Ellie prekrasna je😍❤,drago mi je da ste doma i da uzivate sa svojom princezom💖
Vecer ljetnice,danas ste poprilicno tihe. Nadam se da ste sve ok 😊
Nessah drago mi je da kod tebe sve ide kako treba, i ti vec imas veliku bebu u busi spremnu za dolazak 💙
Fige da si se rijesila bakterije i naravno cekamo obecanu slikicu
😘
IvaLea to mi je i cilj, zelim rooodit 😂
A vrijeme je za spavanje, nista drugo 😏
Pada i ne staje....
Ellie kako mi je drago da ste doma, hrabrice nase ❤
Ona ti je savrsena, malo slatko biće 😍😍😍 uzivajte u svakoj sekundi i naravno pisi nam kad god stignes, sve nas zanima 😊
Laku noc ljetnice!
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ps. Kleopatra zafrkant mali 😊 ima jos vremena da se okrene a ako se i ne okrene cr je sasvim fine ne sekiraj se 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo i mene da se kratko javim jer padam s nogu... Bas bio naporan dan. Uspila sam cak tri sata odspavat do katamarana, a onda nas je do Hvara izvaljalo ko majmune 🙊 ugl, obavila pregled, kaze dr da je sve za pet, mjere, protoci, velicina, kilaza...i Bogu hvala,maknula je dupence iz zdjelice i poslusno stala u polozaj za lansiranje 👍 Ja i dalje zabetonirana.
Mare evo da i ovdje cestitam malenom rođendan! 😘😘😘
Ellie 💕💟💞💖💗💝 prekrasna je!!! Uzivajte na najjace, presretna sam zbog vas!!!
Laku noc svima, puse i tipkamo se sutra! 😘
Ljetnice moje..
Svima veeelika pusa, pisem kad stignem ali procitam redovno...
Ellie...predivna je i zelim takvu jednu strucu
Pregled - sve ok, i dalje na zadak...iduci ctg u srijedu...
Picim spavat..idem ujutro sa svekijima u shopping a jadan Mm opet radi..
Stavila na face malo da se smijete...bila na Moto susretima...Mii se svidja zvuk motora hihi...puse i ln...cuvajte se i uzivajte za vikend...
Jutro cure!
Nadam se da ste sve dobro ;) mi zujimo od nekih pola 5..... Sad smo vec i gladne lagano :D
Ellie Ena je predivna,presavrsena, mogla bi je do sutra gledati.... Drago mi da ste doma i da sad konacno zajedno uzivate ❤️
Mare momku zelim sretan rodendan i sve najbolje, vidim da je odusevljen biciklom 🎉🎁🎈🎂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ellie preslatka mala curica, bas mi je drago da ste napokon doma, uzivajte sada svi troje ❤️❤️❤️
Ostalim curama lijep dan, ovdje je sunce pa idem van :)
Ellie hvala za dobro jutro sa premedenom slikom!
Super da je sad sve iza vas i da mozete uzivati u tom savrsenom bicu. Predivna je!
Sarlina uzivaj danas i nemoj bankrotirat :P
Jutro okruglice :-)
Ellie, Ena je savršena!!! Ajme koja predivna bebica, jedva i ja cekam svog malenog! Uzivajte i mazite se! Ako ćeš imat kakva pitanja za mame, samo nam se javi :-)
Mare vidim lijepo ste proslavili rođendan, malenom želim svu sreću!
Cure dobri pregledi, vidim okreću se bebe kako kojoj paše... nije ni tako CR strašan, barem gospodična ostane cijela ;-)
Ja sam cijelu noć "rađala" u snovima hehe...
Mi se malo mučimo s ispadima bijesa, nešto ga okida kad se ide papat i nemoš ga smirit.... uf... čelični živci na najjače...
Danas cemo malo van na sunce, valjda neće bura cijeli dan derat...
Slikicu buše stavim kad budem na kompu, neće mi ovako preko moba.
Evo da se i ja malo izreklamiram, evo mojih apartmana pa ako koja hoce :-P
http://www.apartmanija.hr/apartmani/sabunike/apartmani-raus/6529
Puse vam šaljem, uživajte u vikendu :-)
Ellie, bas je bombončić awww
Kleopatra, Sarlina, bas nas zezaju ti bebači, a nisu se jos ni rodili! Drzim fige da se okrenu, a ako ne - dobro nas tješi Crazy, bar će gospodična ostat cijela!
Kokolo, bravo za tvoju mrvicu!
Sortiraj odgovore
Najstariji