Pregledi:
Pon: Lunale
Uto: Teja
Sri: Sarlina, Abies, Bebacica
Cet: Sanjarka, Crazy
Bebacica vidim veselo i kod tebe 😕 moram priznat da nisam ocekivala da ce mi ovaj kraj bit tako tezak... Da je bar noć odspavat bilo bi lakse. Imam osjecaj da cu na porod doc skroz iscrpljena!
Terminuse jel vam trbuh tvrd i napet? Imam osjecaj da ce moj popucat od napetosti 😕
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jos jedna beeebaaa... MAJO CESTITKE NA ANDREJU .. Uzivajte jedno u drugome...
Kokolo.. U proslu srijefu na 37tt bila je 2900 iako ne moze ju dobro izmjeriti jer ne na zadak i poprijeko... Jojoj bas je naopako hhhh cacu joj njenog...
Sanjarka... A da ti malo pilates loptu pa po njoj?
Baby... Veselo vidim??? Novosti?
Bruna sretno sa ponavljanjem OGTT...
Marigmar figeeee za dobar nalaz urina i guk profila...
Betty... Kako je danas?
Bazga kazete za noge?? Idem ju piti i trljat po nogama hhhhh ako ce pomoci...
Koga sam zaboravila oprostite ali sve vas procitam no sorry ako ne komentiram sve...
Idem opet noge u lavabo s hl. Vodom ubacit jer cu popizdit koliko me peku i vreeele suuu...
P. S. Mame di ste... Kako ste??
Sarlina potrazi po netu malo o bazgi, znam da se u svakom. Slucaju ne preporucije pretjerana konzumacija ni trudnicama ni dojiljama... Ali casa soka na dan mislim da ne moze skoditi.. 😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka dobrodosla u klub da raspuknit,ko dinja.a kad setam mislim da ce ispast.Oo da,i meni je osjecaj da cu doc umornija,i nervoznija na porod.Bas me umelo ovo zadnje,a najdraze mi je iscudjavanje kad mi je termin,i kako imam maaleni drobic.Mislim se,ok,nemoj da ti stanem nabrajat kako mi je,nebi se zaustavila do prekosutra
al,aj,jooos samo malo ovog blazenog cirkusa.
Abies sretan ti rodjo, i sve najbolje
Betty jos cemo mi bit cimerice 😎
E ko dinja dobro si rekla i sad bi tako pojela jednu.
Jos me nitko nije zvao da pitam dali sam rodila zovu muza i roditelje 😝
Jutros od 4 do 7 me laznjaci satrali i onda mir a sad uzivam u miru i cekam sta je sljedece 😥
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ola cure!
Evo mene još na poslu... oću u ova dva dana sve odradit, da me ne zovu doma (iako će me zvat 100%)
Suosjećam s vama terminušama koje natičete, patite se u svakom mogućem položaju, pa je vruće pa je hladno... sve to pomalo i mene počinje gnjavit...Križa me ubijaju. Al još malo pa nestalo
Abies gotova je ograda, opiturana, i svi zadovoljni. Već ja zaboravila na to, sad gledam samo što još treba. Lagano križam stvari s "to do" liste.
Stavila sam na profil slikicu pa škicnite ;)
Ojla zenskice. Pa hvala Bogu da nam je Maja rodila (CESTITKE ), sad jos vas dvije majske terminuse do sutra i rijesili smo 5 mjesec huraaa onda jos samo vas 100 pa sam ja
Ako sam dobro zapamtila Abies je imala rodendan, pa sretan ti
Bome se izredali ovaj mjesec s slavljima, sto rodendani nas T, djecice, pricesti, samo neke torte, kolaci, hrana...
Uopce ne mogu zamislit kako je vama sad pred termin s tim trbuhom i nervozom jer sam ja vec sad sva napeta i koza me zateze i po noci se vise mucim nego spavam itd. Vidim da pisete o vodi u nogma, meni su isto pocela stopala oticat, a vruca su mi za krepat a inace noge uvijek hladne!
Ja danas malo na cuvanje par dana kod svojih u Ri (iako ne znam tko ce koga vise cuvat jer je mama pala po stepenicama i stukla sve ligamente u stopalu+ koljeno, al ajde bolje da je sad nego tamo za 2 mjeseca kad treba doc k meni, joj grozna sam ), spakirala si nadobudno kupaci a prognoza tipicna rijecka!!! Sve manje nade imam da cu doc do plaze ove godine
Inace moj pregled je u cetvrtak i jedva cekam!
Evo i mene, lip je dan pa nikako kuci doci iako je paaaakleno vruce!
Uglavnom, bile smo na pregledu i sve je super! Cerviks skracen kao i prije i nisam otvorena. Kaze da ipak ocekuje da cemo docekat tatu u komadu i po mjerama je procijenio je Ariu na 3100-3200??? Odahnula sam od srece al mi i dalje nije jasno kako sad toliko a zadnja dva puta je imala vise od toga, zadnji put 3400? Ili je falija onda ili sad ili je ona usporila sta mislim da je nemoguce...ja nisam dobila ni grama. Nadam se da joj je ovo sad stvarna kilaza 🤗
Sretno svima na pregledima!
Abies, sretan rockas!!! 🍰🎂🍾🎉
Kakav me umor uhvatio nakon sto sam napisala prosli post, ubila sam oko na sat vremena i jos sat drijemuckala. Osjecam se jos gore, ko da me kamion pogazio 😰
Sanjarka uh ti lazni iscrpe te dok kazes keks. Kad cu morati tiskati na porodu necu imati snage, ako se i dalje nastavi ovakva situacija.
Meni je jucer bio trbuh tvrd, imala sam osjecaj da me koza pece tam di joj je guzica od rastezanja.
Kod nas je padala kisa pa se malo lakse dise. Ali vidim oblaci nestaju, sad ce pripeci sunce i eto ti sparine opet 😄
Sad sam se sjetila da je moja mama rekla da ce raditi sirup od bazge. Cini mi se da jos nije pocela ni brati bazgu. Prije cu ja roditi 😂😂😂
Pozdrav curke, vidim bas ste aktivne!
Cestitam Maiji na bebacu! Samo uzivajte!
Ja sam jutros bila kod zubara reko da popravim jedan zub da me ne pocne bolit tamo pred porod ili slicno 😬😬 gospon zubar mi je sat vrmena to popravljao a moja bebulja se tolko uznemirila i skakala po trbuhu da sma mislila da cu morat i ja sa stolice skocit 😆😆 al prezivjela sam .
Danas cu narucit kolica jedva cekam da dodu da vidim dal valjaju 😀
Torte su vam super ali moram sad malo kukakt jer sam na dijeti pa ih mogu samo gledat, popila sam si neki dan bezalkoholnu pivicu uz povrce pa sam vec prvise digla secer 😢
Sanjarka nadam se da ce Petar skoro van, pa ce bit lakse!
Vjeverica samo ti uzivaj u svojoj mrezi za ljuljanje! Bas lijepo!
Vidim pisale ste o nogama. I meni je poceo taj problem, ne tolko da nateknu vec da su jako vruce, kako to rjesavate? Imal uopce kakvo rjesenje ??☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji