poroda vjerojatno ležiš tamo neko vrijeme u krvaris, kak to ide ak mi netko može objasniti 😁 I da uzimam kakav ručnik ili nema potrebe
Sanjarka svaka cast za sveki,mamu i mm.Njemu kapa do poda sto se sve snalazi 😊
Nije vam lako,al proci ce to brzo sve.
Marigmar imaj vode, mali rucnik za lice (tolko da obrišeš znoj), labello, mozda kakve krekere ili keksiće (npr. elvita) dva chicco uloska i jedne mrezaste gačice - to ti sestra odmah stavi nakon šivanja reza (ali nadamo se da toga me bude, jelda). U biti te nakon poroda i poroda posteljice malo očiste i stave ti ulozak. Po potrebi odlezis tamo neko vrijeme pa te onda sestra odveze na odjel babinjaca. Bebu u pravilu donesu za nekoliko sati nakon sto provjere jel sve ok, okupaju i obuku.
Ajme lambada!! To ima ime!! To mi je seka par puta radila davno, sad je u zadru već par godina pa se nisam mogla dočepat kolača To je uvik bia "kolač od fante", njoj netko dao recept davno... Ajme jedva čekam napravit, bacam se odma sutra na posao, hvala za podsjetnik
Sandrich hahaha! 😂😂 kod tebe uvik neki kolac na meniju joj!
Marigmar to ovisi o rodilistu. Meni samo trebao mob, ulosci i jednokratne gacice. Vode imala napila se reda radi 2 puta, ručnik imala al ne znojim se nikad pa ni tad, energ. cokoladicu imala pojela je tek u sobi.
Kad rodis ide sivanje ( nedaj Boze) pa dva sata lezis tu s bebom gola. Meni su tek kad smo isli na odijel obukli gacice i stavili ulozak.
Kad te smjeste u sobu, beba ide na kupanje i pregled
I naravno u toj torbi mi bili svi dokumenti koje odma predajes
Mare 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Crazy i Sanjarka ma ne bi htjela doći tamo sa previše stvari a opet nisam znala kak funkcionira to sa ulošcima, ok znaci neka budu dva kom i gaćice pa sad da li ih odmah stave ili pred odjel nebitno, vazno da imam.
Mare bome dobra svekrvica, s i sad s tom pricom o lambadi bas ste mi otvorile apetit 😆😆😆 bolje odoh spavat
Sanjarka kolica su sa svim tim djelovima 450e.
Sortiraj odgovore
Najstariji