Starim 🍼🍼🍾🍺🍾🍼🍼🍼👏🏻👏🏻👏🏻 cestitke od srca, kolko si napisala super je tvoj porod prosao za cas!
Crazy super busa, i cestitke za stan 👍🏻👍🏻
Zabica, ejic, miska super busice , bas taman ni jedan mi ne izgleda prevelik . 👍🏻👍🏻
Ejic bas si lijepe stvari pokupovala
Sanjarka ti si stvarno stalno u pokretu sta tek radis kad nisi trudna hehehe
Ja sutra imam pregled i ultrazvuk zbog secera ( mislim da si ti miska spominjala kako neki rade paniku a neki ne, i da to sam i ja skuzila pa sam malo sufrala po forumima i ovde stvarno u austriji rade paniku oko toga i jako su strogi , sad me bas zanima sta ce mi sutrs rec. ) oprostite da sam dosadna oko te teme 😬😬😬😬
A danas u 5 idem kod mog ginekologa da vidim ocel me osobodit od posla 😬😬😬
Ajmo koja je slejdeca da rodi?? Da nije mala koza rodila nema je?
Uf Sanjarka, mislim da bi svaka od nas ovdje mogla reć ponešto na temu nereda... ja očistila kupaonicu u jednom od apartmana jer mi dolaze starci u srijedu... do tad moram cijeli apartman polizat... i ugl... nakon kupaonice isto sve 4 u zrak... jer mi se nedaaa
Pusti šnicle i naruči pizzu, mogu one stajat u hladnjaku do sutra.
Malamimi zao mi je zbog mastitisa, pomozi si sa listovima kupusa kolko možeš. Drago mi je da su bebice super! ♡
Nove cure dobro došle!
Sanjarka moji klinci imaju malu sobu,kad krenem cistit uzas igracaka malih milion,te barbike,autici i itd.Mala soba a posla kao u prici
Ok ok znaci Maja je prva onda kad je jos u komadu. I mogla bi u srijedu na moj rodendan 💪
Dunya imam dojavu u svojoj glavi 😂😂 ti ces u nedilju, Cro ce prije tebe 😃
Cro si došla na red ?uzas 😕
Abies oblik torte? Jos i to 😝 za to sam antitalent pa i ne pokusavam, svu energiju usmjerim u to da okus ispadne dobar haha
Teja i kod nas suncanoooo ali puse ajme majko. Curi opet odgoden izlet na Brac trebao je biti sutra, vec su djeca frustrirana haha
IvaLea zalosno je to! No pokusaj se ne uznemiravat radi njih nisu vrijedni....
Miska mala busa?? Uopce nije ne slusaj te sta laprdaju.... Stvarno se svatko nade za pametovat i komentirat gluparije
Crazy uzvracam hug! 😘😘 Naravno da nece bit epi, ovi put ce bebe kliznit bez pol frke a nase gospodje ce ostat netaknute 😂 cim dodem u sobu dignit cu se i ic nasminkat u kupaonu 👏👏
Ejic joj bit ce vam super na mini ljetovanju, uzivajte ful! 🌞🌊
I samo trosi novce a postar nek se cudi i dalje 😃
Atica welcome terminuso! Samo nam tipkaj 😘
Malamimi uh upala 😕 bitno da sj rijesila ne ponovilo se! Pusa bebicama 😘😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Crazy nis onda skupa ja i ti sve cetiri u zrak 😎
Ideja ti je odlicna i napravila bi tako da sutra nemam pregled i trcat po gradu po neke potvrde. Uz cilj napravit torte nebi sniceli dobro prosli 😅
E radit cu onu cheescake koju si mi ti stavila, imas kakvu napomenu, savjet il nesto?i daaaa cestitke na stanuuuuu! Bravo! 👏👏
Mare sve jasnoooo, a u moje jos i velika uh
Pregledi:
Pon: Baby, Cro
Uto: Sanjarka, Dunya, Mare, Teja,Tpol
Sri: Abies, Sarlina
Pet: Bebacica
Sanjarka nocas slicna situacija s spavanjem ,ai ipak sam malo vise naspavana nego prethodnih dana. Mozda je i do punog mjeseca. A prehlada je jos aktualna, Med,limun i caj jos nisu urodili plodom :O
Starim cestitam!!! Bome brzo si ti to rjesila, nadam se da cemo sev imat takav ili barem slican porod :) Kakvo je iskustvo s ovim nasim rodilistem tj.njihovim osobljem?? :)
Za cheesecake (Radi dan ranije) samo dobro procitaj recept i pripremi sve sastojke unaprijed jer je brzina bitna.
