Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    23. Svibanj 2016. 09:03

Prijavljujem pregled u utorak😊

Sanjarka88
    23. Svibanj 2016. 09:11

Pregledi:

Pon: Baby
    Uto: Sanjarka, Dunya, Mare
    Sri: Abies, Sarlina
    Pet: Bebacica

Dunya usplahirena? Ja bi sebe nazvala uznimerenom , pocela me drmat trta samo takva, ono gotovo usla u zadnji tjedan 😱😱😱

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

zabica25
    23. Svibanj 2016. 09:12

Jutro ženske!

Starim, čestitam na malenom Noi i želim mu ugodan i lijep život. Ti nam se lijepo oporavi i javi iskustvo s poroda. 

Sanjarka, ti si dežurna ovdje...čim netko javi da je rodio, odmah sređuješ listu  BRAVO, BRAVO!!!

Crazy, lijepa bušica...moja je manja, a tjedan danas smo razlike.

TPol, tvoja je isto super....htjela bih vidjeti od moje terminuše :)

Baby, samo odi ti na treći kat...i riješi se 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    23. Svibanj 2016. 09:17

Ajmo terminuše i vi stavit slikice buša sad pred kraj 

Starim sretan ti rođendan, bome dar koji si ove godine dobila je nenadmašiv ;) Živila! 

Abies tvoj je već veliki dečko, moj je ipak još malo premali da si sam ode po vodu hehe... a i da može trenutno je u fazi da samo fino kaže NE! Sunce mu njegovo! Definitivno ih treba poticat na samostalnost, svašta već oni mogu sami  

Pa ko se to boji buba?!?! Ja sam jučer malog smirivala, muha ga je tako prepala da je vrištao jadan... a ja sam čeljade sa sela, pa me ne plaše takve stvari... Strah me jedino gusaka, one znaju biti jako agresivne, sreća moja da ne lete okolo naokolo 

Hvala cure na komentarima za bušu i za apartmane... 
    Sretno na pregledima, hoćemo dakle da terminušama sve bebe dube na glavi, i otvorene bar prst-dva ;) a neterminuše, da sve fino raste i napreduje, a cervix zabetoniran... nikakve bakterije, gljive i slično 

CrazyPuppet
    23. Svibanj 2016. 09:19

Žabica, thanx, ma ja sam niska, pa moja ni nema di nego ovako naprijed :D

ejic
    23. Svibanj 2016. 09:22

Dobro jutro cure! Evo mene opet malo 😉

Vidim bilo je par beba u ovo vrijeme kad ja nisam bila bas aktivna 😉

Marie, Ty, Starim cestitam vam na vasim malim smotuljcima!!! 🎉🎊💕💖 Mazite se i ljubite sad 💗💖

Ellie, Ena ti je predivna, prava mala princeza 😍😍 Uzivajte sad kod kuce 😘

Marie, sretan rodendan sincicu s zakasnjenjem, nadam se da ste lijepo proslavili i da je bicikl jos uvijek zanimljiv 😘

TPol, Crazy bas ste mi divne 😍

Kod nas sve po starom. Marcel lijepo aktivan, rasteze se, lupka, a prepozna vec i tatu kad ga zove i mazi 😍 Uvijek mu uspije probuditi ga 💕
    Prosli tjedan nam dosla narudzba robice iz H&M-a pa je sad jedno sigurno, gol nece biti 😁 A nadam se da cemo ovaj vikend stici i otici po robicu koju je pripremila poznanica pa da vidimo sta nam jos onda treba 😍
    Evo, dopust smo isto rezervirali, 4 dana u Rabacu 😊 Kupanja za mene nece biti ali ce zato dragi uzivati i kupati se za nas svo troje, odnosno samo za mene jer malac ionako pliva vec 6 i pol mjeseci i nadam se da ce jos koja 3 plivati 😉

Evo i nas dvoje s tocno 27+0:

I nasa robica 2.dio

Jedva cekam da sredimo sobicu i da to sve spremim u ormar 😍

Zelim vam svima ugodan dan, uzivajte na 🌞 malo i za nas koje smo zatvorene u uredima 😘

bebacica
    23. Svibanj 2016. 09:23

Starim cestitke na rodenju malenog Noe 🎉👶

iva1989lea
    23. Svibanj 2016. 09:35

Starim sretan rođendan...dobila si najbolji mogući poklon😘💙👣
    Curke dobro jutro ,jos uvijek prži sunce al najavljuju kišu...mi pijemo kavicu lagano...hvata me trta kako vidim da je još Sanjarka i možda Maja ostala za peti mjesec...lagano idemo u 6.mj 
    Crazy predivna buša 😘 kao i Tpol i Ejic
    Sanjarka znači junior se rasteže ko veliki 😀 tako i moj zadnja dva-tri dana...nogama pod rebra a dolje imam osjećaj da će izletit ako nastavi ...bas budu na granici boli i neugode..
    Mare držim fige da nema više gljivica...i tvoj šećer mi zvuči sasvim ok...
    Babygirl kuda bi ti? neka  te još malo...i ja sam spremna al nek nam malac dobije još koji gram...iako bi ja sutra da se mene pita 😀😇

Lunale
    23. Svibanj 2016. 09:43

Starim, sretan rodjendan, najljepsi si poklon dobila! Dobrodosao nam mali Noa, a mami zelim brz oporavak!  

Meni je pregled trebao biti u srijedu ali javili su mi da je ginic odsutan tako da sam tek tamo u pon. :(

P.S. Jos su nam ostale samo dvije svibanjske bebe :) iako, Maja mi je sumnjiva sa svojim nejavljanjem... bice da je u mazenju, pazenju i ljubakanju sa svojom malom struklicom

miska
    23. Svibanj 2016. 09:47

Jutrooo 

Starim cestitam na rodenju malog Noe i sretan ti rodendan 

Ja ne kuzim tu paniku oko secera, nekima skroz kompliciraju a neke ni ne salju uopce kao npr mene, i cini mi se da Sanjarka isto nije bila? Ima jos koja da nije radila? 

Tko od vas nije bio na trudnickom tecaju? Ja sam sve namjeravala ici ali kako Ri kbc ni ne prima narudzbe prije 28 tjedna a zovu tamo od 32 na dalje nisam se ni prijavljivala jer znam da necu bit 3 tjedna u Hr na koliko su razvukli to, a bome ne mislim ni putovat!

Ja sam se borila nocas s spavanjem i kukovima i jastucima i dekama i jedva zaspala pred jutro, a moje sunce od mm je odlucio rano ujutro "pomagat" i slagat sude iz perilice i to toliko njezno da su ga culi u zanzibaru!
     Odoh ja do spara, danas kod nas akcija na sladolede 40%, sad kad natrpam bunker mogu se slikat i seceri i masnoce i sve po redu!

Evo i nase buse u prirodi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.