Sanjarka super,sad cete vi doma polako nadoknadit sve izgubljene grame u bolnici.
Sanjarka weeeeeeeeeee neopisivo mi drago 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😍😍😍😍😍😍😍😍
Nego stigao moj nalaz ogtt😁😁😁😁😁😁
0.sat 5.1 (0-5.1)
1.sat 8.1 (0-10.0)
2.sat 4.8 (0-6.4)
A iskreno, jucer sam voca pojela hrpu, za veceru tjesteninu sa tunom u 8 navecer, u nedjelju i ono nesto torte i kockicu cokolade... 😁 izgleda da je prvi puta bio stres okidac 😆😆
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka, jeeej, ma super!!
Bruna, ajde barem jedna briga manje! Može kava, dogovorimo se!
Ugolina???
Aurelija onda sljedeci tjedan, a dok smo jos pokretne 😂😂😂
Ugolina nadam se da se mazite i ljubite ❤️
Sanjarka supeeeeeer, sad cete i ti i Petar doc na svoje 😍😍
Bruna bravo za nalazeee 💪💪
Crazy- mogle bi taman na pola puta, a i jedine smo iz ovog kraja
Sanjarka- bas mi je drago da idete kuci, sad slijedi uzivanje na veliko sa Petrom
Bruna- super za nalaz. Vidim da vas je vecina radila taj pregled osim mene. haha ja jedino sto moram svaki mjesec vaditi krv zbog hormona.
Sanjarka yeeeey bas mi je drago zbog vas!
Bruna super za nalaze 👍🏻👍🏻👍🏻
Crazy samo polako se vozi , bolje vozit sporo 😬😬 ja nisam neka vozacica pa sada i izbjegavam auto, al kad vozim obda sam bas i u nekom stresu jer stalno neko izljece bez zmigavca, oa hitna pa ovo pa ono, radje sjednem u tramvaj i laganini.
Ugolina nam sigurno rodila , bit ce veselo ovaj mjesec bas vas ima puno 👍🏻
Ja sam bila na pregledu, izmjerio je bebu 1400g i 37cm, kaze malo je mrsava 😕 Al dobra vjest je da su glava i trbuhic sad u istom omjeru ( prosli put je bio trbuh veci zbog secera) I okrenuta je dolje i licem prema mojim ledima, skakala i vrtila se stalno. U cetvrak imam jos termin u bolnici u vezi secera i onda se nadam sljedeci tjedan malo u hr na more ☺️☺️☺️
Kika i ja svaka 4tj vadim krv zbog hormona stitne... Pikaju me non stop, zato su mi ruke ko narkomanu 😂 nadam se da ce mi se sada skinut sa grbace za taj secer.... 😝
Sortiraj odgovore
Najstariji