Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elle827
    12. Lipanj 2016. 10:35

..Jutro cure, 
    deedee, pa trebalo bi biti tako,da...a šta ti je napisao? ja sam.isto svaki put isti dan...samo je meni utorak, i isto budemo +6 uvijek.. sad u uto ćemo biti 36+6.. možda je dr. slučajno krivo napisao...evo baš sam sad pogledala..i meni je sad prošli put napisao 36 umjesto 35+6

..crazy, sretno sa selidbom, i nas čeka vjerojatno sljedeće godine...bit će interesantno vidjet kako će to izgledati s ovo dvoje malenih..

...a sa strijama sam ja zasad imala sreće..nije bilo niš u prvoj trudnoći, a nema ni sad još uvijek... nema ni moja mama čak ni nakon moje sestre koja je imala 5kg.. a nema ni sestra nakon dvije curke od preko 4kg... bit će genetika izgleda... pa se onda nadam da će mi možda ona koža na međici  isto biti dovoljno elastična kao i na ostatku tijela pa da možda neće biti rezanja ako uspijem vaginalno..  curka nije imala veliku glavu, možda neće ni braco onda...

'

mare1989
    12. Lipanj 2016. 10:38

Jutro cure
    Kako ste danas?
    Mene zgaravica namucila nista ne pomaze,mm je oko djece dok ja jos lezim

deeka
    12. Lipanj 2016. 11:02

U mene isto nema strija, iako vecina zena kaze da ih je dobila malo pred termin...Al mazem se s bio bazom i sestra mi ih nije dobila pa se nadam da necu ni ja! A linea negra je tu odavno!!

Ja cu poludit s ovim namistanjem dok spavam, utrnem kako god se okrenila, zglobovi ruku bole! A najgore mi se ustat iz kreveta, neznam ni sama vise kako se otkotrljat iz kreveta 

mare1989
    12. Lipanj 2016. 11:32

Ja isto nemam strija jos,jedino na grudima mi vene bas se vide.Strije sam u prve dvije trudnoce dobila tek pred porod,a prosle su nakon poroda.

deeka ja isto jedva se nastimam u krevetu

Lucy16
    12. Lipanj 2016. 11:47

Znači 31 tj., strija jos nema ali se mazem s bio bazom.

I meni nekad pogresno upisu te dane. Zadnji puta sestra gledala po onom svom nekom pomicnom kalendaru po datumu zadnje menge i krivo upisala dan. Al ne dira me to. Znam da četvrtkom punim tjedne.

I mi u procesu selidbe. Ostao jos krevet, roba, neke sitnice, ali i ugraditi frizider sto je najveci problem jer se muz to ne usudi sam, a ne znamo ni nekog majstora za to. Zato ni za bebu jos nisam nista pripremila. Imam u kutijama nekih stvari.

Moja mama mi ne pomaze i nece moci jer je bolesna, tesko hoda. Vise ja njoj pomazem. Svekrva kako koji dan. Ali petlja se nekad u sve, sve mora znati, savjetuje, cak je pokusala i odrediti ime malome. Zato se pokusavam sto prije odseliti u svoju kućicu, ali muz radi po 10 sati, a ja ne mogu tegliti bas neki teret. I htjela bih da to nas dvoje odradimo jer smo i do sada sve sami napravili. Pokrečili, pripremili, nitko se nije ni ponudio za pomoc pa ne treba ni sada. Sve sam sama obrisala, postavila karnise i zavjese, poslozila.  Zato se cudim kako sam prije mogla sve, a sada jedva skuham nesto da ne padnem s nogu.

Sanjarka88
    12. Lipanj 2016. 11:49

Dobar dan curke...

Ja jos u bolnici, moli kumi ma nema sanse.... Obeca mi je da me sutra pusta. Bolje za njega da bude tako jer ja stvarno ne mogu više....

Elle hvala na linku, bas cu pogledat 😊

Crazy sretno u finaliziranju selidbe 👍😘

Mare zgaravica ha? Nemam savjeta 😕

Deedee bas mi je zao zbog strija 😕 ja u prvoj popucala valjda bila mlada koža ovaj put nisam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Lipanj 2016. 11:51

Lucy sretno sa selidbom i drzim fige da sve cim prije realizirate 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

deeka
    12. Lipanj 2016. 12:01

Mare a ko ce nam jos izdrzat dva miseca. Ufff

bellaru
    12. Lipanj 2016. 12:13

Ja sam danas u takvoj teskoj depri. Od jutra placem. Zlo mi je. Ne jede mi se pa cak ni slatko😨 
    Napisala sam vam u petak da me dole boli ko jajnici za vrijeme menge i poslala ginicki mail pa mi rekla da dodjem u ponedjeljak kod nje. Al nisam zbog tog u depri nego valjda mi se sve nakupilo i toliko sam jadna sama sebi da bi iz svoje koze van da mogu. Jos k svemu tome sam i uzasno zivcana . Ne sjecam se kad sam toliko zivcana zadnji put bila. Da ni sad netko pokloni novi audi A5 3.0 tdi full oprema ja i dalje nebi bila bolje volje😢😢😢😢

Lucy16
    12. Lipanj 2016. 12:26

Bellaru- drzi se!!!!  Vjerujem da dodu tako neki dan, al bit ce bolje. Misli na svoju bebicu. Ja sam na pocetku trudnoce imala dosta stresova i plakala sam skoro svaki dan. Nisam uopce mislila kako to utjece na bebu. Samo se molim da bude zdrav. 

Radi danas nesto sto volis. Dan je nikakav ali odi negdje, okruzi se ljudima koje volis. Svi ce rado oraspoloziti trudnicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.