Samo da vas sve skupa pozdravim. Navukla sam si posla preko glave, samo nesto cistim i razmjestam, PEREM dvoriste, terase, stepenice. Nisam dobra s glavom 😂😂😂😂 nadam se da je gnijezdo u pitanju 😍😍😘😘😘
Uzivajte curke 😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Aurelija, za dm ti treba otpusno pismo iz bolnice i treba se prijaviti na onom stupu što stoji u dm-u.
Ellie, curka je preslatka, uživajte!
Sanjarka, hahaha, vidjet ćemo što će reći na pregledima idući tjedan! 😃
Sta je ovo zene, samo tri stranice, ili radate ili uzivate na suncu
Mare, sincicu sretan rodendan
Marie, cestitam na curici
Ellie, Ena je cudo od djeteta, preslatka je
Iva sta bona 35 dana, pa ja nisam nista spremila neki dan je bilo 50
Aaaa
Trbuscic ti je pravi
Ja sinoc ne znam kad sam zaspala, ovo moje dijete sta radi po stomaku nije lijepo za vidjeti, nadam se da se ne pati
Hocu i ja na fejs, ali vidim niko me ne dozivljava
Leptirica objasnim i tebi u inbox - sorry očito prvi put nisam registrirala
Bome je zatišje na forumu, samo se nadam da nije fejs krivac za to 😂. Mi smo danas uživali malo kod bakice na roštilju, izležavanje u hladovini a onda pohod na Ikeu. Još otplaćujem rate od zadnjeg puta i evo me opet. U svakom slučaju isplatilo se, uzela sam plahtice za kinderbet 60kn i to 2 kom, prekrivač, ručnik za bebu, gazice, i pogledala kinderbete da znam naručiti posto ću to dobiti na poklon 😀.
Odlučila sam raditi sok od bazge tak da sam malo to miješala i cijedila danas i sada horizontala.
Jooooj ove slatke štruce kada objavite dobim zelju sto prije roditi iako mi se sviđa kako me svi maze sada u trudnoći.
E sad imam i jedno pitanje, ušla sam u 29 tt no ono sto me muci je pregledi kod ginekologa, naime doktorica mi uvijek na povijest bolesti napise kontrola za 4 tjedna ali sestra me naruči za 6, i tako i sada sam tek naručena 23.06 sto mi je stvarno daleko. Znam da im je gužva al kaj ne bi trebala u ovom periodu ipak malo češće, koliko često su vas naručivali (ove cure koje nisu kod privatnika vodile trudnoću jer znam da oni češće naručuju )
Marigmar ma to je zbog lijepog vremena
Mene je uvijek narucivala na 4 tjedna, prosli put kad sam bila s 27+ koji dan mi je rekla da ce me od tad na 3 tjedna ali meni nije odgovarao datum tako da me opet na 4, sad ocekujem na 3 tjedna!
Vecer curke,ja sam cijeli dan provela u sredivanju ormara od moje djece,pranju robe,micanje male robe i itd bas veselo😄
Prekrasan dan pa je milina sjediti na terasi☀
Danas sam primjetila da me vec balerinke stezu kad ih obujem😩,i stomak je postao tezak,moja princeza se vec lijepo javlja,cak osjetim dok salto radi😁
Hvala jos jedanput na cestitkama za sinov rodendan😍😚
Jbt napisah ogroman post i izadoh slucajno 😠😠😠😠
Ne mogu opet 😭😭
Kissi kissi 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji