Majo čestitam! Brz oporavak ti želim! I nek je malac zdrav ko dren
Abies sretan rođ
Lunale kako je prošlo?
Vadile ste mi mast jučer ovim tortama pa sam navalila na svoj kolač... http://prntscr.com/ba3i7u
Jadna ja sa ovim forumom Al ajd, održavam kilažu koliko mogu, usporila sam debljanje maksimalno
Odo sad zvat gin da je pitam za ove ogtt rezultate, stroga je po tom pitanju pa nisam imala hrabrosti ranije zvati
Sandrich torta izgleda preeeefino, socno i slasno :) nadam se da ce ogtt biti dobar :) ja ga ponavljam u cetvrtak.... Ufffff....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Stalno su mi noge na visokom, ali dzaba dok ih spustim stopala buknu
Cak i spavam s jastukom pod nogama. Koliko sam jastuka poredala oko sebe, neku noc je jedan zavrsio muzu pod glavom i.eno ga vec 5 dana hoda ukocenog vrata
Alii sinoc sam popila casu soka od zove ( to je ono sa b sto je Bruna pravila neki dan, zaboravila sam kako vi to.zovete a prije minutu sam procitala ) i da izvinete jutros sam prvi put nakon tjedan piskila vise od dvije kapi i noge mi vec izgledaju bolje
Tako da Marigmar moguce da ti je od soka, meni je pomogao, ali kazu ne valja ga previse piti ...
Leptirice bazga, tako mi to zovemo
Abies nisam više uz more, vratila sam se na kontinent. Da sam ostala i jedan dan duže, ne bih odoljela otvoriti sezonu kupanja kao naša Kokolo uf, baš zavidim
Leptirice ako pomaze, svaku vecer casa soka od zove/bazge i bit ce bolje... Da, bazga djeluje kao diuretik, pospjesuje odvajanje vode u organizmu pa se ne preporuca previse... Ja popijem na dan casu ali rijetkog soka... 👍 ako su noge bolje... 👏
Majooo cestitam na Andreju, zelim mu dug i zdrav zivot, i tebi da se sto prije oporavis... Cekamo izvjestaj.. :)
Marigmar imamo isti problem, i ja dok idem na wc ispisam tonu vode, al bas vode, nema nikakve boje i mirisa... Al valjda je to oke..
Sanjarka kaj nebi trebala ti ic sad svaki drugi dan na pregled kad si u terminu?
E daaaa torte su vam prekrasne, neznam koja mi je ljepsa, svaka cast..
Ja danas idem kupit zadnje stvari, jos nam fali plahta za kindic i flasicaaa, i onda smo spremni..
Prijavljujem pregled sutraa!!
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Curke, da samo kazem,ako koja treba i ako misli uzimati Tommy Tippee stvari,u Fun baby su jos danas i sutra na 30% popusta... :) mislim da moze i internet trgovina.. :)
Abies kad ce se tortica papat? Imas ti jos vremena u radjaonu na rodendan 😉🎉
Teja s obzirom da je u trudnickoj ostao i prvi upisan datum poroda po zadnjoj m (4.6) uz ovaj sa uzva ginic me odlucio po njemu slat u TA na plodnu vodu. A on je na go do srijede pa me jos jednom narucio kod sebe na pregled u cet, u petak krecem u TA.
Bruna sretno sa ponavljanjem OGTT 😘
Sandrich mmmmm sto se krije u kolacu? Aaaa!
Sretno s dr. 😕
Marigmar figeeee za dobar nalaz urina i guk profila 💪
Zabice nadam se da ce danas bit dan bez boli 😘
Vjeverice uzivaj sad s muziceeeem 💝
Mare tvoja sveki je zakon 😎
Ja bila uspila malo zaspat od 8-9.
Btw vrijeme je i meni za skidanje prstena 😠
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pregledi:
Pon: Lunale
Uto: Teja
Sri: Sarlina, Abies
Cet: Sanjarka, Crazy
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav ljetnice
Napokon sam se dokopala laptopa, jer moj glupi mob odbija suradnju. U sub sam ispisala cijeli roman, stisnem posalji i za 5 min shvatim da uopće nema mog posta grrrrr tako da eto čitam, a ne pišem... i moj naispavani mozak nije baš popamtio puno...
Kao prvo čestitam svim novim mamama, uživajte u svojim smotuljcima
Sad vas je samo 6 prije mene wohooo, čekam strpljivo svoj red, ajmo ljetnice na tobogan
Abies sretan ti rođendan, lijepo se provedi danas
Eh da i torte koje sam vidjela tu i na fejsu su mmmm prekokrasne, palac gore žene... svaka čast
iiii dalje zapamtila nisam ništa, jer se nisam već dva dana naspavala. Dan još nekako izguram, ruke i noge mi naotiču, vidim da nisam jedina ima nas još. Ponekad mi noge izgledaju ko hobitska stopala a navečer kad legnem u krevet počinje šou, sve me nešto bolucka, reže, steže, mala ispituje elastičnost moje pubične kosti...luda sam više... idem svaka dva sata na wc samo da se prošećem jer me onda malo popusti, vratim se u krevet legnem i eto opet. Danas me u leđima bolucka, sve me strah da sam se nahladila, jer spavam s otvorenim prozorom kolko mi je vruće, a ovu noć me mm probudio iz nekog polusna jer sam stenjala od bolova dok sam se okretala i bila sam sva mokra ko da me netko zalijao kantom vode
I onda na sve to ove vrućine, crknut ću.
I da prijavljujem pregled u srijedu.
Sortiraj odgovore
Najstariji