Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    24. Svibanj 2016. 08:30

Ps. Malamimi, Ellie, Marie, Ty,Starim, Cro

Otvorila sam upravo temu na bebama za sve nas ljetnice. S obzirom na manjak vremena koji imate virujem da ce vam/nam se bit lakse snac u odvojenoj temi. 
    Ugl. Pisiteeeee i naravno navijam da se i dalje sve međusobno bodrimo i pratimo 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Svibanj 2016. 08:31

Ps. Malamimi, Ellie, Marie, Ty,Starim, Cro

Otvorila sam upravo temu na bebama za sve nas ljetnice. S obzirom na manjak vremena koji imate virujem da ce vam/nam se bit lakse snac u odvojenoj temi. 
    Ugl. Pisiteeeee i naravno navijam da se i dalje sve međusobno bodrimo i pratimo 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• crnatockica
    24. Svibanj 2016. 08:44

Cro….o lijepih li vijesti uz jutarnju 🍵....cestitam od srca...mala Maja je prava curka!...zelim ti brz oporavak i nemoj trpit bolove...ako ima nesto da ublazi...samo daj!!!💗💕❤

mare1989
    24. Svibanj 2016. 08:44

Crazy brzo ozdravi😊
    Kokolo sincicu sretan rodendan sve najbolje od srca mu zelim 🚗🎁🎈

Ja sam evo stigla na kontrolu i sad carobno cekanje,a oci mi se sklapaju.😫

Abies
    24. Svibanj 2016. 08:50

Eto bas jedna draga mama javila kako je rodila curu i da je roda jedva letila... 4800g ajme.... moja djeca su minijatura. Ne znam jel cr ili vag. Na merkuru. Mozda lezi s cro u sobi :)
    Super za temu, vec se skupilo bebica! 
    Kokolo pomalo i uzivajte u slavlju! Slavljeniku svako dobro, zdravlja veselja :*

• kokolo5
    24. Svibanj 2016. 08:51

Ooo koja divna vijest za dobro jutro- Cro od srca cestitam, malenoj puno zdravlja i srece a tebi brz oporavak zelim! 😘💖
    Sanjarka, hvala 😘 i danas me ocekuje dan na nogama 😓 bar sam se lipo naspavala, ali ko sto si rekla-sve je to dio staza 😉 sretno na pregledu, mozda i ti produzis u rađaonu 😜
    Crazy hvala i tebi 😘 nije ni cudo da si se prehladila od ovih promjena vremena, jedan dan vec ljeto, drugi dan opet vadi jaknu...brzo ozdravljenje! I odi kuci! E da, super su vam apartmani, zelim uspjesnu sezonu! I cestitam za stan! Nemoj se preforsirat prilikom selidbe 😉
    Cure koje imate preglede danas, sretno svima!!! 😘

• kokolo5
    24. Svibanj 2016. 08:53

Abies i Mare hvala curee 😘😘😘

sarlina
    24. Svibanj 2016. 08:54

Jutro...
    Sretno na pregledu cure 
    Sanjarka i tebi je vrijeme a Maju da ne spominjem....
    Ja se kao naspavala ...sad se pakiram i na kavu...prijateljica mi u radjaoni pa sam nervozna...na 41+2 je napokon uhvatilo i eno hopsa jadna od 7 a 2 prsta otvorena...

baby♡girl
    24. Svibanj 2016. 09:01

Cro draga cestitke od srca, i tebi i Maji sve najljepse ❤❤❤
    Kokolo sretan ročkas sinčiću 💙💙💙
    Sanjarka upratim li još koju temu nikad ručak nećemo imati 😂😂😂
    Rodila nisam, sve isto, za tj dana uzv, a za dva tjedna ponovo TA. 
    I ja cekala do pol 12 od 8. Za pregled od 30sec. 😠 
    Kasnije jos obavljala sto sam trebala, pa doma oko male i prodje dan 😂 sretno svima na pregledima 😚😚😚😚

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

zabica25
    24. Svibanj 2016. 09:08

Jutro...
    Meni je jako vruće da bih najradije upalila klimu...u noći se budim sva mokra..ah to drugo stanje  Baš mi muž jučer veli S tobom se nekaj čudno događa jer sam inače zimogrozna. Baš me nasmijao..stalno miluje našu bebicu,a ona nam se javlja.

Cro, čestitam od  brzo nam se oporavi i traži tabletu, nemoj se mučiti s bolovima. Mazite se i ljubite 

Svim curama sretno na pregledu :)

vjeverica, hvala na linku 

Danas idem na kontrolu dijabetologu, nadam se da ću vratiti aparatić. Uživajte...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.