ajme ljudi, a kod mene pak mama moja ta koja je malo too much control freak...volim ju i zahvalna sam što mi pomaže kad treba, ali brate mili,što me zna ponekad izluditi sa svojim guranjem nosa u sve...
'
haha, mare...kod nas slično onda..
ali meni je svekrva tu, nasreću..
..nikad se ne gura sa savjetima,.a uvijek na raspolaganju kad god ju se nešto treba... ima skroz neki umirujući učinak na mene..
..toj ženi nikad ništa nije teško...svaka joj čast...
..ajme...evo i mene s hormonima ..,sad ću se rascmizdrit..
'
Sveki je odlicna...nemam ja za nju slovo prigovora...ali covjece kad rodim...kad sam nula...down...dno dna..bol..trebam kupaonu samo za sebe...trece dijete mi je...mogu sve s ljevom rukom.jednom kad dodje i bude sa nama...a drugo zivjeti 2 tj.(btw kuca joj je 20km od nas...ali to joj komplicirano da dolaze njih dvoje a i gubit ce vremena koje bi htjeli provesti sa bebom)..ne ne ne mislim da nemogu ja to.definitivno ne.
Sad sam trenutno smajl faza...zatisje...ali mislim da ce eskalirati u skandal....
Meni su mama i sveki super! Sveki zivi na donjem katu i ne tlacu, dapace nista mi ne zeli dat radit i kaze nek odmaram jer zna kako je to. Vec znam da ce mi maximalno pomoc kad rodim (ukljuceno i kuvanje i ciscenje) iako ciscenje svoje kuce ne dam nikom u ruke, zaro miza treniram! A mama je 5min pjesice od nas tako da cu imat pomoc s obe strane...A obe znaju da me ne smiju puno tlacit (naucile su vec) hehe :)
Drage moje 😍😍😍😍
Evo da se i tu konačno javim 😆
U ponedjeljak stigla u bolnicu oko 18h zbog abnormalnih bolova i kontrakcija i tvrdoce trbuha. Mali se slabije micao, zadrzali me.
Radili mi nekoliko uzva par dana, i bila sam se uplasila da nesto nije u redu, ali ocito su i oni htjeli biti sigurni da je sve super. U srijedu ujutro sam se otvorila puni cm i odlucili su inducirati porod u cetvrtak. Ali meni poslije posjeta i hrpe palacinki od cokolade krecu trudovi. Poveselila sam se da ce krenuti prirodno, ali od stresa navodno staju poslije ponoci. Daju mi nesto da probam zaspati. Ujutro u 5 dolazi sestra i zove na klizmu. U 6 vec bila u radjaoni. Drip ukljucili u 7. Zbilja skroz lagano, osjetim trudove ali ne bole. Prokidaju vodenjak i nastavljaju s pojacavanjem dripa. U ponedjeljak sam jos trazila epiduralnu u slucaju indukcije, ali morala sam cekati nalaz krvi da ju primim. Ne boli me ono da ne mogu izdrzati, ali znam da ce pojacavati drip i da ce biti gore i ne zelim izgon obaviti u suzama. Dolaze 3 anesteziologa, 1 malo starija nadgleda dok mi dvoje daju epicu. Prva doza ne djeluje, ali mi odmah daju drugu koja djeluje. Poslije toga pojacavaju drip ono svakih toliko sve vise. Ali briga me, ja ne osjetim nista, docekujem bebe koje se radjaju jer su vagali tocno ispred mene. Babica Irina je dusa od zene, dragala me po kosi, samo mi je ponavljala da nista ne brinem, ona ce sve srediti. Daje mi spasmex 2 puta za omeksavanje. Dolazi dr i pregled kaze 7 cm. Daju mi dolantin od kojeg mi se pocne uzasno povracati i vrtiti i upozore me na to i mislim si pa zato sam i rekla ujutro da ga ne zelim ni u kom slucaju. Zovem da mi se povraca, taman mi daju posudicu i u tom trenu me toliko zabolio trbuh i onak si mislim pa zar vec 😂😂😂 trazim jos epice, govorim babici da me jako boli trbuh, ali da to nije trud, nego bas bol. Znaci ni 5 minuta nakon Dolantina ja otvorena i beba izlazi. Na pravanu ispred sebe gledam kako se vidi glavica i u tri tiskanja bez bolova jer je epica jos uvijek bila taman, stize moj sin 48 cm i 2960 g. Predivan. Apgar 10/10. 2 savica estetska. Osjecam se blazeno.
Sve pohvale kompletnom rodilistu. Nitko nije bio ma cak ni malo antipatican.
Ostajem jos 24h u boksu jer nemaju mjesta pa me selili u sobu. Sestre za bebe odlicne, dojimo, spavamo, ma divno nam je.
Dobije se paket violeta pelena 24kom i vl maramice. Kad god sam pitala da ga uzmu da obavim tusiranje uzeli ga bez prigovora.
Hrana je onako, neslana. I kako mi je krenulo mlijeko jako sam gladna cijelo vrijeme. Nadam se da cemo sutra kuci 😍😍😍
Pozdrav svim curkama ❤
One koje imaju u planu roditi u Vinogradskoj samo naprijed.
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
baby girl, čestitke ...i super da ti je sve dobro prošlo i da je osoblje ljubazno
'
Ej curke vidim ima vas novih, pa dobrodosle..
I tu cestitam svim novopecenim mamicama i njihovim malim mazama..
Nama danas termin, al nema naznaka da malac hoce van, ja zatvorena, trudova nema, on jos uvijek na zadak! Kontrola opet u ponedjeljak!
Sanjarka nadam se da ces uskoro doma mazit se sa svojim Petrom..
Svim terminusama zelim sto brzi i bezbolniji porod..
Meni i dalje pere neka vruciina, divim se vama svima koje trebate rodit u kolovozu treba izdzat te vrucine, ajde sve na more da lakse podnesete..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Bravo baby….cestitam ti od srca...veselim se s tobom malom princu💙💙💙💙.ljubi i mazi braceka...
Porod tu je super prosao...i ja cu u vinogradsku..juhuhu...moram nac tu tvoju babicu da si ju rezerviram!!a koji doktor (ica) ti je bila na porodu?jesi sto prije s nekim dogovarala ili kak te dopalo?
hey teja, hvala na dobrodošlici...
kažeš da ste na zadak okrenuti... ne znam jesi li možda pokušavala s položajem na sve 4, to im zna pomoći da se okrenu... ali treba se čim češće postavljati u taj položaj, po 15min, ako sam dobro zapamtila.... inače, to mi rekla trenerica s vježbi za trudnice....
ista stvar pomaže i da se beba namjesti u prednji položaj , onaj koji je optimalan za izlaz...
'
Sortiraj odgovore
Najstariji