Ja sam kupila pakiranje od 22 komada u Konzumu cini mi se i sad sam pola spremila u torbu za bolnicu. Meni jos nije radila bris na streptokok mozda bude sljedeci put na pregledu
Meni napisala jos kks jetreni testovi koagulogram testovi senzibilizacije cb na aerobe i uk
Dosta mi vise vadjenja krvi, davanja urina, briseva , i svega😣 osjecam se ko pokusni kunic.
Ma uzmi 1 . Mislim da ce 2 bit velika pa da ti nebi iscurilo van.
Ja cu takoder kupiti mali paket vel.1 za bolnicu i 2 velicinu za doma,ne valja ni kad su male pelenice.Meni su dobre one iz dm-a njihova marka,ionako bebe stalno presvlacis pa nije bitno koje su marke.Jedino zbog pelenskog osipa treba pazit koje pelene smetaju
ajme, grozim se tih insekata, pogotovo komaraca sad kad spominju taj vražji zika virus...ali se trudim ne bit paranoična previše..ipak, malo sam kopala po netu o prirodnoj zaštititi od komaraca pa mi se najpraktičnije čini savjet da često jedem češnjak i onaj da se popije svaki dan dvije žlice jabučnog octa u 2dcl vode iako mi se diže želudac na to.. a navodno se češnjak može i na kožu malo natrljat..
ej Bruna, a što je TA? i što je rekao dr da treba učiniti u slučaju uboda?
Kika, ajme baš mi je žao što te gnjave i ne shvaćaju ozbiljno
..ja zasigurno ne bih mogla ležati pored svoje male dvogodišnje "vražice" da mi nema valjda najbolje svekrve na svijetu koja mi kuha,čisti i pripazi na malu, a donedavno i mame.al ona je pak morala na operaciju oka pa sad i ona mora mirovati..muž svaki dan prije posla ode po svoju mamu i doveze je kod nas ujutro..tako da sam zaista zahvalna,,.
'
Elle a sto da ti kazem, kraj svoje starije sestre ja moram sve raditi po kuci i jos mi babu dovedu na cuvanje, nisu u redu niti malo ali tu nema pomoci i moja svekrva i svekar su zakon ali su mi daleko, da su blize otisla bi ja k njima na odmor dva tjedna haha
Malo preskacem. Vizita bila jeee . Pedijatrica sama pa smo cekali neka 3h. Sad cekam curu i njezino otpusno. Svoje imam :)
Tate su na hodniku.
Elle mali 3800 bio. Isto cica plus 1-2 bocice al neka 3-4mj. Onda samo cica. I cica do 3god. Mali musko :D cr zbog gestacijskog dijabetesa koji zapravo nije postojao... al to se mora porodit do termina....
Sad me to manje grize jer ova zdere, a ja nemam snage imat ju na prsima cijeli dan i ludit. Samo cu nam gore napravit.
Inace imam jako male grudi pa se svi zacude da imam mlijeka. A ne radi mi se eksperiment dal mogu toliku gromadu samo dojiti. Mozda bi i mogla toliko mlijeka imat. No volim svoje zivce.
Dalje ne znam tko je sto pisao...komarci i ne komarci.
Puse
Bellaru uzmi pelene u bilo koju bolnicu, navodno i tamo gdje kažu da ne treba zna se dogoditi da treba.
Cure iz ako niste znale OrbiCo je generalni zastupnik za pampers te u njihovim diskontima su najjeftinije i to za min 30 kn, npr ove newborn 1 ili 2 su inače 120 kn 88 kom a kod njih 90 kn. Isto tako su generalni uvoznik za Braun, sad sam kupila digitalni Toplomjer za uho koji u ljekarni košta preko 400 kn kod njih je 288kn 😱 Mikado čokolada velika 15 kn inače preko 20 Itd uglavnom OTKRIĆE
Sortiraj odgovore
Najstariji