Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    07. Lipanj 2016. 17:37

Sunshine sve moze al to ti tako relativno. S god dana su svi oko 80-86cm i 10/11kg

Sretno sutra!
    I tebi Sarlina

vjeverica8
    07. Lipanj 2016. 17:46

Abies i Atica čestitam vam na vašim malim princezama/štrucama/smotuljcima/ljubavima/mazicama/kćerkama!!!  Lora i Petra dobrodošle!! 

vjeverica8
    07. Lipanj 2016. 17:57

Sanjarka sretna sam i ja skupa s tobom što idete vas dvoje doma!!  Ne mogu obećati da ću baš svako jutro uspijevati ažurirati listu, no kad god budem mogla - budem!  slobodno neka i druge cure uskaču kako budu mogle 
    Crazy sretan rođendan tm!!  a u autu pazi jer nisi više solo, imaš dvoje dječaka koji su vrijedniji od bilo kakvog preticanja sporih automobila. Samo se toga sjeti i odmah ćeš lakše voziti  
    Bellaru mene žulja pod rebrima... To je zato što je malac već veliki i gura tu noge.. a i prsni koš se širi par centimetara u našem stadiju trudnoće da bi napravilo više mjesta za pluća... pročitala to neki dan..
    deedee slažem se da se skupila baš dobra grupa trudnica/majki na forumu, atmosfera je baš lijepa i poticajna 
    Bruna ja baš gledala trešnje na dolcu, izgledale su prefino!! No nisam ih uzela jer sam imala još par sati obavljanja stvari po gradu pa bi se sve zgnječile dok bih došla doma  zato mi sad sline idu na tvoje  Bravo za nalaze!! sigurno ti je pao kamen sa srca 
    Kika i ja vadim hormone štitnjače svaki mjesec, baš danas bila.. do trudnoće je štitnjača bila ok a sad imam tu subkliničku hipotireozu... nadam se da će se povući nakon trudnoće 
    Tpol palac gore za pregled!! 

Moj pregled je prošao super, mali opet dubi na glavi - pametno moje  ima 1600gr  i nije htio baš lice pokazati - uspjela sam jedno oko vidjeti  gleda mi u kičmu  ovo je bio zadnji pregled kod nje, nadalje su mi pregledi u bolnici.. Je li se trebam naručiti za prvi pregled u TA ili samo dođem (konkretno me zanima za SD)? Bližimo se polako našem upoznavanju!!!  i na +7 sam od početka trudnoće...

vjeverica8
    07. Lipanj 2016. 18:01

Pregledi ovaj tjedan:
    Sri: Lunale, deeka
    Četvrtak: Marigmar, Kokolo i Curicax3
    Pet: Bruna, Kleopatra

Bebe koje stižu ovaj tjedan:
    Srijeda: Sunshine (Tena), Sarlina (Mia) i Bettyboop (Andro) pod upitnikom još

bellaru
    07. Lipanj 2016. 18:07

Vjeverice evo danas ne zulja ko zadnjih par dana. Trebala sam prije kukat, prije bi prestalo😀 ti si trudna isto ko i ja i malac ima 1600 a moj imo sa 27 tj 1200. Ne znam kako se brzo debljaju al moj nesto mrsav?😮 sta vec sljedeci pregled ides u bolnicu?  Dobro si malo kila dobila. Odlicno👍👍

vjeverica8
    07. Lipanj 2016. 18:20

Moj je od zadnjeg pregleda dobio skoro kilu a pregledi su mi svaka 4 tjedna. Baš mi se čini da je potegnuo u ova četiri tjedna. Ja sam se iznenadila kad je rekla za kilažu... Da sljedeći pregled za tri tjedna je u bolnici. Moja trudnoća se vodi kao visokorizična zbog štinjače pa možda i zbog toga me ranije šalje u bolnicu... Meni je to ok, upoznat ću više doktora tamo pa će mi porod biti ugodniji 

bellaru
    07. Lipanj 2016. 18:25

Kilu?? Kolko ce onda moj imat😂  a joj zbog stitnjace😕 a da na sv duhu kao svaki put drugi doktor bude. Ja imam osjecak da imamo jos ne znam koliko do poroda a ustvari je to taj cas😕 1 eventualno 2 pregleda kod ginica pa u bolnicu isto

kika832013
    07. Lipanj 2016. 18:42

Bruna- znam da to nije nista strasno, ali meni sestra i mama imaju dosta problema sa stitnom pa se nadam da ce meni ovo proci kad rodim  
    Vjeverica- onda suosjecam s tobom kad nam je isto  Stvarno se ne mogu zaliti da mi je tesko u trudnoci, nisam imala ni mucnine ni nista od sveg ovog sto vas muci jedino hormoni, tu i tamo zgaravica i to je to. Trudnoca za pozeljeti 

vjeverica8
    07. Lipanj 2016. 18:51

Ma štitnjača mi uopće ne predstavlja problem (moj subjektivni dojam) jer ju stalno kontroliram i uzimam terapiju za nju.. Da, i meni je sad sve to nekako blizuuu!! Mali mi je glavat, termin poroda po glavi je 21.07.  a po trbuhu i nogama 13.08. A stvarni termin po oplodnji je 21. ili 22.08. No ne bih se bunila da ga rodim sa 37 tjedana jer vidim da su ovi zadnji tjedni teški 

bellaru
    07. Lipanj 2016. 19:04

U jbt mj dana razlike glava😂😂😂😂 meni je sve tu negdje, ja mala, muz malo veci od mene pa se nada da ce i ovaj razbojnik biti mali a isto kao ti nebi se bunila da rodim sa 37 mada kad ja mislim da bi tako nesto obicno bude suprotno pa mozda i prenesem mada ne znam kako bi to izdrzala. Ovako se vec gegam ko da cu sutra😟 eto sad me bas zanima kad ces ti od svih ovih termina i mjera😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.