Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    21. Svibanj 2016. 08:54

Jutro 🔆 evo sunca ,al i bure...
    Ellie Ena je premedena...drago mi je da ste doma,sad nadoknadite sve 🚼💜😘
    Evo nas 35 tjedan i još 35 dana 👣🍼🚼 leti vrijeme...
    Cure kojima su bebe na zadak ima još vremena da se okrenu,mojoj frendici je dva dana prije termina,a čitala sam tu po forumu da su i u 38 tjednu...tako da ništa jos nije gotovo...a kao što je rekla Crazy pa nije CR kraj svijeta 😀 ❤

• crnatockica
    21. Svibanj 2016. 09:54

Draga Ellie...pa to je premedeno stvorenjce...ratnica....bravo za vas obje hrabrice.uzivajte u druzenju i ljepim trenucima.
    Slatko slatko preslatko....tko ce docekati termin da dodje i nasa strucica...aaaaaaa.....

zabica25
    21. Svibanj 2016. 10:27

Ellie, premedena curica :) Bombončić 

Crazy, apartmani su genijalni, šteta što ove godine ne idemo na more...

Nessah, drago mi je kaj si nam se javila i da je sve ok..

sarlina, motori, moroti, motoriiiiiiiiii :)

Ja danas naručila 4 gaze sa stranice babyboom pa ćemo vidjeti kakve su kvalitete.
    Popodne najvjerojatnije idem s mamom u DM da kupim Loline tetre...ili kaliko pelene? Što preporučate i zašto?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

inaj
    21. Svibanj 2016. 10:34

za sto ih mislis koristiti mislim tetre?
    Ako za pelenaštvo onda loline tetra pelene lakše je s njima baratat nego kaliko pelenama....kaliko pelene su ti materijal kao plahte, baš onaj tvrđi pamuk

inaj
    21. Svibanj 2016. 10:36

I da Ty čestitam na Karlitosu
    Ellie Ena je premedena , drago mi je da ste napokon doma i da se mazite i pazite...
    Mare sretan rođendan sinčeku

Abies
    21. Svibanj 2016. 10:38

Hm nema liste?! Sanjarka da nisi na toboganu?

CrazyPuppet
    21. Svibanj 2016. 10:39

Žabica thanx :-)
    Za guzu uzmi tetre, pogotovo ako misliš koristiti snappy kopče i slagati neki origami fold. Kaliko je drugačije tkanje pa se kopca ne može zakačiti. Ali one su super ako ćeš ih koristiti samo kao uložak u cover ili mpp. Ja sam ih koristila i kao podlogu za kolica, as, za pokrivanje i prekrivanje prilikom dojenja vani.

iva1989lea
    21. Svibanj 2016. 11:14

Sanjarka di si?javi se  Ellie sam dva dana prije poroda spomenila carski i ona tako rodila,a tebi sam jučer spomenila porod pa nisam valjda postala neki prorok ovdje na klokanici haha 

Aurelija
    21. Svibanj 2016. 11:44

Ma Sanjarka je garant u shoppingu nekom, il riba kupaonicu! 
    Žabice, nakon poroda dobiješ dm knjižicu sa 30% popusta na lola tetre. Možda znaš nekog ko ima bon ili pošalješ nekog kad rodiš, ak hoćeš uštedit. Tak ću ja...
    Miška, jel bojate sobicu? 

zabica25
    21. Svibanj 2016. 12:13

Cure, hvala na objašnjenju za tetre i kaliko. Nisam znala da su one od tvrđeg materijala, onda neću kupovati.
    Kupit ću samo tetre, ali onda nakon poroda kak je Aurelija rekla...popsut je dobar...trebaju mi za podlogu na koju ide švedska pelena. Za široko povijanje. Puno hvala..
    Ja sam blento kaj se tiče tih gaza :)

Bila kod sestre u ljekarni, kupila sterilne komprese 5x8 za 0,54 kn/kom...20 komada sam uzela.
    Odmah sam izmjerila šećer i i bil je 4,8 prije jela...a natašte 4,4...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.