Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Svibanj 2016. 22:45

Vecer ljetnice!

Miska ja sam trbusasta pa svejedno junior mrsavko kojem trbuscic manji. Nema to veze...  Trbuh ti je super 😘

Starim brzo se oporavi 😘 i od svih prognoza da ce biti velik Noa na kraju prosječan momak 😊

Ejic super ti je plan za ljetovanje 🌞🍦 no kako zovu jakoo topal vikend moguce da i u more uskocis 🌊
    I stic ces sve kad odes na porodiljni, vidit ces 😉

Ty kakve su vam noci? Joj puno se mazite i ljubite ❤

Baby i Cro ne javljate se, sve ok? 

Ja napokon u horizontali, naporan dan!.ln noc cure 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• kokolo5
    23. Svibanj 2016. 22:59

Oooo stvarno nije danas moj dan...napisem bibliju i onda slucajno obrisem umjesto da posaljem 😡😵😭
    Ne mogu opet ispocetka, nemam zivaca...zadnja dva dana radim tortu i kolace za sinov sutrasnji rođendan...crkoh.
    Samo da cestitam Starim, draga, od srca zelim tebi i Noi sve najbolje, za vase rođendane 😍😍😍 stvarno mi je drago da je sve proslo tako dobro i ekspresno! Sad uzivajte 😘😘😘
    I sve cure sa slikama- trbusici su vam preslatki! 😍😍😍
    Eto, toliko od mene...idem u horizontalu, natekla sam od cjelodnevnog stajanja...pusa svima! Laku noc 😚😚😚

Cro262
    23. Svibanj 2016. 23:36

Ženske, eto...nakon 4,5 sati čekanja u TA i ok ctg-a koji pokazuje par trudova do 70, na pregledu čim me doktor taknuo sam prokrvarila, ja otvorena 4-5cm, Maja na zadak, ipak, ja upućena na kat na carski. Eto me, ja rodila prije neka 4 sata, bila je spinalna anestezija, sad trbuh boli za poluditi, ja se ne mogu pomaknuti. Maja je super, ako sam dobro zapamtila 51cm i oko 3200g, tata ju je dobio odmah na tijelo, ja čim su me pokrpali, cicala je, e sad jel bilo mlijeka ne znam. Uglavnom, sve super za sada. 

Sanjarka, sad je stvarno red na tebe! 😜

Teja, u torbi mi je sve i svašta, pa kad izađem ću ti javiti što mi je uopće trebalo od svega toga. Podloge za krevete nepropusne imaju, pelene za bebu i mene imaju, spavaćice su skroz ok i rade krvarim po njihovima bar za sada. Ekipa je skroz ok, svi ljubazni, žele pomoći, objasnili mi zašto cr, uputili me fakat u sve. Dolazili me vidjeti i prije i sada svako malo. Za sada sve pohvale! Idem pokušati sad spavati, iako teško od bolova...

Aurelija
    23. Svibanj 2016. 23:51

Wow koje iznenađenje za laku noć! Čestitam draga, pa to je pravi komad od curke, želim vam puno puno zdravlja i ljubavi! Želim da bol što prije prođe, mazite se i pazite 

Aurelija
    24. Svibanj 2016. 00:00

Sanjarka, predlažem da uz svaku napišeš i tjedan u kojem je rodila ili ostavis datum termina u zagradi te napomenu cr/ vag... Bit će zanimljivo vidit statistiku na kraju. Ili tražim previše? 
    Cro, zaboravih pitat, muž je bio s tobom na cr dok su mu dali odmah bebu?? Kod nas nema pratnje u op.sali

sarlina
    24. Svibanj 2016. 00:05

Crooo  cestitam...supeer za mrvu i tebe i tatu...sad se oporavi za uzivanje...
    Starim ...bravo za hrabricu tatu i mrvicu..a tebi kisss
    E sad je krenulo bome....
    Ja u speedu danima..javim se sutra...i ja ko Kokolo otecen..boli fuj...
    Ln

Abies
    24. Svibanj 2016. 04:02

Cro cestitam! 
    Maja se opet zarotirala. Vesela cura :)

sarlina
    24. Svibanj 2016. 04:03

Jutro ljetnice...
    Ja bi si stopala u guzicu zabol da mogu, probudilo me "trganje" i nemir u njima...aaaaaaa
    Upravo gledam prezivljavanje Beara Grylsa i ne znam kako bi legla i naguzila se jer me i  stomak sa svih strana vrijedja..eto malo se iskukala ...a sad cu- ne znam sta cu...
    Pomalo me izludjuje moja trudnoca, ali samo po noci...to placam sto sam spavala ko top do prije mjesec dana...

Abies
    24. Svibanj 2016. 04:40

Hej sarlina :)
    Ja se tjesim da ce ova nesanica kao i u prvoj t bit nagrada za kasnije

ejic
    24. Svibanj 2016. 06:01

Cro, ma najljepsa vijest za dobro jutro!! 💕Cestitam!!!💕💖🎉🎊 Mazite se i ljubite svo troje 😍😘
    Znaci, imala si pravo da ces im se tamo poroditi od cekanja 😁

A sad ustati... 😕 Kod nas vec cijelu noc kisa lije toliko da me parput probudila. Uz takvo vrijeme motivacija za posao =0 😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.