Aurelija skroz te razumijem, mene vec par puta oprali takvi snovi... Zadnji puta sam sanjala da radam na neki praznik i nigdje nikog, ja sama u bolnici,zovem pomoc,niko se ne javlja i ne pojavljuje.... Mene trgaju bolovi... I probudim se zatim okupana u znoju, grcu... Muka mi... I normalno da nakon toga nema spavanja vise :D
Joooj ti laznjaci,kao upojam sve sto se napisale, al mislim da kad do toga dode da cu se sva uspanicarit i vise necu znat sto je sto.... Vec sada vidim....😣😣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Crazy, drzim te za rijec.
Isla bi si lec u kadu sad malo, ali imam fobiju od pucanja vodenjaka za to vrijeme pa da necu primjetit. To sam neki dan sanjala pa da se nepretvori u stvarnost
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Malakozo OOoooo da, znam, i kod mene ista prica.A najbolje od svega, sta su neke prinile, i u roku od 3 ure rodile, prvorotkinje.Znaci, nikakvih tegoba, nicega...nisam neki ljuuubomrni tip, al na ovo ne mos ostat ravnodusan ps sutra sam dogovorila piknik, kratki izletic, nisam spremna treperit u iscekivanju.Ako bas triba tako bit, porod nek me iznenadi u prirodi
Starim, ova ti je dobra
Betty, trebala bi cupati dlake na nogama umjesto kose. Onda imas 2 u 1
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Malakozo vise ih je na glavi, nego na nogama,tako da se nebi bas usrecila, al dobro ti je STARIM prenila, takav ti je moj plan poroda, ako plana treba bit
Dobro jutro ljetnice…ja se i nisam sinoć baš naspavala ...ovdje je baš bilo nevrijeme,pocelo prije 22 h...a ja mrzim grmljavinu...
Vidim laznjaci pucaju na najjače...ni ja neznam kako to izgleda...nadam se da neću ni saznati...
Sortiraj odgovore
Najstariji