Sanjarka, imas neku dojavu da cemo Cro i ja do kraja tjedna? Moze, ja se ne bih bunila. Sad je samo pitanje kad. Mozda u petak jer mi necak ima u cetvrtak rodendan a mama u subotu. Pa neka Najki ima rocku izmedu njih dvoje.
Ili neka bude nedjelja. Moze i nedjelja.
Maja se nije jos porodila, javit ce kad rodi.
Crazy, super za stan!! Di ste nasli? 1.6. samo sto nije!!
Abies, ne znam u koju bolnicu ides sv. Duh ima te podloge odma na krevetu :)
Bok djevojke! Evo ja sam padobranac! Zadnjih tjedan dana vas intenzivno čitam i nekako sam uz Vas svjesnija da ću uskoro postati mama, s obzirom da niti jedna moja prijateljica trudnoću nema ni u planu! Sada sam trudna 37+3, termin je 12.6. a sutra planiram u trudničku ambulantu u Petrovu. Ako netko ima neki savjet ili zna kojim danom radi koji doktor..za sve info sam tu :) Pozdrav!
Starim, cestitam na bebici! Da poraste velik i pametan covjek!
A tebi sretan rodjendan! Gdje ces ljepsi poklon!
Ja sam par dana imala problem sa prsima. Valjda se danas konacno smirilo. Naime...cijelo vrijeme sam doma u potkosulji, a kad smo izlazili u setnje oblacila bih grudnjak. Osjecala sam da mi malo neudoban, ali sam ignorirala. I eto... Upalile mi se obje cike na istom mjestu, jedva masiranjem i oblozima razbila kvrzice i sad je bolje.
Eto cure da naucite iz mog primjera.
Inace bebe su super.
Crna, hvala ti na uputama!
Sanjarka, Teja, mislim da ću se poroditi čekajući ovdje! Čekam već dva i po sata, a još ni ctg nisam obavila! Ideja o tome da idem kasnije kad mi se dijete razbudi je bila jako loša.
Crna sv duh idem. Ma strpala sam negdje u torbu tu pologicu. Super da i oni imaju. Jos si zelim normalan porod i njihovu spavacicu... ah zelje zelje. Ok stize mi cura to mi je bila stvarno velika zelja.
Crazy stan jeeeeeeeee!
Jos dodaj vatromet...nema pretjeran izbor ikonica.
Atica wellcome!
Starim…divne vijesti!!...cestitam na malom princu Noi💙💙💙💙💙💙💙💙💙...bravo za tebe...zelim ti brz oporavak i beskrajne uzivancije u mazenju i druzenju...puseki..💕
Starim…divne vijesti!!...cestitam na malom princu Noi💙💙💙💙💙💙💙💙💙...bravo za tebe...zelim ti brz oporavak i beskrajne uzivancije u mazenju i druzenju...puseki..💕
Cro a rekla sam ti da sto kasnije ides budes duze cekalaaa... Ja sutra planiram vec u pola 8 biti tam, da budem medu prvimaa...
E i dok budes imala vremena napisi kaj si sve spremila u torbu...Jer mislim da jedino ja i ti mislimo rodit na Merkuru, pa da nisam kaj zaboravila..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Daklem od svih prostorija u mom stanu koje sam generalno sredila ova danas me dokrajcila! Od male soba,! jbt sta ta da dica mogu nereda napravit to ne moze nitko, a cut ce me sad kad dođe iz skole 😂
Ugl. Preznojila sam se ko velika. Jedino sto sam si sad u stanju je ono sto upravo cinim sjedim na terasi sa nogama u zraku i pijem kavicu ☕
Tko ce one snicele skuhat koje sam odmrzala bome neznam 😝
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji