Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    11. Lipanj 2016. 13:25

Bok cure!

Zabice i mene peru hormoni, rasplacem se za svaku sitnicu, vise sama sebi idem na zivce!! Jos svaki dan neki novi simptom ovog kako kazu blazenog stanja,

Sanjarka nadam se da ces napokon ic svojoj kuci, virujem da ti je tesko!!

Svim novopecenim mamama cestitke! Sta vise stavljate slike svojih bebica, ja jedva cekam vise taj 8.misec!!!!

bellaru
    11. Lipanj 2016. 13:35

Deeka to da je trudnoca blazeno stanje je sigurno izmislilo musko

bellaru
    11. Lipanj 2016. 13:37

A da ja sam dosta zivcana nesto u zadnje vrijeme i dodje mi da sve oko sebe sprasim na krasno mjesto. Al sve po redu tko je zasluzio i nije zasluzio pa cak kad se probudim po noci znam nekom j****m**** u mislima kad se sjetim nekakvog debila u zivotu.

deeka
    11. Lipanj 2016. 13:46

Bellaru to i ja kazem. A ja sam inace takva da sam jako imuplzivna, a tek sad....uredno se svaki dan s nekim u prometu ili u trgovini posvadam jer mi idu na zivce sa svojim bezobzirnim ponasanjem. Rekla sam da ce me cili grad izbjegavat do kraja trudnoce :P :P

• crnatockica
    11. Lipanj 2016. 13:55

Pridruzujem se i ja u 'klub'  ljutilica.....mislim da mi bilo najbolje povuc se nekako skroz do poroda...jel bi vecini zaljepila samare i rafale prodika.....
    O placu da i ne pricam...kad uhvatim sama sa sobim vrijeme...redovno je plac kao neki ventil...razloga i nema..al suza ko u prici...malkice je lakse poslje.
    Al jednostavno mi neide u glavu..zasto samo ja moram imati razumjevanja sa sve...a oni ostali ne??!.....lagano ludilo...nadam se da se se to smiriti.....ah

Sanjarka88
    11. Lipanj 2016. 14:01

Porastao mi je hemoglobin i to sam iz sestre izvukla, kad sam je pitala sta ce sad s menom rekla je da sta ona zna sta ce oni s menom 😠 a dr. ni na vidiku cili dan!

Vidim hormoni vas soraju totalno ne nadajte se neće bit bolje ni nakon poroda 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• crnatockica
    11. Lipanj 2016. 14:09

I meni se cini sanjarko...
    Da nece bit bolje...mozda i gore...sjecam se ludila u glavi barem mjesec dana poslje poroda..svi i sve me smetalo!!!
    Sad mi se i neki dan predlozio boravak sveki posle poroda...da moze unucicu gledat to malo vremena od cca 2tj...(zivi u deutchland)..a i da meni pomogne....
    Ljudi upucat cu se glavu....majke mi moje...
    Za sada je prijedlog na koji od soka jos nemogu preko usta izgovoriti veliki NE...jer ce eskalirati u skandal i rastavu!jao jao......vidjet cemo za koji dan kako cemo se dogovoriti....

bellaru
    11. Lipanj 2016. 14:10

Ja se okrenem i odem jer znam da cu reci nesto pa cu pozalit. Jos imam takav posao da radim sa mamom i onda mi glupi ujko visi cijeli dan u uredu. Sjedi i pravi se pametan i inace ga ne volim a tek sad bi mu oci vilicom iskopala i noktima grkljan izvadila i onda budem bezobrazna i onda se mama ljuti na mene a sa njom se fakat ne zelim svadjat i onda mi lakse bude da se okrenem i odem😵 a u meniii kipiiii.
    Sanjarka ko da sestra ista zna. A i da zna ona kao ne smije reci nego samo doktor. I da, cula sam da se to nakon poroda ne mjenja to sa hormonima😨 a sta sad lako meni samnom a drugi nek trpe😀

bellaru
    11. Lipanj 2016. 14:15

Cure sa ludim svekrima i svekrvama svaka vam cast! Ja kad gledam svoje dvije sogorice sa poremecenim i ludim svekrvama i svoju sestru isto sa takvom svekrvom...pa ja iskreno ne znam sta bi. Rastala bi se majkemi. Nebi to trpila za ne znam kakvu ljubav😨

mare1989
    11. Lipanj 2016. 14:46

E cure moje ja svoju sveki ne bi dala nizasta na svijetu.Ja evo danima placem jer su se odselili prije 2god u Njemacku,kako cu izdrzat kad rodim,tko ce mi pomoc i itd.Mama tu zivi ali me toliko naljuti da nije normalno samo pametuje i itd.,plus od brata cura trudna pa jadna ona kako ce ona to sve,a ja koja imam dvoje djece i trudna mogu sve sama.Moj brat i mama pametuju kako sve zivo znaju,a mene zovu da pitaju kako ciji doktor radi,di se vade koji nalazi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.