Dan ljetnice
Vani je baš predivno, odlučila sam popiti nesicu na suncu, jedva sam izdržala 10 min... imala sam osjećaj da će mi se beba skuhati :D
Danas sam službeno u terminu jeeej mada mi svi govore da ne smijem roditi ranije. Tata je otišao poslom na more, a ostala radna ekipa iz Njemačke planira doći doma tek kad rodim 12. Eh kako će ih moja mala tvrdoglavica zeznuti, već vidim. Nemam više zgaravice i lakše dišem, spustila se i čeka da ju mama pupne van :P
Malakoza kako stojiš s tim lažnjacima? Kod mene su sve češći, čak dvaput dnevno me izmasiraju. Imam filing da neću niti znati kad počnu pravi trudovi, dok ne dođu na 5 min ili mi voda počne curkati
Čestitam Marie na maloj princezici. Sad ste već sigurno doma i mazite se i pazite
Curke koje se borite s lošim krvnim slikama, držim fige da bude sve u redu. Mene HB nije ni slala sad da ponavljam krvnu sliku, pa ne znam kakvo je stanje možda i bolje
Ellie, Ena je premedena, uživajte
Crazy sviđaju mi se apartmani... iako ove godine nećemo ići na more, spremit ću si negdje, možda nagovorim muža da idemo sljedeće godine dolje oko Zadra inače idemo svake godine na Krk i stalno nas nešto vrijeme zeza i ona Učka
Iva busica predivna. Morala bi i ja svoju uslikati nisam već dugo
Sanjarka jesi ti gotova s čišćenjem? Nemoj još i kod susjeda otići čistiti pikni slikicu krevetića. Mi ćemo valjda ovaj tjedan složiti krevetić i presložiti sobu. I to nam je zadnje mogu mirno u rodilište.
Dunya ista priča u vezi europskog i kod mene danas hahaah veli šogi mm da će tražiti doktora da mu pusti tekmu i onda kad Rakitić zabije gol, a ja rodim orit će se cijela bolnica
I za kraj mog romana (zaključak:ne smijem više tolko izbivati, ne stignem sve pohvatati), u petak sam naručena na ctg. A mm se boji da to neću dočekati u komadu hah
Uživajte u ovom lijepom danu, cmok cmok
Mare eh ti muski uvik ista price.... Nadam se da ce te poslusat 😉
Deeka uh nadam se da je to faza sa ne spavanjem! Fige za prehladu da cim prije ozdravis 💪
Marigmar tako i treba 👏👏
Peppe polako ima vremena da se sve rijesi 😊
Bebacica dobro dosla medu nas terminuse ❤👏 Znaci i tebe laznjaci napadaju nadam se da bole izdrljivo. Sto se tice mene i mog ciscenja, od svih prostorija ostala mi jedino jos curkina soba da napravim generalku i to je to onda sve sam prosla 💪 u susjeda pak necu ic 😂😂 Stavim sliku krevetica.
Dunya opa i kladionica je u điru, moj muz kalkulira koji dan bi radi posla bilo najbolje da rodim, pa je zakljucio da je idealno utorak/srijeda a s obzirom mu ne izgleda kao da cu rodit ovaj tjedan 😂 dogovor je pao na 31.5 ili 1.6 eto, Petre primi na znanje 😂😂
Sto te uhvatilo preko noci?
Mi bili do Znjana, e stvarno je upeklo da ne zovu opet kisu bilo bi za koji dan za kupanje 🌊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Iva busa ti je predivna, mislim da trebamo eto pokrenut malo stavljanje slika da vidimo kakvi su trbusi svima koji sad imaju termin
Evo ja stavljam svoju i pozivam sve trudnice iz augusta da stave isto svoju da malo vidimo ( jesi cula vjeverica i ejic i mare?) hehe
Vidim uzivate na suncu i cistite tako i treba 👍🏻👍🏻👍🏻 Mi se spremamo malo ds krecimo nemamo kad neg danas
Inace evo ja muku mučim s tom ishranom, i mjerenjem secera, vidim da ga ishrana drzi dobro pod kontrolom pa sam sinoc nakon sta sam se bas isetala i jela zdravo pojela malu leo cokoladicu i u jutro je vec bio prevelik, znaci moram bit stvarno stroga 😟. Sutra idem vidit sta cu i hocu li dobit da me posalje ranije na porodiljni jer ne mogu na poslu jest redovono i onda jos tamo se bocat i gledat secer. Tako da pozelite mi srecu da to sve obavim , jer kod nas ginekolog nas onda jos salje doktoru od zdravstvenog tako da je malo komlicirano i ne daju lako.
I u iscekivanju sam vasih beba !
Ola drage
Vidim svi u nekom kakti uzivanju cim je bolje vrijeme...ok ne bas sve , ali....
