Pozdrav curke! Nema me odavna jer sam pocela raditi pa se ispricavam na nejavljanju i evo napokon nadjoh malo vremena da vam se javim.
Cestitke novopecenim mamama, vidim da se tema pocela prazniti po redu, tako treba!
Ja i moj sinko smo super. Predzadnji pregled sam dobila antibiotik jer sam zaradila E.Coli i u Srijedu ponovo saljem urin na urinokulturu da vidimo jesam li je se rijesila. Ovu Srijedu sam bila na redovnom pregledu (zadnji pregled). Bebica je okrenuta glavom dolje vec dosta tjedana, sve manje i manje prostora ima, posteljica mi je sazrela, pratili su mu otkucaje srca na CTG-u, tezi 2,700kg a ja sam na +8kg zasada… Sve je u najboljem redu i hvala Bogu na tome… Svi brisevi su mi uredni. Zatvoren cervix. Opet u Pon idem na pracenje otkucaja (CTG)… Nemam se sto pozaliti doista. Imam Braxton Hicksove cesto u zadnje vrijeme i bas su nelagodni iako ne bole. Ali tako treba biti… Pocinjem bit sve nestrpljivija kako se blizim kraju trudnoce, sanjam u zadnje cesto da sam rodila i da ga dojim…
Kako vi napredujete? Ovo sto sam uspjela poloviti nadam se da ce vam se nalazi poboljsati tko vodiborbu sa stitanjacom i masnocom… Samo cure pozitiva! Puse od vase Nessah!
PS. Nabacim vam i moju pupu danas ili sutra. Postala sam veeeelika
Nessah super da si se javila...drago mi je da je sve ok...kakav je bio zadnji pregleda?kako sin napreduje?
Mare sretan rođendan sinu 😘🎂
Sanjarka ti nikad mira,uvijek si u pokretu...uspori malo rodit ces hahah 🙈😀
Ostale cure vidim sve po starom...nema još izvješća s pregleda? Mi odmaramo,kisa pada ko luda cijelo popodne...dan za ništa..
Vecer curke
Hvala na cestitkama
Ja sam cijeli dan u pokretu sad me i leda bole i dole bas uzasno.😞 a sin jos pun energije on bi da se mama igra a mama koma😊
Sliku bicikla cu na fejs staviti,sad i jede dok je na biciklu😂😁
Hej djevojke, da se i ja javim, nakon 2 dana provedena u krevetu sa migrenom😫.
Danas smo bili na pregledu, decko je mali kao i mama tako kaze doktor, tocnu tezinu i duljinu nam nisu rekli, ctg uredan, mama zatvorena. Jedini problem je sto se gospodin sad odlucio okrenuti na zadak i to u 32. tjednu!!! 8 mjeseci dube na glavi i sad se okrene! Ja se jos nadam da ce se do slijedeceg pregleda okrenuti, ako ne planiramo carski.
Imam puno stranica za procitati, bile ste jako aktivne zadnja 2 dana pa idem sve nadoknaditi.
Cestitam svim mamama koje su rodile! 😘😘❤️
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Pitanje za cure koje pohode TA sveti duh, ja idem za dva tjedna, malo manje. Jel mi bitno da naciljam nekog posebnog doktora (ne poznajem nikoga, nemam vezu ni slicno) ili je svejedno? Kako to ide?
Kleopatra joj... nadam se da je migrena popustila. A sin stigne se jos izvrtit, eto Cro nam je dokaz.
Jambice...nemam pojma. Mene je na sd dopao, tj. ja sam njega, dr hafner. Malamimi je bila kod habek (?), cula sam da se hvali Lana zlodi i jos jedno prezime. Sad je na godisnjem. Ja ti jos lutam tamo pa nemam pojma sto ti reci. Mantram svi svakodnevno bulje u isto pa valjda vide na pol otvirenih ociju jel sve ok. Ionak babica poradja, ekipa u smjeni koju pogodis.
Drage moje,
saljem vam svima lijepe pozdrave. Za pocetak mi smo vam od jucer DOMA. Evo i jedne slikice
Prezivjeli hrabro prvu noc i samo vam puno papamo i spavamo. Ena je dobro, ne treba na nikakve dodatne pretrage ni nista. Mm uzeo GO i uzivamo u troje danas.
Ja sam konacno odahnula- imam nakon 2 tjedna svoju bebu uz sebe...
Nakon svega sto sam (smo) prosle, svih emocija i suza zelim vam svima od srca samo brze porode bez komplikacija...
Javim se
Cmoka
Ellie,
Bravo za vas, tako mi je drago sto ste doma napokon, uzivajte!
Ne mogu se nagledati ovog medenjaka, preslatka je!!!
Marie čestitam na maloj Hani!!
Ellie ova tvoja Ena je prepredivna!!! savršeno malo biće! Jako mi je drago da se sad mazite u troje
Sortiraj odgovore
Najstariji