Pepe i ejic pa ba ako ste je vec imale onda navodno nebi trebao bit nikakav problem? Jer ako se prvi puta zarazis onda je problem 😬😬😬
Ma ejic i ja bi radila do zadnjeg dana da nemam taj secer (i ja sam luda po tom pitanju) meni su kolegice vec cim sam ostala trudna govorile ajd na bolovanje heheh al ne ja dolazim i dolazim hehe i sad cu doc sljedeci tjedan zadnji dan radit i da ih pocastim.
Atica ja isto planiram muza imat sa sobom, nekako zelim da i on to dozivi al dobio je iste upute kao sto si ti svojem rekla. 😆
Vecer..mi smjestene...nema sna na oci...tko ce docekati jutro...
Abies ljubi smotuljak…
Sanjarka..home sweet home...
Sunshine....sretno....
Puse
Atica i tpol rekli ste im da idu sa vama i da ne pricaju, da vas ne diraju, da sute i oni su pristali?😰 pa meni bi moj reko sta cu ti onda
Moralna podrska :) meni je bilo dovoljno da znam da je on tamo, da nisam sama u tome a da i on to sve skupa prozivi, nase dijete je doslo na svijet ne samo moje :) ja sam svome prije odlaska u bolnicu rekla da me mora podsjecati na disanje, davati vodu, vlaziti lice bla bla bla, a na kraju je ovako ispalo, sve mi je smetalo :/ ali sve smo mi drukcije! Nekome mozda pase da te muz tetosi!
Sarlina sve najbolje ❤️❤️❤️🍼🍼🍼
Bellaru pa isto kao i atica meni je bitno samo da je tu da i on to prozivi nekako 😆 I eventualno bas ako nesto trebam , al posto vec znam kad sam nervozna onda me sve smeta tako da vjerujem da ce bit i kao kod atice. Al sto se tice mog mm on ima volju da bude samnom
Ko nam je danas, Sarlina jel? E pa sretno i samo misli na to kako ces je jos malo pa drzati u rukama! Jooooj
Cure, i moj muzic bi trebao biti na porodu. On sam inzistira na tome sta je meni drago jer ga ja zelim tamo. Sve zelimo zajedno prozivjeti pa kako ne i rodjenje nase beboline! Vidim da je njemu to dozivljaj, upucen je u sve a i zeli da nisam sama. Isto i s moje strane, kako god bude i vikala ga ja tamo ili ne hahaha, drago mi je da bude! Vec na samu pomisao da je tu, uz mene sam nekako smirenija... a i sto kazete, dodat vode, izmasirat ledja, pomoc mi, bilo sta! Ne znam, ukratko meni to puno znaci.
Ali kako nama uvik nesto za dlaku bude, vjerojatno cu ja rodit dan prije nego on doje :P
Ugolina?
Jutro klokanice 😊
Sarlina sretno danas da sve sto prije prode i da drzis sto prije svoju bebicu😘
ja sam od 5h budna,komarac mi je zujao oko uha i grizao me po ruci😭 sad mi ruka sva u tockicama.
Sandra Putanec i Jelena Dzoja Ilijasevic, pliz koje vam je ime ovdje na forumu? Vidim na face-u da ste na toboganu ali nema vas u tablici pa ne mogu pratit koliko ih je onda ispred mene :) Ili cure ako vi znate napisite jer su se njih dvije ukrcale na tobogan cini mi se pa nece moci odgovoriti :))))
Aha, otkrila sam! Sandra je nasa Bebacica :))) sad idem dalje istrazivati hehehe! Bebacice, sretnooooooo!!!!
Jutro ljetnice!
Sarlina i Sunshine sretno♡♡♡ kad ste na redu?
Abies čestitam ti od srca na tvojoj maloj ljepotici! ♡♡♡ želim ti brzi oporavak, nadam se da ce bit malo lakse nego zadnji put! Ljubi svoje malo zlato, želim joj sretan i dugi život! Veliki braci vec sigurno kedva ceka da ju upozna ;-)
Ostalo je torte, nije nas bilo puno ko inace ;-) stavim slikicu kad ju sobim, šogi je slikala.
Hvala vam na čestitkama za mm, lijepo smo proslavili. Ja se naradila ko konj, danas sam na laganini, ionako je dosta hrane ostalo pa necu ni rucak radit.
Kako ste mi vi okruglice? ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji