Tpol, hvala na utjesi 😘 Ali kod mene je problem sto sam pozitivna (ako sam dobro shvatila) i bas zato me strah da se malac nije slucajno vec u prvom tromjesecju zarazio 😔 Iako mi nije jasno kako se 5 mjeseci nisu razvila antitjela...
Sto se bolovanja tice, ostat cu jos ovaj tj raditi jer imamo neku predaju programa u petak a moja pomoc im dobro dode (znam-luda sam 😁😁). Nekako cu to jos izdrzati iako sam primjetila da su mi noge posljepodne malo natecene (vrlo vjerojatno zbog umanjene cirkulacije krvi posto sjedim cijeli dan). Ali evo, jos 3 dana a sljedeci tj cu onda spontano odluciti dali bolovanje ili dopust. Malo mi problem sto sam za drugi tj pozvala kolege na "oprostajnu" veceru prije porodiljnog pa bi malo blesavo izgledalo da sam na bolovanju a cistim kucu i pripremam veceru za 10 ljudi 😁
Curke, sad sam dosla doma s pregleda i idem pogledat sto je doktorica pisala i vidim da pise: "cerviks 1 cl., lako za prst prohodan do ovoja i gl..."
"Asc tubusim od 16mm"
Sto to znaci? Ovi iz petrove su mi samo rekli, sve je ok.
Marigmar ma ako stignem na epi nek oni meni daju drip da ubrza stvar. Moja tetka je prije 27g radala kod blajica pa je bio dogovoren porod. Ona dosla kad je bio dezuran,dao drip, dao epi i ona rodila i tako dva puta. Al prosle godine su moju sestru sorali dripom a bez epi pa je koma bilo😕 ako stignem na epi nek rade sta hoce😀
Atica a ja jos ne znam hoce li muz samnom. Jer je prije trudnoce bilo nema sanse muski su u birtiji i te glupe muske fore ali sad kao da se malo smekso. Kao ici ce samnom na tecaj. A ja bi voljela da je samnom da nisam sama pogotovo ako ce dugo trajat. Ako ne on onda bi da ide moja sestra samnom ako nece biti na putu kad mene primi. Il mobitel da imam kod sebe da tipkam😁😁 i jos ne znam sta sve spremit u torbu. Citas jedno pa netko kaze drugo. Pa ovo smijes ovo ne. Ko da me lansiraju na mars. Jos mi zene kompliciramo sve. Kakve su ti babice bile?
Ejic ja sam ti prosla muke po toxoplazmozi pa znam nesto o tome... sta imas samo jednu vrijednost 2 i ne pise na sta se odnosi? Nemas nikakve druge nalaze, niti od prvog puta?
Peppe
Deedee ja se uopce ne kuzim u te njihove izraze i skracenice ali ako su ti rekli da je ok onda je ok. Ne sekiraj se.
Babice su super, i sad su mi dosli po malu i vratiti ce je ujutro tako da mi je to super da se malo i ja odmorim i dodem sebi. Babice se trude pomoc ali zapravo, nitko ti tu ne moze pomoc. Bar je meni bilo tako. To moras sam odradit, uz strucnu pomoc i to je to. Sad kad gledam unazad, apsolutno mi nitko nije trebao na porodu, od mojih mislim, jedino sto sam sretna sto je muz bio tu bas u tom momentu kad je dosla na svijet, to mislim da bi svaki bracni par trebao skupa prozivjeti. A ovaj ostatak poroda...mozda bi mu bilobolje da nije vidio. U jednom trenu se moj celavi dvometras rasplakao jer me vise nije mogao gledati kako se mucim :( ja umirem od bolova a onda mi jos dode njega zao sto tamo samo sjedi :)
Peppe, tako je. Pise samo ta jedna vrijednost 2 i nigdje nije navedeno na sto se to odnosi (zato sam i googlala jucer ko luda). Ali je navedeno na zadnjem nalazu da se nakon 32tt mora jos jednom kontrolirati onaj Ig koji se odnosi na antitjela (zaboravila koji je to bio) jer nema dosta imuniteta. Dragi kaze da se njemu cini ko da dr nesto zna/sumnja ali ne zeli reci svoje misljenje da nas ne uzruja jos vise. I sad me to izjeda 😢😔
Atica a da ima sve to svoje mane i prednosti. Al nek i oni malo vide kroz sta mi moramo proci. Al dala si mi za razmisljat😕😕😕😕 ako ce htjet nek ide ako nece ne mora al ono mislim da je ipak posebno kad prvi vidi svoje dijete.
Sortiraj odgovore
Najstariji