Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    23. Svibanj 2016. 11:38

Sanjarka, imas neku dojavu da cemo Cro i ja do kraja tjedna? Moze, ja se ne bih bunila. Sad je samo pitanje kad. Mozda u petak jer mi necak ima u cetvrtak rodendan a mama u subotu. Pa neka Najki ima rocku izmedu njih dvoje. 
    Ili neka bude nedjelja. Moze i nedjelja. 
    Maja se nije jos porodila, javit ce kad rodi. 
    Crazy, super za stan!! Di ste nasli? 1.6. samo sto nije!!

crna123
    23. Svibanj 2016. 11:38

Abies, ne znam u koju bolnicu ides sv. Duh ima te podloge odma na krevetu :)

• atica
    23. Svibanj 2016. 11:54

Bok djevojke! Evo ja sam padobranac! Zadnjih tjedan dana vas intenzivno čitam i nekako sam uz Vas svjesnija da ću uskoro postati mama, s obzirom da niti jedna moja prijateljica trudnoću nema ni u planu! Sada sam trudna 37+3, termin je 12.6. a sutra planiram u trudničku ambulantu u Petrovu. Ako netko ima neki savjet ili zna kojim danom radi koji doktor..za sve info sam tu :) Pozdrav!

Malamimi
    23. Svibanj 2016. 11:54

Starim, cestitam na bebici! Da poraste velik i pametan covjek!
    A tebi sretan rodjendan! Gdje ces ljepsi poklon!

Ja sam par dana imala problem sa prsima. Valjda se danas konacno smirilo. Naime...cijelo vrijeme sam doma u potkosulji, a kad smo izlazili u setnje oblacila bih grudnjak. Osjecala sam da mi malo neudoban, ali sam ignorirala. I eto... Upalile mi se obje cike na istom mjestu, jedva masiranjem i oblozima razbila kvrzice i sad je bolje. 
    Eto cure da naucite iz mog primjera. 
    Inace bebe su super.

Cro262
    23. Svibanj 2016. 12:01

Crna, hvala ti na uputama!

Sanjarka, Teja, mislim da ću se poroditi čekajući ovdje! Čekam već dva i po sata, a još ni ctg nisam obavila! Ideja o tome da idem kasnije kad mi se dijete razbudi je bila jako loša.

Abies
    23. Svibanj 2016. 12:04

Crna sv duh idem. Ma strpala sam negdje u torbu tu pologicu. Super da i oni imaju. Jos si zelim normalan porod i njihovu spavacicu... ah zelje zelje. Ok stize mi cura to mi je bila stvarno velika zelja.
    Crazy stan jeeeeeeeee! 
    Jos dodaj vatromet...nema pretjeran izbor ikonica.

Atica wellcome!

• crnatockica
    23. Svibanj 2016. 12:06

Starim…divne vijesti!!...cestitam na malom princu Noi💙💙💙💙💙💙💙💙💙...bravo za tebe...zelim ti brz oporavak i beskrajne uzivancije u mazenju i druzenju...puseki..💕

• crnatockica
    23. Svibanj 2016. 12:06

Starim…divne vijesti!!...cestitam na malom princu Noi💙💙💙💙💙💙💙💙💙...bravo za tebe...zelim ti brz oporavak i beskrajne uzivancije u mazenju i druzenju...puseki..💕

MomM.94
    23. Svibanj 2016. 12:11

Cro a rekla sam ti da sto kasnije ides budes duze cekalaaa...  Ja sutra planiram vec u pola 8 biti tam, da budem medu prvimaa... 

E i dok budes imala vremena napisi kaj si sve spremila u torbu...Jer mislim da jedino ja i ti mislimo rodit na Merkuru, pa da nisam kaj zaboravila.. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Sanjarka88
    23. Svibanj 2016. 13:36

Daklem od svih prostorija u mom stanu koje sam generalno sredila ova danas me dokrajcila! Od male soba,! jbt sta ta da dica mogu nereda napravit to ne moze nitko, a cut ce me sad kad dođe iz skole 😂
    Ugl. Preznojila sam se ko velika. Jedino sto sam si sad u stanju je ono sto upravo cinim sjedim na terasi sa nogama u zraku i pijem kavicu ☕
    Tko ce one snicele skuhat koje sam odmrzala bome neznam 😝

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.