Ps. Malamimi, Ellie, Marie, Ty,Starim, Cro
Otvorila sam upravo temu na bebama za sve nas ljetnice. S obzirom na manjak vremena koji imate virujem da ce vam/nam se bit lakse snac u odvojenoj temi.
Ugl. Pisiteeeee i naravno navijam da se i dalje sve međusobno bodrimo i pratimo 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ps. Malamimi, Ellie, Marie, Ty,Starim, Cro
Otvorila sam upravo temu na bebama za sve nas ljetnice. S obzirom na manjak vremena koji imate virujem da ce vam/nam se bit lakse snac u odvojenoj temi.
Ugl. Pisiteeeee i naravno navijam da se i dalje sve međusobno bodrimo i pratimo 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cro….o lijepih li vijesti uz jutarnju 🍵....cestitam od srca...mala Maja je prava curka!...zelim ti brz oporavak i nemoj trpit bolove...ako ima nesto da ublazi...samo daj!!!💗💕❤
Crazy brzo ozdravi😊
Kokolo sincicu sretan rodendan sve najbolje od srca mu zelim 🚗🎁🎈
Ja sam evo stigla na kontrolu i sad carobno cekanje,a oci mi se sklapaju.😫
Eto bas jedna draga mama javila kako je rodila curu i da je roda jedva letila... 4800g ajme.... moja djeca su minijatura. Ne znam jel cr ili vag. Na merkuru. Mozda lezi s cro u sobi :)
Super za temu, vec se skupilo bebica!
Kokolo pomalo i uzivajte u slavlju! Slavljeniku svako dobro, zdravlja veselja :*
Ooo koja divna vijest za dobro jutro- Cro od srca cestitam, malenoj puno zdravlja i srece a tebi brz oporavak zelim! 😘💖
Sanjarka, hvala 😘 i danas me ocekuje dan na nogama 😓 bar sam se lipo naspavala, ali ko sto si rekla-sve je to dio staza 😉 sretno na pregledu, mozda i ti produzis u rađaonu 😜
Crazy hvala i tebi 😘 nije ni cudo da si se prehladila od ovih promjena vremena, jedan dan vec ljeto, drugi dan opet vadi jaknu...brzo ozdravljenje! I odi kuci! E da, super su vam apartmani, zelim uspjesnu sezonu! I cestitam za stan! Nemoj se preforsirat prilikom selidbe 😉
Cure koje imate preglede danas, sretno svima!!! 😘
Jutro...
Sretno na pregledu cure
Sanjarka i tebi je vrijeme a Maju da ne spominjem....
Ja se kao naspavala ...sad se pakiram i na kavu...prijateljica mi u radjaoni pa sam nervozna...na 41+2 je napokon uhvatilo i eno hopsa jadna od 7 a 2 prsta otvorena...
Cro draga cestitke od srca, i tebi i Maji sve najljepse ❤❤❤
Kokolo sretan ročkas sinčiću 💙💙💙
Sanjarka upratim li još koju temu nikad ručak nećemo imati 😂😂😂
Rodila nisam, sve isto, za tj dana uzv, a za dva tjedna ponovo TA.
I ja cekala do pol 12 od 8. Za pregled od 30sec. 😠
Kasnije jos obavljala sto sam trebala, pa doma oko male i prodje dan 😂 sretno svima na pregledima 😚😚😚😚
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro...
Meni je jako vruće da bih najradije upalila klimu...u noći se budim sva mokra..ah to drugo stanje Baš mi muž jučer veli S tobom se nekaj čudno događa jer sam inače zimogrozna. Baš me nasmijao..stalno miluje našu bebicu,a ona nam se javlja.
Cro, čestitam od brzo nam se oporavi i traži tabletu, nemoj se mučiti s bolovima. Mazite se i ljubite
Svim curama sretno na pregledu :)
vjeverica, hvala na linku
Danas idem na kontrolu dijabetologu, nadam se da ću vratiti aparatić. Uživajte...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji