Ko kaze da se ne radaju bebice u RH?? Taj nije vidio sanjarkinu listu hehe
Sanjarka,svaka cast.. Inace si u zivotu ocito jako organizirana zenska..
Ugolina, zeznula si me, sada sam opet 13. po redu za rodit a bila sam 12.
hehehe salim se... al ne salim se da odbrojavam od starta koja sam po redu, lipo je nekako penjat se pri vrh liste juhuhuhu :))) samo ovaj svibanj mi taaaaaaako sporo prolazi, nikako zavrsit!
P.S. Sanjarka lista ti je ludilo! Gledala sam ja i statistiku proljetnih, vecinom su ranije radjale
Lunale welcome medu nas terminuse 🎉 sad mozes i preko reda 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Sanjarka, sva sam happy
nego ja jedva da mogu hodat, sve mi dole kao da ce ona ispast ili provirit glavicom, rukicom...svaki korak je bolan pa hodam kao na jajima i idu me doslovno kratke dionice. Ne bolan bas kao "bolan" vec kao da mi nesto veliko prolazi dole put van, kao neki veliki mjehur da cu popiskit. tj kao da mi baluncici neki izlaze :D ne znam kako opisat, jel kome slicno nesto?
Lunale i ja sam imala takav osjecaj kad mi se mala spustila u zdjelicu, sve me nesto rastezalo, bockalo imala sam osjecaj da je maloj glavica u mojoj gospodicnoj 😂😂 mislim jos uvijek imam takav osjecaj al sam navikla. Hodam siroko i imam osjecaj da joj sjedim na glavi 😝 I da teze piskim 😜
OK cure, znaci to je dobar znak, nesto se desava i pokrece se. :)
Bebacica, piskim doslovno kap zadnja 2 dana, trcim na zahod a ono gotovo nista. Cerviks mi je skracen od 33. tjedna pa sam malo i primirit morala, otvorena nisam bila prije 8 dana. Ona se zadnja 2 dana bas smirila, inace je tulumarila svaki dan i po cijeli dan.
Ugolina, taman da ti, Sanjarka, Maja i Dunya odradite vikend i ja upadam u jednoznamenkastu ekipu
Sortiraj odgovore
Najstariji