Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sarlina
    30. Svibanj 2016. 14:39

TPol... Jao tebi ako ce i tvoje biti vruce ili vrele ko moje... Iako mi sad frendica kaze da ima u DM neki sprej za stopala koji hladi noge... Mozda je taj protiv smrada ali ako hladi bas me briga... Mama ce mi kupiti pa vam javim dal pomaze..

Sanjarka88
    30. Svibanj 2016. 14:40

T pol za nogice ti ne mogu pomoc jer me to nije dohvatilo. Meni je vrucina udrila u glavu , sad bi se u more bacila. 😅
    Dobro da si riješila zubara! 

Crazy dobra ideja da produzis malo na poslu ova dva dana pa da si mirna. Nadam se da te ipak nece puno zivkat 😉

Miska zao mi je zbog mame, nadam se da ce uskoro bit ko nova 😘
    Fige da se bacis u more 🏄☀😉

Lunale nek je kod vas dvi sve u redu! Kad ono tata dolazi? 😊
    A ta njihova mjerenja su mi sve sumnjivijaa, bas znaju falit 😕
    Bravo za kilazu 💪

Bebacica taj dnevni spavanac me zna ubit u pojam da mi bude zao sto sam uopce dopustila sebi da me preuzme 😠
    Nisam mislila da cu to ikad rec al zavidim na kisi 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Svibanj 2016. 14:41

Pregledi:

Pon: Lunale
    Uto: Teja
    Sri: Sarlina, Abies
    Cet: Sanjarka, Crazy,Miska

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    30. Svibanj 2016. 15:06

Meni noge naticu,bas me balerinke stezu nenormalno,a inace su udobne i obozavam ih.Morat cu si ici traziti neke papuce malo fensi😉.I takoder su mi noge vrele😊
    Jedva cekam more,valjda cu se moci kupati😌,iako cu izgledat ko nasukani kit na plazi😂 al nema veze samo da mi se rashladiti😁

mare1989
    30. Svibanj 2016. 15:09

Sad tek vidim da mi je ostalo 91dan do termina,ajme meni ko ce jos toliko izdrzati😅
    Sanjarka tvom Petru se ne zuri,ceka on da jos malo ugrije😊

mare1989
    30. Svibanj 2016. 16:28

Abies izdrzat cu😉
    samo reko ljeto,a ne znam da li ce mi dati da se kupam u moru😊

Aurelija
    30. Svibanj 2016. 16:34

Maja, čestitke na malenom mirisnom smotuljku! 
    Sanjarka, drzm fige da lažnjaci uskoro prebace na prave trudove! Ugolina također, da što prije krene! Zavidim vam svima koje ćete se prije velikih vrućina riješit, ko će još 50 dana izdržat! 

Aurelija
    30. Svibanj 2016. 16:37

Mare, sad vidim da sam istu stvar ko i ti napisala, vrućina, trbuh ufff...ajde ti imaš barem more blizu da se bućneš! 

Noge mi hvala bogu ne natiču zasad, nemam pametn savjet..

Abies
    30. Svibanj 2016. 16:39

Zasto se ne kupati u moru? Naravno ako tebi bude ugodno. Bazeni su opasni, a more lijeci!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.