Ja samo uz nju napravim preljev od šumskog voća (odledit ledo pakiranje i uz malo šećera zakuhat, procijedit ako ima osjetljivih na koštice) Sretno!
Opet sam rezana! I ovaj put je muz gledao kompletan porod pa i izgon!!!!!
Sanjarka Osoblje ti je kakva te smjena doceka kao i uvjek 😉
Sve je kao i prije skoro 5 godina,nema wc papira,nema cisti plahti jedino ima njihovih spavacica ali prevruce je za njih ja sam odmah svoju navukla cim su me iz radaone doveli (radat moras u njihovoj) i ne znam sta jos si pitala
Jedva cekam posjete!
Starim, iskrene čestitke na malom princu, želim vam puno puno zdravlja i lijepih trenutaka u zivotu! Meni ovaj tvoj porod zvuci san snova, ekspresno, nadam se i da je sve drugo bilo kako si željela! Da li su te forsirali na leđa s obzirom na dijagnozu, kad stignes pisi nam sve! Mazite se i pazite
Vjeverice, ja sam probala napipat taj trbusni misic, al stvarno ne kuzim di bi trebao prst upast... imam centimetar špekića preko mišića , ali on mi je ispod skroz spojen kolko kuzim, nema nikakvog razmaka, jel to normalno ili krivo gledam?
Crazy, buša je super, uopce ne izgledas velika, stvarno ne znam zasto nas zavaravas stalno! super za stan, briga manje!!
Baby, kakvo je stanje, na kojem si katu? Cro također?
Ejic, i robica i ti predivni! Nego, zasto se ne bi kupala, pa ja jedva cekam da malo zatopli bacit se u Kupu, i kraj 6 mj planiram na more pobjec par dana, isto negdje oko Krka, Rabca...! Bazeni su problematicni, ali more mozes bez problema mislim, samo oblacis odmah suhi kupaci!
Miska, i ti izgledas wow, stvarno mi se cini da ti je narasao trbuh od zadnji puta, a kile stoje, kako je to moguce?! ja sam si isto zamislika tako neki trudnicki fotoshooting u polju, al bojim se sad krpelja ko vraga, ne bih htjela sumamed pit, a jos manje boreliozu dobit... Vezano za šećer, i meni nije jasno sto neki doktori tolko forsiraju to, ja također nisam radila ogtt.. a tečaj, zašto ne ideš u LJ?
Zabice, koliko komplimenata sam vec ispisala, ali i ti nam isto izgledas super, sta da drugo kazem!? nego, zasto ti se lola tetre ne sviđaju? Ja sam bas jucer oprala bubaba šarene tetre i susila u susilici, nisam bas sretna sto su se smanjile iz 80x80 na 70x70, cak i manje dođu prije nego ih peglom malo rastegnem...
Maja odbija rodit ocito! A dojave su vam opake, pa da vidimo mi to!
Jucer mi dragi stavio uho na trbuh i čuo bebine otkucaje, ne znam da li ste znale da se to cuje! Ko nije, neka proba, ja ljubomorna na mm jel i mene zanima kak je to, a ne dosežem
the end
Sortiraj odgovore
Najstariji