Marigmar ja bi otisla i rekla boli me i pregledajte me 😠 kad kreces u ta na preglede?
Marie ne znam da li sam to i napisala ali u glavi sam ti čestitala već sto puta, pa evo da budem sigurna 😊 čestitam na Hani i uživajte sad 😍😍😍😍
Elie malena ti je predivna ❤
Majo???
Starim???
Ajmo trudovi stegnite terminuše 😂😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Kad te ja stegnem 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
😛😛😛😛
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Jutro
Ellie Ena je prekrasna... bas je prava velika cura
Marigmar... 6 tjedana je stvarno previse, meni bi pisalo 4 tjedna ali bi bilo oko mjesec dana u razmacima izmedju pregleda...
Miska... zapamtila sam da imas tresnje :) ja jos moram cekati nase iz vrta...
Mi imamo toliko obaveza na sto strana da nam stan trenutno izgleda kao da je bomba pala a ne kao da cekamo dijete... kolica smo samo dovukli, jos su u 2 kutije, isto i ostale stvari... Imam jos vremena za spremanje, stvarno nemam snage poceti... zelim to onako bez stresa :)
Starim i Maja... ima novosti?
Peppe
Jutro trudnice!
Vidim sve koje smo u terminu smo jos 2u1.
Ajdeee viseee, ja jedva cekam stisnuti tu strucu van. Nekako mi nocas bilo bas kako Baby kaze.. mislila sam da cu se poroditi.
Mm kaze da ce nam Najki stic u subotu, jer je finale Lige prvaka, pa da zezne tatu, odlucit ce se porodit. Kaze on: ah da, sad kad ce mi s njom biti najzabavnije Europsko ikad, nek bar LP odgledam. Buhahahahahahahaha!
Ja sam davnih dana rekla da ce ona 29.5. sto bi bilo za tjedan dana, pa sad vec imamo i kladionicu otvorenu.
Ellie, Enica je premeeedena!! Tako su spokojna ta djeca. Divno ih je gledati. Dok spavaju. A onda kaos.
Peppe, sto se tice kaosa u stanu, i ja sam u tom periodu trudnoce imala kaos sa renovacijom, spremanjem stana i sl.. tako da znam kako ti je. Samo polako, sredit cete.
Margimar, do 32.tt pregledi su svaka 4 tjedna, pa iduci ide u 35., pa u 37. tt i onda svaki tjedan.
Uzivajte cure u predivnom danu, iskoristite ga, pogotovo vi koje jos radite.
O, i prijavljujem pregled u utorak. Ali ako bude kao prosli tjedan zali boze vremena...
BabyGirl ne znam točno kada se ide u TA cure su mi rekle oko 37 tjedna valjda. Sad sam u 29, nis otići ću u 31,32 tjednu do nje da me pogleda, i onda ću još doći u 34 kada imam naručeno kod nje i malo se izboriti za sebe. Zadnji puta me tak naručila sestra za 6 tjedana pa mi se činilo Ko vječnost al sad vise ne mislim čekati toliko pogotovo ako ste vi sve išle puno češće.
Al naj bolje je kaj uredno ona napise na povijest bolesti kontrola za 4 tjedna a naruče me za 6 😁
Jutro curke
Ja evo kavu pijem na terasi i uzivam u suncu😊
Mm nagovaram da ode kupiti krec pa da sobu sredimo i da krene kolijevku praviti i ormaric,a on govori ima
vremena😒 tako ti muski njima se cini da ima vremena a meni izgleda sve na knap
Jutro 🔆🔆💜
Evo nam sunca,ja se naspavala i naradila za dobro jutro...al sve je lakše kad je toplo i sunce sja...hvala na komentarima za sliku 😁👣🍼 sin se jučer rastezao da sam mislila da ce provirit glavicom hahaha uglavnom neugodno...
Marigmar bas blesava ginekologica ...meni je na početku bilo svaka 4 tjedna pa sad svako 2 pa odem na guk profil pa kod svoje tjedan iza ... uglavnom sad 2-3 pregleda mjesečno kako se bliži kraj... predugo je i 4 tjedna kad je kraj trudnoće a kamoli 6...
Ima li novih bebica?maja nam se ne javlja....
Dan cure, evo i mene!
Nisam se bas nocas naspavala tj.zadnje 3 noci se budim svakih uru vrimena, moze se sat po meni navijat.
Osim sta se nikako ne mogu namistit, jos sam navukla i neku prehladu. Ufff :(
Danas je bas vruce, bar meni...Ja mislim da cu krepat od vrucine do termina!
Sortiraj odgovore
Najstariji