Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    22. Svibanj 2016. 22:29

U pravu si Abies,ne valja kad je zdrava trudnica ne valja ni kad je bolesna.Jedva cekam utorak da mi rekne da li sam se rijesila gljivica dole😒.Meni izgleda sve super😊,jedino sto se ne vidim depilirat😁😂

Mama3put
    22. Svibanj 2016. 23:05

Danas nam je u 16:10 h stigao Noa 💕💕💕💕

Abies
    22. Svibanj 2016. 23:08

Starim  Noa sretan rodjendan! Cestitam!

MomM.94
    22. Svibanj 2016. 23:10

Jeeeej stizu nam bebiceee....

Starim cestitam na sinekuuu....Javi dojmove dok budes moglaaa...Mazite se i pazite..

Ajmo daljeeee, ko je sljedecii?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

iva1989lea
    22. Svibanj 2016. 23:40

Starim čestitam na sinu👣🍼💙 nadam se da ste ti i Noa ok i da je sve prošlo u redu...javi nam pojedinosti 😘😘 
    Krećemo lagano 😃

baby♡girl
    23. Svibanj 2016. 00:01

Starim draga najiskrenije čestitke od srca, brz oporavak, a malenom puno srece i zdravlja ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

sarlina
    23. Svibanj 2016. 00:12

Stariiim...cestitke na sincini ...bravo Noa...
    Krenulo je krenulo...weeeeee...
    Moja mala divlja od jucer...pravo me zna biti strah, kao da se hoce okrenuti a ne moze...rasteze me ko beba zvecku....
    Noge oticu vise jer ja neam mira..
    Srijeda pregled...
    Idem probat spavat...kissy

Marigmar
    23. Svibanj 2016. 06:09

Čestitam mamici i bravo na sinčiću 💙💙💙 pozdravlja vas imenjak 😘

vjeverica8
    23. Svibanj 2016. 07:32

Starim čestitam ti od srca!!!! Bravo za Nou!! Sad se mazite i pazite i želim ti što brži oporavak 

CrazyPuppet
    23. Svibanj 2016. 07:35

Jutro komadi!
    Starim, čestitam na sinčiću!!! A malom Noi sve najbolje u životu! 
    Kad mogneš napiši ukratko kako je tekao porod ;) Mazite se i pazite!
    Abies  ne samo da će se morat nosit sa čokoindustrijom nego i sa nabrijanim trudnicama. Nesmiješ pit, nesmiješ pušit, nesmiješ se sexat, farbat nokte i kosu, za izlaske i provode ionako nismo... i sad nam uzmi još i čokoladu, pa letit će glave... 
    ja ću ovih dana na taj ogtt, jučer sam previše slatkog papala, pa da nebi bilo... 
    TPol stavila slikicu, preedivna si trudnica, i dobar smisao za styling  jako če-če
    Vjeverice, krasno si ti ovo objasnila za trbušne mišiće... al me još zanima jedna stvar... što kad na tom izvjesnom trbuhu ostane špeka pa se ne može baš tak napipat kao kod vas gimnastičara 

Nisam vam pisala preko vikenda, nije mi se dalo, naradila sam se ko konj i bilo mi je previše svega... još me jučer mali digao u 4 i po, rastu mu zubići pa se probudio... bila sam ko zombi
    evo stavljam obećanu slikicu, nisam fensi ko TPol, ovo je kućna verzija ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.