t pol, baš su vam lijepa kolica, jel to inglesina?
ugolina, sjećam se ko da je jučer bilo kako sam bila.happy kad smo ja i curka mogle napokon doma...isto 5 dana bila u bolnici nakon carskog.. sve najbolje i uživajte, nadam se da lijepo papa i nana...
'
Svim mamama cestitke. Ma to je baby stavila onaj tobogan na fejs pa vise ne mizes ni pratit koliko je bebica stiglo.
Mare - ja u soku sa sinom. Preeeedivan je. Pazi bebu, mazi ljubi. Donio joj svog medu plisanog. Meni natocio flasicu vode (pokusavam piti vise zbog tromboze). A isto u trudnoci me mazio po trbuhu, spavali nos na nos. Srce moje malo
Sanjarka kako je? Jel se smirilo? Jedan big hug.
Dalje ne pamtim sto ste pisale
Hello ekipica
Mene danas sestra pustila u kafic u sklopu rodilista da s dragim gledam utakmicu 😂😂
Tpol super su kolica, big lajk 👍
Deedee mog su vec izboli komarci 😠 isla mi je mama danas kupit nesto neznam jel tbl ili tekucina sto ide na struju, nije da cu mu ukljucit to kraj glave 😉
I da HRVATSKA! 🍻
Mare koji kolac ?😂 bravo za bracu mazilicu ❤
Bellaru samo se ti isplaci ako ti tako dode treba to izbacit iz sebe, hug! 😘
Ugolina nek ste vas dvi kuci, mazite se i pazite 😘
I ja cu sutra nadam se mazit svoje cudo
Sto se stucanja tice, moj je stucao povremeni u trbuhu a sad stuca skoro nakon svakog podrigivanja pa mu to smeta jer bi zaspao 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Abies i ja tebi hug ❤ smirila se ja psihicki brojim sate do ujutro
Bravo za divnog bracu 💙
Abies oni nas iznenade kad se najmanje nadas
Sanjarka lambadu sam pravila evo virtualno ti saljem najveci komad
Mare hvalaaaa ti 🍰 dobro bi mi doslo danas nismo imali kolac za veceru inace uglavnom bude 😥
Sanjarka bas su neki, pa danas je nedelja trebali su barem kolacic dat 😟😟
Elle to su kolica bergsteiger duplo jeftinija od inglesine .
Hvala cure 💕💕💕
Večer cure!
Bettyboop predivan porod, svaka čast! Čestitam ti jos jednom, uzivaj s malim zlatom!
Bellaru Audi, a? Ja bi Teslu, hehehe
Ma mi imamo odselit samo jos spizu iz frizidera i par komada robe... al dobro, bude sutra valjda. Lucy sretno i tebi. Hvala na podršci, cure.
Sanjarka super sto si odgledala utakmicu s tm, ja nisam gledala jer sam morala izaci s malim da se malo prolufta na zraku. Paaaa smo imali par ispada bijesa i tak...
Neću muža nazad u klub, nisu ovo tako teski prekršaji ko inace, ok je on u zadnje vrijeme... al ja sam danas sva neka nabrijana... samo bi da me se ostavi na miru i da me nitko ne dira. Staaaalno mi se spaaaavaaa.
Abies bravo za malog, super je braco!!! Ja ne znam kako ce bit kod nas, inace je umiljat... al mamu nesmije niko dirat... bit ce zanimljivo. Mare a tek tvoja maza ♡ i ja bi lambadu, bas ih volim ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji