Kika imam i ja stolicu cesce zadnjih par dana, nekad i po 4-5puta dnevno..ali to je cisto zato sto mi bebac pritisce i crijeva i sve unutra..rekli su mi da to ciscenje prije poroda bude vise proljevasta stolica i bude vise puta zaredom..pa sad neznam kako je tebi..kolika ti je procjena bebaca?
Bellaru izgurat cemo nekako,meni je sad tesko jer jos dvoje djece imam,plus sin maza velika😊
Izgurat cemo mi sve samo nek su nam bebe dobro
Ugolina, jesu to krenuli trudovi?? Haha, luda si, bas si me nasmijala! Sretnooo!!
Kika, jel ti to još uvijek nisi bila kod dr?!
Sunshine, Abies, sretno na cr, i želim što bezbolniji oporavak!
Bruna, ma super je buša, taman! Čak mi se čini da sam te dostigla hehe, ide slika u sljedećem postu!
Ne znam ko je pisao da se beba smirila, moja me isto izludila jučer, primirila se skroz, svako malo je bockala, i mm žicala da sluša puls na buši. To me hb smiri, a sutra je pregled, nadam se da bude sve ok... Evo sad se vrti pa mi je lakše!
1000 € haha, ode nam vlada, nema ništa od toga!!
Sve ostalo zaboravila, pišem s moba, nema šalabahtera!
Ahahaha Ugolina takav stav se traži 😂😂😂 sretno, da brzo prode i sto prije ugledaše svoju bebicu 👶❤❤❤
Meni je sutra pregled ☺
Aurelija- nisam, popodne idem kod svoje doktorice. Ima da me prvu primi unutra, a ne da moram cekati 3 sata
Hvala hvala vam curke 😍😍😍😍 😘😘😘😘
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ma joj sva sreća pa se nitko ni ne uzda u njihove sprdotine koje progovore, da smo čekali bilo koje predizborno obećanje bome bi se načekale, samo već smo izmislile svakakve razloge za curke koje su prošle termin pa mi je i ovo palo na pamet 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji