Curke mene udavili nocas grcevi u cjevanicama...i ne pustaju..hodala malo po stanu ko duh.kad je malo popustilo..pa je proslo...nije me dosad nikad tak jako i odjedanput....ah..prijavit cu to danas u 3 na pregledu...mozda ima spasa..😅...
Velika Majo….kuc kuc gdje si....
Cro, iskrene cestitke na maloj Maji
Kako su divna ova jutra...jos malo pa ce nas svako jutro po jedna beba docekati
Cure koje imate pregled ovaj tjedan, sretno!
Baby, hvala draga 😘 dobro si rekla-nista od rucka s jos nekom temom 😂😂😂 i ja jedva hendlam ovo, pogotovo kad se nakupi. Ali bacit cu oko, dok se ne prebacimo skroz 😉
Sarlina fige za prijateljicu!!!
Odoh i ja na kavu,ako ne pokisnem. Kad se vratim hocu da jos neka javi da je rodila 😍😘😉
Pozdrav zene 😊
Prvo da cestitam Starim i Cro na bebicama , ljubite ih puno i cuvajte ih 😀😊
Ja sam bila preko vikenda u bolnici..
Laznjaci me uhvatili, uglavnom..sve je oke, jucer me pustili kuci..
Ja otvorena 1 prst do zatka , cervix 1/2 clanka..
I jutros ispao sluzni cep 😊
Popodne , okò 18:30 sam narucena kod Zlopaše pa cu vidjeti sta ce on rec.. Nadam se da cemo dogovoriti termin za carski , posto eto, sluzni cep je ispao, ja otvorena.. nebo bas htjela cekat trudove pa onda sve navrat nanos...
Luka je u subotu na uzv procjenjen na 2950 g, sve super 😀 sad, vidjet cemo sta ce rec jas doktor 😊
Inace smo 36+3 , posto nemamo slikicu sa tjednima 😀
Pozdrav svima!
Cestitam starim i cro na malenim smotuljcima. bas divne vijesti. Vama cure zelim brz oporavak a njima ponajprije zdravlje.
Starim ti si to odradila ko prava profesionalka,nadam se da cete sve tako.
Ja sam u ciscenju zadnjih tjedan dana u stalno u nekoj zurbi. Prijavljujem pregled sutra.
url=https://lilypie.com]
Evo cure ja se vratila sa pregleda,bio mi super doktor jest da je malo stariji ali nema veze😊
Dobila sam 2kg😊 za mjesec dana😖,zatvorena sam,gljivica nema😁,sve je super.Bebica glavom prema dole,sakrila rukicama glavu,srce u redu.Bas sve super😊😁
Cure koje danas imate kontrole sretno😊
Dobro jutro cure,zene i majke ...napišem post i sve mi se obrise ...Aaaa..
Cro Čestitam💜💞😍 Maja je odlucila doc malo ranije al je taman komad i pol...zvucis mi jako pozitivno💪💪
Kokolo sretan rođendan sinu 🎂🍰💙
Zumbul i tebi se žuri haha ajd ako krene nek je sretno i brzo 😘😀
Sretno Curama koje imaju pregled😀😘
Vidim noćas bas i nije bilo spavanja,neke hvata prehlada,neke čiste na veliko...Cure pomalo 💪💪😉
Mare nek napokon nema više gljivica😍👏❣ i nek se ne vraćaju ni slučajno...
Kod nas kiša,al mi lagano sredili po kući i sad pijemo kavicu 💕💖💪
Sanjarka, pa svi ce se porodit prije tebe, evo i Zumbul vec uskace
Kad vidim da sve uglavnom idete rađat u 35/36/37 tt (ili druga krajnost 41/42), lovi me malo panika, jos imam užasan neki pritisak u zdjelici jutros a cerviks ionako kratak, razmisljam da idem torbu spremit i robicu svu oprat, valjda nije prerano?!
Sretno svima na pregledu!!
Cro čestitam!! Hrabro si ti to i brzo odradila Maja je već prava cura, velika i odmah sisa uživajte u zajedničkom mazenju!!
Sortiraj odgovore
Najstariji