Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • crnatockica
    24. Svibanj 2016. 09:21

Curke mene udavili nocas grcevi u cjevanicama...i ne pustaju..hodala malo po stanu ko duh.kad je malo popustilo..pa je proslo...nije me dosad nikad tak jako i odjedanput....ah..prijavit cu to danas u 3 na pregledu...mozda ima spasa..😅... 
    Velika Majo….kuc kuc gdje si....

Lunale
    24. Svibanj 2016. 09:23

Cro, iskrene cestitke na maloj Maji  
    Kako su divna ova jutra...jos malo pa ce nas svako jutro po jedna beba docekati 

Cure koje imate pregled ovaj tjedan, sretno!

• kokolo5
    24. Svibanj 2016. 09:30

Baby, hvala draga 😘 dobro si rekla-nista od rucka s jos nekom temom 😂😂😂 i ja jedva hendlam ovo, pogotovo kad se nakupi. Ali bacit cu oko, dok se ne prebacimo skroz 😉 
    Sarlina fige za prijateljicu!!!

• kokolo5
    24. Svibanj 2016. 09:32

Odoh i ja na kavu,ako ne pokisnem. Kad se vratim hocu da jos neka javi da je rodila 😍😘😉

Zumbul
    24. Svibanj 2016. 09:41

Pozdrav zene 😊

Prvo da cestitam Starim i Cro na bebicama , ljubite ih puno i cuvajte ih 😀😊

Ja sam bila preko vikenda u bolnici.. 
    Laznjaci me uhvatili, uglavnom..sve je oke, jucer me pustili kuci..

Ja otvorena 1 prst do zatka , cervix 1/2 clanka..

I jutros ispao sluzni cep 😊 

Popodne , okò 18:30 sam narucena kod Zlopaše pa cu vidjeti sta ce on rec.. Nadam se da cemo dogovoriti termin za carski , posto eto, sluzni cep je ispao, ja otvorena.. nebo bas htjela cekat trudove pa onda sve navrat nanos...

Luka je u subotu na uzv procjenjen na 2950 g, sve super 😀 sad, vidjet cemo sta ce rec jas doktor 😊 

Inace smo 36+3 , posto nemamo slikicu sa tjednima 😀

Sunshine1
    24. Svibanj 2016. 10:21

Pozdrav svima!
    Cestitam starim i cro na malenim smotuljcima. bas divne vijesti. Vama cure zelim brz oporavak a njima ponajprije zdravlje.
    Starim ti si to odradila ko prava profesionalka,nadam se da cete sve tako.

Ja sam u ciscenju zadnjih tjedan dana u stalno u nekoj zurbi. Prijavljujem pregled sutra.

url=https://lilypie.com]

mare1989
    24. Svibanj 2016. 10:22

Evo cure ja se vratila sa pregleda,bio mi super doktor jest da je malo stariji ali nema veze😊
    Dobila sam 2kg😊 za mjesec dana😖,zatvorena sam,gljivica nema😁,sve je super.Bebica glavom prema dole,sakrila rukicama glavu,srce u redu.Bas sve super😊😁
    Cure koje danas imate kontrole sretno😊

iva1989lea
    24. Svibanj 2016. 10:31

Dobro jutro cure,zene i majke ...napišem post i sve mi se obrise ...Aaaa..
    Cro Čestitam💜💞😍 Maja je odlucila doc malo ranije al je taman komad i pol...zvucis mi jako pozitivno💪💪
    Kokolo sretan rođendan sinu 🎂🍰💙
    Zumbul i tebi se žuri haha ajd ako krene nek je sretno i brzo 😘😀
    Sretno Curama koje imaju pregled😀😘 
    Vidim noćas bas i nije bilo spavanja,neke hvata prehlada,neke čiste na veliko...Cure pomalo 💪💪😉
    Mare nek napokon nema više gljivica😍👏❣ i nek se ne vraćaju ni slučajno...
    Kod nas kiša,al mi lagano sredili po kući i sad pijemo kavicu 💕💖💪

Aurelija
    24. Svibanj 2016. 10:35

Sanjarka, pa svi ce se porodit prije tebe, evo i Zumbul vec uskace  

Kad vidim da sve uglavnom idete rađat u 35/36/37 tt (ili druga krajnost 41/42), lovi me malo panika, jos imam užasan neki pritisak u zdjelici jutros a cerviks ionako kratak, razmisljam da idem torbu spremit i robicu svu oprat, valjda nije prerano?!

Sretno svima na pregledu!!

vjeverica8
    24. Svibanj 2016. 10:41

Cro čestitam!! Hrabro si ti to i brzo odradila  Maja je već prava cura, velika i odmah sisa  uživajte u zajedničkom mazenju!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.