Ima koga u radjaoni???
Cekam goste pa morM brzo natipkat, mora se gledat MOTO GP..
Jucer bio zavrsni dio Moo susreta sa madjarskim kaskaderima koji svasta na cesti rade...sta je moje dijete radilo u stomaku auuuuuu....kaze MM da ce se rodit i vikat an an aaan...a ne plakat.......2 h je ona radila akrobacije ccccc...vec sam se uplasila bila ali kad je mama pojela malo...smirilo se dijete...
TPol...sto ti znaci visok secer kad ujutro mjeris??? Ja ga vise ne mjerim...kao da mi se pošemerio aparatic...
Super mi sve izgledate na slicicama...
Terminuse krenite...nemojte da vas i ja stizem aloooooo....sex, cucnjevi, vreli tus pa ponovi..
Crazy...bas moram pogledati app..iako mi od starog zena kupila svjeze stan u Ši pa imamo kljuc citave godine weeeeheeeee
Abies...tebi sam nesto trebala reci al da me .... pojma neam sta..
Tpol izgledas predivnoooo! Odlicna linija 😎 predivan trbuscic ❤ Sretnoooo s bolovanjem 💪
Sliknem se pa vam stavim svoju zadnju trudnicku sliku 😀
Sarlina sve radim osim cucnjeva, iz tog polozaja me nitko nebi digao vise 😂
Dijete bikerica mala na mamu i tatu 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Iva busa je predivna
Tpol izgledas predivno
Sliku stavljam cim uslikam neku lijepu
Dan je danas prekrasan,bas za uzivanje
Evo da se malo javim kako ne bi ispalo da se sunčam cijele dane
Nemam bas inspiracije za pisanje ovih dana pa sam tiha
Kod mene ništa pretjerano novog, ulazak u zadnje tromjesečje i tako to.. Treba polako nabavljati stvari za malog i krenuti rješavati stvari s popisa..
Na zadnjem danu tečaja na SD bila nam je fizioterapeut- zakon žena, dala nam svoj broj mobitela da joj se javimo ako imamo pitanja/probleme. Pokazala nam je kako da si sami provjerimo razdvojenost trbušnih misica - vezano za steznik nakon poroda. Ona ne preporuča steznik ukoliko nije stvarno indiciran jer usporava ono sto bi mišici trebali sami prirodno odraditi. Pitala ju ja za famozne čučnjeve - smijem ih raditi, neću se otvoriti od njih iako joj nije bilo jasno zašto želim raditi čučnjeve u ovoj fazi trudnoće
Bila nam je i babica, ta žena je također super, ako mi ona bude na porodu biti će bas zabavno taj SD voli u prezentacije stavljati svakakve živopisne slike pa su između ostalog bile dvije gdje glavica bebe taman izlazi iz hmmm, gospodične... Na njima nam je pokazala kako masirati međicu.
Na kraju se ja ipak raspisala. Moj golišav trbuh je na fejsu, ovdje nije primjeren, tko zna tko sve gleda
Tpol stvarno super izgledaš, prava modno osvještena trudnica naši trbusi su bas jako slični. Držim fige s tim šećerom da imas sto manje problema.
Maja se inače zna javiti nedjeljom, tako da ako se ne javi, ja zaključujem da se mazi s Denisom
Ajmo terminuse, gdje je zapelo??? Slažem se s Baby za trudove
Sigurno sam htjela još nekome nesto reci ali sam bez šalića tako da mah mah svima!!!
Sarlina meni je doktorica napisala da i jutro treba bit manji od 5 sat vrenemena nakon jela manji od 7,8 i nakon dva sata manji od 6,5. i dva dana sam se stvarno drzala svega sta je rekla i bilo mi je sve ispod toga cak nakon sat vremena od jela bilo je manje od 7,8 i u jutro je bilo cak oko 4, tako da sam sinoc rekla ajd mozda zeza taj aparat pa da si ja pojedem cokoladicu jer posle vecere mi je isto pasao secer i tako sam u 9 pojela onu malu milka leo cokoladu i u jutro je bio nataste 7. tako da vidim da tocno ima veze sa hranom al ne mogu se precudit da tako malo cokolade mi smeta hahaha ... Al dobro necu se vise zalit drzat cu se toga sta je rekla pa cu valjda izdrat .
Jesu kod vas drugacije mjere ili isto tako ?
Vjeverica da vidjela sam tvoj trbuh bas su nam slicni, 😍😍
Aurelija, sanjarka, mare , vjeverica ,sarlina hvala vam, nadam se da ce uspjet to bolovanje/porodiljni .
Vracam se na krecenje 😅😅😅 i drugi put dok dodem valjda ce neka rodit hehe 😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji