Vecer ljetnice!
Miska ja sam trbusasta pa svejedno junior mrsavko kojem trbuscic manji. Nema to veze... Trbuh ti je super 😘
Starim brzo se oporavi 😘 i od svih prognoza da ce biti velik Noa na kraju prosječan momak 😊
Ejic super ti je plan za ljetovanje 🌞🍦 no kako zovu jakoo topal vikend moguce da i u more uskocis 🌊
I stic ces sve kad odes na porodiljni, vidit ces 😉
Ty kakve su vam noci? Joj puno se mazite i ljubite ❤
Baby i Cro ne javljate se, sve ok?
Ja napokon u horizontali, naporan dan!.ln noc cure 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Oooo stvarno nije danas moj dan...napisem bibliju i onda slucajno obrisem umjesto da posaljem 😡😵😭
Ne mogu opet ispocetka, nemam zivaca...zadnja dva dana radim tortu i kolace za sinov sutrasnji rođendan...crkoh.
Samo da cestitam Starim, draga, od srca zelim tebi i Noi sve najbolje, za vase rođendane 😍😍😍 stvarno mi je drago da je sve proslo tako dobro i ekspresno! Sad uzivajte 😘😘😘
I sve cure sa slikama- trbusici su vam preslatki! 😍😍😍
Eto, toliko od mene...idem u horizontalu, natekla sam od cjelodnevnog stajanja...pusa svima! Laku noc 😚😚😚
Ženske, eto...nakon 4,5 sati čekanja u TA i ok ctg-a koji pokazuje par trudova do 70, na pregledu čim me doktor taknuo sam prokrvarila, ja otvorena 4-5cm, Maja na zadak, ipak, ja upućena na kat na carski. Eto me, ja rodila prije neka 4 sata, bila je spinalna anestezija, sad trbuh boli za poluditi, ja se ne mogu pomaknuti. Maja je super, ako sam dobro zapamtila 51cm i oko 3200g, tata ju je dobio odmah na tijelo, ja čim su me pokrpali, cicala je, e sad jel bilo mlijeka ne znam. Uglavnom, sve super za sada.
Sanjarka, sad je stvarno red na tebe! 😜
Teja, u torbi mi je sve i svašta, pa kad izađem ću ti javiti što mi je uopće trebalo od svega toga. Podloge za krevete nepropusne imaju, pelene za bebu i mene imaju, spavaćice su skroz ok i rade krvarim po njihovima bar za sada. Ekipa je skroz ok, svi ljubazni, žele pomoći, objasnili mi zašto cr, uputili me fakat u sve. Dolazili me vidjeti i prije i sada svako malo. Za sada sve pohvale! Idem pokušati sad spavati, iako teško od bolova...
Wow koje iznenađenje za laku noć! Čestitam draga, pa to je pravi komad od curke, želim vam puno puno zdravlja i ljubavi! Želim da bol što prije prođe, mazite se i pazite
Sanjarka, predlažem da uz svaku napišeš i tjedan u kojem je rodila ili ostavis datum termina u zagradi te napomenu cr/ vag... Bit će zanimljivo vidit statistiku na kraju. Ili tražim previše?
Cro, zaboravih pitat, muž je bio s tobom na cr dok su mu dali odmah bebu?? Kod nas nema pratnje u op.sali
Crooo cestitam...supeer za mrvu i tebe i tatu...sad se oporavi za uzivanje...
Starim ...bravo za hrabricu tatu i mrvicu..a tebi kisss
E sad je krenulo bome....
Ja u speedu danima..javim se sutra...i ja ko Kokolo otecen..boli fuj...
Ln
Jutro ljetnice...
Ja bi si stopala u guzicu zabol da mogu, probudilo me "trganje" i nemir u njima...aaaaaaa
Upravo gledam prezivljavanje Beara Grylsa i ne znam kako bi legla i naguzila se jer me i stomak sa svih strana vrijedja..eto malo se iskukala ...a sad cu- ne znam sta cu...
Pomalo me izludjuje moja trudnoca, ali samo po noci...to placam sto sam spavala ko top do prije mjesec dana...
Hej sarlina :)
Ja se tjesim da ce ova nesanica kao i u prvoj t bit nagrada za kasnije
Cro, ma najljepsa vijest za dobro jutro!! 💕Cestitam!!!💕💖🎉🎊 Mazite se i ljubite svo troje 😍😘
Znaci, imala si pravo da ces im se tamo poroditi od cekanja 😁
A sad ustati... 😕 Kod nas vec cijelu noc kisa lije toliko da me parput probudila. Uz takvo vrijeme motivacija za posao =0 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji