Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    07. Lipanj 2016. 20:24

Bruna nije hospitalizacija zbog trudnoće, nego me doktorica prije uputila na preglede u TA zbog nje (od 34. tt). A trešnje sam ja vidjela, na dolcu je kg 30kn 

bellaru
    07. Lipanj 2016. 20:27

Marigmar isto i ja. Ocu znat kad to stvarno krene pa dal cu znat mjerit. Ocu doci prerano pa da me sprase doma il cu doci prekasno za epi

Marigmar
    07. Lipanj 2016. 20:41

Bellaru očito svi imamo iste dileme iako znam da ne možeš planirati porod al neke stvari bi bas htjela izbjeći ako je moguće kao npr drip jer ga šibaju samo da kakti ubrzaju stvar a nema nikakvih indikacija za to, a opet mi glupo njima nešto govoriti jer im se odmah zamjeriš zato mi se sviđa sto eto Atici u Petrovoj nisu bez razloga dali drip.

mare1989
    07. Lipanj 2016. 20:45

Marigmar meni su oba dva puta dali drip,jer sam se otvarala a trudova slabo imala.Nakon dripa sve brzo ide

• atica
    07. Lipanj 2016. 20:45

Bellaru pitaj sto god! Ionako mala spava pa imam vremena ;) imala sam vodu sa sobom i to je spas jer ti je ful vruce dok se mucis(imas trudove), nisam je puno pila ali to sto jesam me spasilo, muz je bio cijelo vrijeme samnom, dobio je stolac i bio mi iz glavu iako sam mu rekla da suti i ne dira me i ne pokusava nasmijati jer mi fakat nije bilo do nicega, pa da mi i kosu pomakne, bitno mi je da znam da on tamo sjedi i suti :)
    sto se tice toga da sam dosla prekasno Marigmar nisam, nego ti je meni puknuo vodenjak oko ponoci a trudovi (pravi) poceli tek oko 4 ali do tada sam lezala i bila u polusnu a kad su me dosli pogledat utvrdili su da se jako brzo otvaram i da ne stignu dat epi. Evo, jedino sam na to ful ljuta, ajde da sam dosla prekasno ali ovako...

Marigmar
    07. Lipanj 2016. 20:56

Mare znam da ti ubrzaju trudove al imam slučajeve kada je to bilo nepotrebno a svejedno su dali pa sad ne znam šta da mislim. Naravno ako nema trudova a otvaraš se ok, al ovak bez nekog razloga mi glupo.

Ja se jos dvoumim između Vinogradsku i Petrove mislim svejedno mi je pa cu sakupili informacije ta obje bolnice pa di završim završim tak je na kraju svejedno 😀

ejic
    07. Lipanj 2016. 21:08

Sanjarka, bas mi je drago sto ste konacno kod kuce! Sad uzivajte sto vise mozete! 😘

Abies, Atica cestitaaam na vasim bebicama!! 😍💓💕💖💞🎉🎊 Mazite se i ljubite! 😘

Crazy, sretan rodendan tvom muzicu!
    Zeno, uspori malo 😜
    Ja jos uvijek vozim bez problema. Sreca pa ne moram cesto rikverc parkirati i potpuno se okretati jer bi jedino to mogo biti problem. Naucila sam kako uci u auto bez da naprezem trbuh, a u voznji po autocesti stignem i Marcela maziti koji onda obicno lupka 😍 Ja ne volim brzu voznju. Radije dodem negdje 5min kasnije ali u komadu nego da uopce ne stignem na cilj...

Ja sam jucer imala pregled. Marcel lijepo napreduje, okrenut glavom dolje, ja zatvorena. Jedino me i dalje muci ta toxoplasmoza i sad sam pocela polako vec i panicariti oko toga. Kod mene je vec kod prvog vadenja krvi videno da nemam ili nemam dovoljno antitjela na toxoplasmozu. Onda me dr umirio da to treba samo pratiti tjekom trudnoce i da ce vrlo vjerojatno vec kod sljedece kontrole biti dovoljno antitjela. Nije ih bilo, a tek jucer navecer sam vidjela da su vrijednosti od vadenja krvi u 4.mj jednaki onima u 12.mj. Nije mi dalo to mira i iako sam sama sebi zabranila googlati, pregledala sam jucer pola neta na tu temu i jos se vise prepala 😔😢
    Sto je najgore, ne razumijem tu vrijednost sto pise u trudnickoj knjizici. Pise samo jedna vrijednost 2.00 bez jedinica mjere, a ne pise ni za koji Ig je to. Koliko se sjecam po googlanju, postoje 3 i jedan od njih prikazuje antitjela, a bas za taj pise da moram jos jednom kontrolirati nakon 32tt i da nisam dovoljno imuna na toxoplasmozu. Sad me strah da se malac nije slucajno zarazio vec u 1.tromjesecju jer su onda posljedice teske a neke se ne mogu sad niti prepoznati na uzv a niti odmah nakon rodenja.

Oprostite na dugom i toliko pesimisticnom postu, morala sam se izjadati 😢😢😔

Ah, da planirala sam jucer pitati i za bolovanje i na kraju od euforije kad sam vidjela svog princa, zaboravila pitati 😡 Tako sad jos uvijek radim. Ovaj tj bez dopusta, ali zato cu drugi tj bar 2 dana uzeti slobodno i onda mi ostanu jos 2 radna dana za 2 tjedna i gotovo za nasljednjih nesto vise od 1 godine ☺ Jedino se nadam da ce mi i mali princ biti dobro i zdrav pa da mozemo uzivati a ne se vuci oko dr.😢😔
    Oprostite, sva sam neka depresivna danas 😢😢😔😔

Svima koje "planirate" roditi danas/sutra zelim svu srecu svijeta, sto lakse porode i zdrave, snazne bebice! Sretno i svima na pregledima! Svima saljem 😘😘

vjeverica8
    07. Lipanj 2016. 21:09

Hahaha, sad sam pročitala sto sam napisala "nije hospitalizacija zbog trudnoće"  mislila sam zbog štitnjače 

TPol
    07. Lipanj 2016. 21:27

Hej ejic nemoj se sekirat za toksioplazmozu ja sam negativna u prvom tromjesecju na nju. I sada isto. Znaci nisam je imala i postoji mogucnost da je dobijem sad ali ta mogucnost ti je jako jako mala, da dobijes od neoprane salate ili od macke. A mi jos imamo i macka. Njega i njegovu stolicu smo tetirali odmah na pocetku trudnoce i negativan je, ali ipak njegov toalet mijenja muz. Plus mene je totalno cudilo da je nisam nikad imala jer sam prakticki odrasla na selu s mackama, kozama i ostalim zivotinjicama, tako da nemoras se brinut. 
    A sta se tice bolovanja odi samo svojoj doktorici i otvori. Ja sam trenutno vec 3 tjedna na bolovanju to ti sve rjesava tvoj 'hausartz' . I nece te gnjavit zdravstveno zbog niceg jer si trudnica 😉😉

mare1989
    07. Lipanj 2016. 21:37

Marigmar slazem se da ne treba bespotrebno davati,a doktorima lakse dati nego da cekaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.