Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    12. Lipanj 2016. 12:33

hej bellaru, baš mi je žao što te toliko peru hormoni... znam da si rekla da ti se ne jede čak ni čokolada,ali gricni si ipak malo da ti podigne serotonin,možda pomogne..
    ..a za bolove uzmi Magnezij , ja uzimam šumeći 375, a navodno pomažu i banane...inače,magnezij pomaže u opuštanju glatkih mišića..vjerojatno neće skroz prestati bol,ali bi moglo biti malo lakše..

'

mare1989
    12. Lipanj 2016. 12:48

Sanjarka drzim fige da ides sutra doma,veliki zagrljaj ti saljem 💖👄
    Lucy sretno sa selidbom,da sto prije se smjestis
    Crazy i ti takoder.

Moj mm nikako da ulovi da okreci sobu,jednostavno ima posla preko glave i ne stigne ni okreciti sobu ni komodu napraviti.Ali rekao je cim se smiri posao da ce sve napraviti😍.Jutros su mi javili da je kuma od moje nerodene bebe narucila kolijevku i da ne moram razmisljat o tome😁,jedino sto cu je dobiti tek krajem 7mj kad budu dolazili iz Njemacke.Nema veze jos jedna briga manje😊

CrazyPuppet
    12. Lipanj 2016. 12:57

Bellaru drzi se, nemozemo uvijek biti veseli... proći će i to ;-) kako to mislis ne jede ti se čokolada?!?! ;-)
     ja sam isto neka opasna danas... mm mi selidbu opet odgodio za sutra jer je danas utakmica(!), i jos me probudio kad sam malo legla, da mu napravim ručak... grrr i nije mi kupio sladoled aaaaaaa!!!! Hehehe
    Sanjarka drzi nam se, jos malo i doma si. Ipak to nije zezancija, izgubila si dosta krvi. Sad moras papat cikle, crvenog mesa i špinata da malo nadoknadis zeljeza, pogotovo ako nastavis s dojenjem. Drzim ti fige da si sutra doma i da mazis svoje malo (i malo veće) zlato.

TPol
    12. Lipanj 2016. 13:08

Crazy izgleda da cemo opet morat otvorit klub za muzeve iako smo odustali od toga hahah, mene je moj poceo nesto opasno ljutit ovih dana hahaha 
    Sretno vam sa selidbom izgleda da ste vec na vise od pol puta 👍🏻👍🏻👍🏻
    Lucy isto sretno sa selidbom, mene ce to isto cekat al sigurno kad malena bude imala mjesec ili dva , a htjela sam nekako prije 😬😬
    Mare super za koljevku 👍🏻
    Bellaru ja sam ti u 17tjednu imala tolke grceve i probadanja tocno u donjem dijelu trbuha i jos su trajali danima i zato sam osla doktoru pregledao je i sve u redu, rekao da vjerojatno jer se sve to rasteze i od tad pijem magnezij u prahu , malo opusti misice ali ne bas sad da prode skroz. Al ja ne mirujem stalno sam u nekom pokretu pa valjda i to ima veze
    Sanjarka nadam se da sutra ides kuci ❤️❤️❤️
    Zabica da za cas ce kolovoz , pogotovo kad mislim da jos mroam nabavit stvari za bebu komodu krevet, ostalu robicu, za cas ce to, samo da ne bude vruce jer sad su mi noge vec vruce 😬😬😬

Lijep dan svima 💕💕

Abies
    12. Lipanj 2016. 13:16

Hej cure. Strije u prvoj t niti jedne na trbuhu. No nisam mazala bokove. Cak se i dr zadivio sa skalpelom u ruci. Ogromna sam u obje t
    Sad u ovoj par komada. Trbuh to negdje. Prva vise pl vode a sad veca beba. 
    Bademovo ulje koristila. 

Crazy sretno u selidbi. I tebi Lucy.

I da admini maknite smanjite taj gumb ocisti!!!

bettyboop_st
    12. Lipanj 2016. 13:21

Da se cure javim i ode,docekala Andrica i Andric nas.On je toliko sladak da je to nestvarno.Moj porod je bija bas onakav kakav sam i zelila,i samo na izgon isla u rodiliste.Ugl.porod je krenija 10.6 u 14.15 nakon pregleda  plodne vode,i tu je dr reka da bi mogla rodit do nedilje,otvorena 3 cm.Vec sam se pomirila,da necu jos dugo rodit,i odem doma.U 14 krece nesto bolno,al kako sam vec imala lazne,ne obadajem se,al skuzih da je drugacije,zovem MMa i cvilim da ne mogu.Dolazi mi babica nakon sat vremena,i pregledaje,disem kako treba,klistiram se doma,slusam muziku,mm me masira,trudovi ludjacki svako 5 min,u pauzi jedem i pijem,ponasam se ko neka zivotinjica,bas mi je ugodno doma,i mm i babica me maze i paze,sve kontroliraju,ja i dalje nesvjesna da radjam.Sati su mi proletili,i u 6 babica kaze da sam spremna,i da odem u rodiliste.U rodiliste stizem bez uputnice,i dr na prijemu me maltretira sa glupostima,i kad su mi trudovi na 2 min,ona ocekuje da se skinem u njihovu spavacicu..da sam mogla zveknila bi je.MM me upisuje,i cekam ga da dodje,a njega nigdi.Ja bez moba,otvorena 10 cm,i pukla plodna voda,gledam na sat,i mislim se kad ce taj MM.E da,prije nego sam dosla,donila sam papire za zabranu dripa,epi,pupcane vrpce,cijepljenja,ugl.sve su ispostovali.Sam izgon je bija poprilicno tezak,al dobro,izgurala sam,bez epizotomije,ijednog sava.U 19.15 je stiga on,najlipsi na svitu,odma se docepa cice,i cica dvi ure.Pupcana je otpulsirala,MM je prereza,Andric puni pelene,papi ciku i spava.Toliko od mene.Svim mamama zelim sve najbolje,i nadolazecim bebama

Sanjarka88
    12. Lipanj 2016. 13:24

Hvala cure na utjesi stvarno se nadam da sutra idem kuci svojoj djecici i muzu. Jedino se tamo mogu oporavit ❤

Crazy hvala na savjetima 😘 trenutno pijem zeljezo sto su mi ga dali no zamijenim doma hranom i sokom od kupine 👍
    Ide muz natrag u klub? 😉

Mare bravoooo za kumu 😎

Bellaru uh gadno te stislo vidim. Virtualni hug saljem! I pojedi cokolade 😉

Tpol uzivajte u nabavci svega toga 😍

Kad smo kod sladoleda meni muzic donio jucer u posjete ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Lipanj 2016. 13:28

Betty bas mi je drago da je tako sve proslo ❤ ljubi nam Andrića 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Elle827
    12. Lipanj 2016. 13:54

Bettyboop, super porod, mislim da se svi nadamo takvome...čestitke..  baš me razveseli kad čujem da je nekome sve tako lijepo prošlo...

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.