U pravu si Abies,ne valja kad je zdrava trudnica ne valja ni kad je bolesna.Jedva cekam utorak da mi rekne da li sam se rijesila gljivica dole😒.Meni izgleda sve super😊,jedino sto se ne vidim depilirat😁😂
Jeeeej stizu nam bebiceee....
Starim cestitam na sinekuuu....Javi dojmove dok budes moglaaa...Mazite se i pazite..
Ajmo daljeeee, ko je sljedecii?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Starim čestitam na sinu👣🍼💙 nadam se da ste ti i Noa ok i da je sve prošlo u redu...javi nam pojedinosti 😘😘
Krećemo lagano 😃
Starim draga najiskrenije čestitke od srca, brz oporavak, a malenom puno srece i zdravlja ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Stariiim...cestitke na sincini ...bravo Noa...
Krenulo je krenulo...weeeeee...
Moja mala divlja od jucer...pravo me zna biti strah, kao da se hoce okrenuti a ne moze...rasteze me ko beba zvecku....
Noge oticu vise jer ja neam mira..
Srijeda pregled...
Idem probat spavat...kissy
Starim čestitam ti od srca!!!! Bravo za Nou!! Sad se mazite i pazite i želim ti što brži oporavak
Jutro komadi!
Starim, čestitam na sinčiću!!! A malom Noi sve najbolje u životu!
Kad mogneš napiši ukratko kako je tekao porod ;) Mazite se i pazite!
Abies ne samo da će se morat nosit sa čokoindustrijom nego i sa nabrijanim trudnicama. Nesmiješ pit, nesmiješ pušit, nesmiješ se sexat, farbat nokte i kosu, za izlaske i provode ionako nismo... i sad nam uzmi još i čokoladu, pa letit će glave...
ja ću ovih dana na taj ogtt, jučer sam previše slatkog papala, pa da nebi bilo...
TPol stavila slikicu, preedivna si trudnica, i dobar smisao za styling jako če-če
Vjeverice, krasno si ti ovo objasnila za trbušne mišiće... al me još zanima jedna stvar... što kad na tom izvjesnom trbuhu ostane špeka pa se ne može baš tak napipat kao kod vas gimnastičara
Nisam vam pisala preko vikenda, nije mi se dalo, naradila sam se ko konj i bilo mi je previše svega... još me jučer mali digao u 4 i po, rastu mu zubići pa se probudio... bila sam ko zombi
evo stavljam obećanu slikicu, nisam fensi ko TPol, ovo je kućna verzija ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji