Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika832013
    10. Lipanj 2016. 14:53

Ja sam kupila pakiranje od 22 komada u Konzumu cini mi se i sad sam pola spremila u torbu za bolnicu. Meni jos nije radila bris na streptokok  mozda bude sljedeci put na pregledu

bellaru
    10. Lipanj 2016. 14:54

Meni napisala jos  kks jetreni testovi koagulogram testovi senzibilizacije cb na aerobe i uk

Dosta mi vise vadjenja krvi, davanja urina, briseva , i svega😣 osjecam se ko pokusni kunic. 

Ma uzmi 1 . Mislim da ce 2 bit velika pa da ti nebi iscurilo van.

bellaru
    10. Lipanj 2016. 14:55

Kika  u koju bolnicu ides da treba pelene nosit?

kika832013
    10. Lipanj 2016. 14:57

Zadarska bolnica

mare1989
    10. Lipanj 2016. 14:59

Ja cu takoder kupiti mali paket vel.1 za bolnicu i 2 velicinu za doma,ne valja ni kad su male pelenice.Meni su dobre one iz dm-a njihova marka,ionako bebe stalno presvlacis pa nije bitno koje su marke.Jedino zbog pelenskog osipa treba pazit koje pelene smetaju

Elle827
    10. Lipanj 2016. 15:07

ajme, grozim se tih insekata, pogotovo komaraca sad kad spominju taj vražji zika virus...ali se trudim ne bit paranoična previše..ipak, malo sam kopala po netu o prirodnoj zaštititi od komaraca pa mi se najpraktičnije čini savjet da često jedem češnjak i onaj da se popije svaki dan dvije žlice jabučnog octa u 2dcl vode iako mi se diže želudac na to.. a navodno se češnjak može i na kožu malo natrljat..
    ej Bruna, a što je TA? i što je rekao dr da treba učiniti u slučaju uboda?

Kika, ajme baš mi je žao što te gnjave i ne shvaćaju ozbiljno 
    ..ja zasigurno ne bih mogla ležati pored svoje male dvogodišnje "vražice" da mi nema valjda najbolje svekrve na svijetu koja mi kuha,čisti i pripazi na malu, a donedavno i mame.al ona je pak morala na operaciju oka pa sad i ona mora mirovati..muž svaki dan prije posla ode po svoju mamu i doveze je kod nas ujutro..tako da sam zaista zahvalna,,.

'

kika832013
    10. Lipanj 2016. 15:14

Elle a sto da ti kazem, kraj svoje starije sestre ja moram sve raditi po kuci i jos mi babu dovedu na cuvanje, nisu u redu niti malo ali tu nema pomoci  i moja svekrva i svekar su zakon ali su mi daleko, da su blize otisla bi ja k njima na odmor dva tjedna haha 

Abies
    10. Lipanj 2016. 15:24

Malo preskacem. Vizita bila jeee . Pedijatrica sama pa smo cekali neka 3h. Sad cekam curu i njezino otpusno. Svoje imam :) 
    Tate su na hodniku. 

Elle mali 3800 bio. Isto cica plus 1-2 bocice al neka 3-4mj. Onda samo cica. I cica do 3god. Mali musko :D cr zbog gestacijskog dijabetesa koji zapravo nije postojao... al to se mora porodit do termina....
    Sad me to manje grize jer ova zdere, a ja nemam snage imat ju na prsima cijeli dan i ludit. Samo cu nam gore napravit. 
    Inace imam jako male grudi pa se svi zacude da imam mlijeka. A ne radi mi se eksperiment dal mogu toliku gromadu samo dojiti. Mozda bi i mogla toliko mlijeka imat. No volim svoje zivce.
    Dalje ne znam tko je sto pisao...komarci i ne komarci. 
    Puse

Marigmar
    10. Lipanj 2016. 16:01

Bellaru uzmi pelene u bilo koju bolnicu, navodno i tamo gdje kažu da ne treba zna se dogoditi da treba.

Cure iz ako niste znale OrbiCo je generalni zastupnik za pampers te u njihovim diskontima su najjeftinije i to za min 30 kn, npr ove newborn 1 ili 2 su inače 120 kn 88 kom a kod njih 90 kn. Isto tako su generalni uvoznik za Braun, sad sam kupila digitalni Toplomjer za uho koji u ljekarni košta preko 400 kn kod njih je 288kn 😱 Mikado čokolada velika 15 kn inače preko 20 Itd uglavnom OTKRIĆE

Marigmar
    10. Lipanj 2016. 16:02

Abies znaci domeka ideš 👍🏻👍🏻👍🏻 Joj super sad kreće druga avantura 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.