Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    22. Svibanj 2016. 16:57

Sarlina kad se sjetis pitaj :*
    Vjeverice sjeti nas kako se ti misici gledaju? 
    Rucak bio prosao. Sladoled se pojeo. Kao da je ljeto stiglo. No cekam oluje ovih dana....uvijek su pluskovi u ovo doba.
    Muz otisao kud mora. A nas dvoje nasli trnoruzicu pa idemo uzivati u crticu. 
    Bebacica, o bas sanjarka ce i do susjeda u ciscenje :D 
    Bas si me nasmijala.

vjeverica8
    22. Svibanj 2016. 17:07

Razdvojenost trbušnih mišića - leći na leđa, pod glavi staviti mali jastuk, noge skvrčiti u koljenima (stav za trbušnjake). Podignuti glavu i lopatice malo, tek toliko da se odmakne od poda. Tri do četiri poprečna prsta iznad pupka napipati "crtu" između trbušnih mišića (crta prati linea negru - isti smjer imaju). Ako u tu crtu stanu poprečno jedna ili dvije jagodice prstiju ok je, od tri na više je indikacija za pregled. Pokušat ću nacrtati ( !-! ) zagrade su bočne strane trbuha, uskličnici su ta crta među mišićima a povlaka je ono gdje pipamo - tu smiju stati do dva prsta. Ako nekom nije jasno neka viče

Abies
    22. Svibanj 2016. 17:25

Thanx vjeverice!

Znam da sam zaboravila dio pisat. 
    Tpol sretno s bolovanjem. I tim secerom.
    Termini... Starim suti znaci nista, Maja je ionako najavila termin na jesen...
    Ja si zelim iduci tjedan al mislim da cu ulovit kraj lipnja. Stvarno mi je dosta te nepokretnosti i bolova.

mare1989
    22. Svibanj 2016. 18:26

I meni je rekla da je secer visok,kao glukoza nataste 4.8,nakon 60min bila 7,8 i nakon 120min 7,7 u utorak moram kod ginekologa.Nisam imala u prijasnjim trudnocama ovako visoko bas mi strah da ce reci da smanjim slatkise😭😭 a ja obozavam

vjeverica8
    22. Svibanj 2016. 19:38

Mare pa tvoj šećer ne zvuči puno, to je unutar onih referentnih vrijednosti, zar nije?

Marigmar
    22. Svibanj 2016. 20:17

Mare ne brini, ovo je dobar nalaz OGTT-a
    Ma joj samo nam paniku rade i onda zbog toga sto su se vrijednosti pomaknule (prije je šećer na tašte 5.1 bio ok) imamo svi strah od hospitalizacije i induciranih poroda

mare1989
    22. Svibanj 2016. 21:20

Meni secer izgleda super,a oni paniku dizu.😞
    Samo opusteno a oni nek panicare😊

Abies
    22. Svibanj 2016. 21:46

Joooj taj secer.... glavni krivac u svim trudnocama. Kao da je popularno tim ginicima samo secer. Da izvedu da smo nekakva dijabeticarska nacija. 
    Aaaaaaaa umjesto da se drze stvarnih bolesti. 
    Spustite taj secer na 2.0 i mir, svi secerasi. Povucite sve cokolade kekse i sva sto ima secer s polica pa nas ne jbt vise. Onda se j s krasem zvecevom i svim proizvodjacima 

TPol
    22. Svibanj 2016. 22:00

Mare no sikiriki dobar ti je secer moj ej bio 10,5 a posle 9 , 

Da abies neznam ni ja izgleda oce da bojkotiramo cijeku cokoladnu industriju 😝😝

Marigmar
    22. Svibanj 2016. 22:27

Hahahahaha Abies dobro zboriš 👍🏻👍🏻👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.