Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    11. Lipanj 2016. 16:44

Bravo Babygirl!!! Cestitke na brzom porodu 🎈❤️👌🏼👶🏻💙
    Cestitke i svim novopecenim mamicama! Neznam tko me pitao ali da ja cu doslovno sa posla u rađaonu 😁😁😁
    Pitanje. Gdje se družite na fb-u?! Vidjela sam da spominjete neku grupu zatvorenu gdje ste samo kao vi ljetnice ili?! I ja bih se ubacila ako mogu? Kakva je procedura?! Voljela bi da se družim sa vama i poslije poroda i da skupa prolazimo neke stvari jer je onda i meni lakše kad pokupim koji koristan savijet od vas…

Puse sa mora od Nessah ❤️💋

baby♡girl
    11. Lipanj 2016. 16:51

Crnatockica babica je Irina  i evo navijam da te dopadne 😍😍😍😍
    Bili od jutra dr Koscec koja mi je prokinula vodenjak, dr Rudman me nonstop obilazila. Porodila me babica, ona me i sivala, dr je samo gledala neka mladja, imam zapisano negdje ime i isto je predraga. 😍😍😍😍 jos malo draga ❤❤❤
    Nessah draga jos malooo 😍😍😍😍 bude te netko ubacio meni malo steka 😐
    Sretno svima curke ❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

CrazyPuppet
    11. Lipanj 2016. 16:56

baby♡girl još jednom čestitam na bebici. Bravo za odličan porod, i za malo šavova! Uživaj s malom ljepoticom 

MomM.94
    11. Lipanj 2016. 17:07

Elle ma pokusavala svakakve vjezbe, i tu na sve 4 al nece moje tvrdoglavo dijete se okrenut i nece..

Nessah bude vjeverica te ubacila, samo joj posalji poruku tu na klokanici, njoj to najbolje ide, nasa druga sanjarka...

I ja bi na moree...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Sanjarka88
    11. Lipanj 2016. 19:01

Vi o svekrvama i mamama ja nemam prituzbe ni ni jednu ni na drugu 😎
    Zao mi je za sve probleme koje imate nezmam sta pametno reci osim da šaljem virtualni hug ❤

Baby porod u tvom stilu 😎 ljubi svog frajera malog 😘

Teja oni tebe misle prirodno porodit bez obzira na zadak ili?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    11. Lipanj 2016. 19:21

Baby, super porod i drago mi je da su bili ljubazni. Odmaraj i mazi svoju štrucu! 
    Teja, nemaš dogovoren carski za bebu na zadak?? 

Čitam vas curke, sve po redu peru hormoni, plačete itd...moram reć da se ja nisam ni jednom cijelu trudnoću rasplakala i nemam problema s emocionalnim ispadima, pitam se jesam normalna haha? 

TPol
    11. Lipanj 2016. 19:46

Aurelija ja sam isto prilicno normalna , ne vidim te promjene u raspolozenju, imala sam gorih trenutaka u pms fazama, sad se bas osjecam dobro hehe osim sto sam stalno gladna a ni ne volim bas jest

Pocela sam, citat knjigu guide to childbirth od Ina May pa mozda mi pomogne da sve prirodno prode bez epi i ostalih pomagala. 

Sanjarka drzi nam se 💕💕💕
    Baby i ovde cestitke, kad viidm na faceu vase male mrvice i ja bi, ko ce docekat  august 

Mene mama inace najvise zivcira jer kad joj se pozalim kako imam stres i puno posla, ona kaze imat ces jos vise e to mi digne tlak haha 🙄🙄🙄

Dobro dosle nove cure !!

Meni su dosla kolica sutra cemo ih sastavit da vidim dal nesto fali

Sanjarka88
    11. Lipanj 2016. 19:53

Vas dvi ni inace ne cmoljite ili samo u trudnoći? 😃

Tpol cekamo slikicu 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

MomM.94
    11. Lipanj 2016. 19:55

Sanjarka, Aurelija rekli su ak prirodno krenu trudovi, i pocnem se lijepo otvarat da oni ne vide razlog zasto nebi prirodno rodila, jer imam dosta siroku zdjelicu i kao beba nije velika.. Al mene strah da se nekaj ne zakomplicira, pa cu u ponedjeljak pricat s ginekologom koji bude u TA da ipak idem na carski.. Pa cu vidjet kaj ce rec..

Aurelija i tvoj bebolinac na zadak, jelda? Kaj tebi kazu?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Elle827
    11. Lipanj 2016. 20:21

https://youtu.be/PgkZf6jVdVg

evo nešto fora za pogledati..možda je netko već vidio...uglavnom, radi se o ženi koja je uočila obrazac po kojem bebe proizvode određene zvukove kad nam žele dati do znanja da im treba zadovoljiti neke od osnovnih potreba..
    ..ima 5 različitih zvukova: kad su gladni, kad su pospani, kad im nešto stvara neugodu,npr.treba promijeniti pelenu ili im ne paše položaj, kad trebaju podrignuti i kad imaju grčeve..
    ..meni je djelovalo jako interesantno i kažu ljudi po netu da navodno stvarno pomaže ako se počne osluškivati odmah od rođenja...pa sam htjela podijeliti to i ovdje s vama...
    ...meni je recimo bilo grozno kad bi mi curka plakala,a ja nikako da potrefim što treba ..baš sam se znala osjećati bespomoćno,a ja sam ta koja bi njoj trebala pomoći..
    ..tako da se nadam da će ovo možda biti od koristi..

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.