Moj je za dva tjedna naprijed (glava) ostalo je tu negdje u tjednu trudnoce i ima 2000g. Bas mi je drago da nisam jedina koja bi volila u 37. tjednu roditi haha posto se moj vec priprema sve je moguce
Sanjarka super što idete kući... baš mi je drago za vas, sada ćete uživati i sa sekom
Atica i Abies... čestitke na bebicama evo još jednom vam želim što brzi oporavak i povratak kući...
Crazy... joj auto.. ja još vozim i nije mi uopće problem, ali pazim jako... iovako se brzinom nista ne postize, jednako se dodje pa radje laganini i slusam muziku :D jos ti turisti ko muhe bez glave
Nessah bas mi je drago da si se javila... ti ces isto sa posla u radjaonu :)
Kika... i ja sam ti sa stitnjacom pocela u trudnoci, tada mi je otkrivena a sada kad sam bila zadnji put mi je rekla da vise nema dolazaka jer cu prije roditi i dala mi upute kako da pijem tablete nakon poroda... pa cemo vidjeti kako će se ponašati... nadam se da će se unormalizirati i da necu to morati piti i dalje...kaze da nema utjecaja na mlijeko ili dojenje
Vjeverica... stvarno si super odrzala kilazu, ja sam na +14 i s obziorm da kazu da se na kraju smanji dobivanje na tezini, mislim da cu ostvariti cilj oko +15 do kraja... makar iskreno mi koja kila vise ili manje ne igra ulogu, samo da mi bebica bude dobro... vidim tvoj raste kao veliki, bas me zanima koliko ce ova moja imati kg na pregledu za tjedan dana... racunam oko 2.5 :D
ispicavam se ostalim curama sta ih ne stignem pratiti, zelim vam svima što manje trudnickih tegoba a mamicama naravno što vise mazenja sa bebicama i sna :)
Peppe
Abies…cestitke od srca i za tvoju malu princezu Petricu. ❤
Gladusica mala znaci da ce papati i papati ....uzivajte zajedno...brz oporavak ti zelim...i naravno kao i kod svake od vas...zeljno iscekujemo dojmove iz rodilista...
Ballaru moja sad ima 1300g sto kaze doktor malo je mrsava al mislim da je to sve tu negdje jer neke bebe dobiju vise na tezini neke manje
Vjeverica da tvoj deckina bas tezak hehe ali lupa kao i moja pod rebra s nogama :)
Ja uzimam isto za stitnajcu ali ne kontroliraju posle samo standardno svako jutro eutirox od 50, al prije trudnoce mi je vec ths bio veci ali ne puno
Tpol pa ako je curica i mora biti mrsava😁😁😁 ja idem valjda 20.6 sa 31 tj na uzv pa cemo vidjeti sta ce reci tada. Ja mislim ako je manji da ce manje bolit i da necu popucat il me rezat ali eto jedna cura rodila sa 32 tjedna prosli tjedan malog od 2250 g pa je dobila 2 sava tako da to ocito nista ne znaci😕
Atica mogla si imat mob i u boxu? Jel muz sjedio iznad tvoje glave? Jel bio cijelo vrijeme sa.tobom il samo izgon? Jesi mogla pit vodu i to? Mislim da imam jos pitanja al ih se sad ne mogu sjetit. Oprosti ako gnjavim😮
Vidim hospitalizacija i visokorizucna trudnoca radi stitnjace.... Hmmm... Ja ju kontroliram redovito, al mi nitko nije rekao da je visokorizicna ili da ce me prije strpat u bolnicu... Mozda zato jer je nemam 😂😆
Hormoni (eutirox, tyrox i letrox) nemaju utjecaj na mlijeko i ne utjecu na bebu, ali ako neko kojim slucajem pije ljekove za smanjeno izlucivanje hormona(npr athyrazol), on se prenosi i posteljicom i mlijekom na bebu, pa to moze kod bebe uzrokovat hipotireozu kod bebe prije rodenja.... Ali mi kojima je tsh povecan bio prije terapije, mozemo biti bez brige 😁😊 tako to meni moj dok objasnio prije op da mi slikovito prikaze zasto u hyperu nesmijem zatrudniti... :)
Tresnje,da(neznam koja je spominjala da ih htjela kupiti pa ipak nije), ujna ima oko kuce zasadenih, ali su visoke,inace bi ja sebi sama nabrala 😂😁 kad sam bila u gradu, gledala sam da bi ih kupila,ali mala mjerica(mozda 250g) 35kn! A to mi taman da se navucem na njih i nema ih vise... Ipak preskupo 😝😂
Cure koje bebolinci lupaju po rebrima-meni moja masira zeludac i jetru i rebra kada god pojedem nesto... Nemirna jaaako, ak ce takva bit kad se rodi, nadrapala sam 😝😝😝
Sad sam izisla van na 5minuta,da pitam mm sto bi za veceru i prosetala malo oko kuce-brzo sam odustala jer su me komarci izjeli-to kratko vrijeme 12UBODA!!! 12 KVRGA KOJE STRAAASNO SVRBE...😡😡😡😡 Sreca pa nije po trbuhu... 😝😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Tnx Atica na odgovorima, znaci dosta si kasno došla u bolnicu, nadam se da onda nije dugo trajalo, ja se bojim sa jedne strane da ne cu znati mjeriti si te razmake pa da cu doći prerano, a opet htjela bi epi pa ne smijem prekasno, uf al kompliciram 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji