Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    20. Svibanj 2016. 10:01

ma ajde, bit će lakši i brži porod  to se maternica nabildava 

Bruna257
    20. Svibanj 2016. 10:03

Aurelija skroz te razumijem, mene vec par puta oprali takvi snovi... Zadnji puta sam sanjala da radam na neki praznik i nigdje nikog, ja sama u bolnici,zovem pomoc,niko se ne javlja i ne pojavljuje.... Mene trgaju bolovi... I probudim se zatim okupana u znoju, grcu... Muka mi... I normalno da nakon toga nema spavanja vise :D

Joooj ti laznjaci,kao upojam sve sto se napisale, al mislim da kad do toga dode da cu se sva uspanicarit i vise necu znat sto je sto.... Vec sada vidim....😣😣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MalaKoza
    20. Svibanj 2016. 10:04

Crazy, drzim te za rijec.
    Isla bi si lec u kadu sad malo, ali imam fobiju od pucanja vodenjaka za to vrijeme pa da necu primjetit. To sam neki dan sanjala pa da se nepretvori u stvarnost

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bettyboop_st
    20. Svibanj 2016. 10:04

Malakozo OOoooo da, znam, i kod mene ista prica.A najbolje od svega, sta su neke prinile, i u roku od 3 ure rodile, prvorotkinje.Znaci, nikakvih tegoba, nicega...nisam neki ljuuubomrni tip, al na ovo ne mos ostat ravnodusan  ps sutra sam dogovorila piknik, kratki izletic, nisam spremna treperit u iscekivanju.Ako bas triba tako bit, porod nek me iznenadi u prirodi 

MalaKoza
    20. Svibanj 2016. 10:07

Starim, ova ti je dobra 
    Betty, trebala bi cupati dlake na nogama umjesto kose. Onda imas 2 u 1

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    20. Svibanj 2016. 10:08

Starim znaci svaki cas ocekujemo! Sretno

bettyboop_st
    20. Svibanj 2016. 10:10

Malakozo vise ih je na glavi, nego na nogama,tako da se nebi bas usrecila, al dobro ti je STARIM prenila, takav ti je moj plan poroda, ako plana treba bit 

iva1989lea
    20. Svibanj 2016. 11:02

Dobro jutro ljetnice…ja se i nisam sinoć baš naspavala ...ovdje je baš bilo nevrijeme,pocelo prije 22 h...a ja mrzim grmljavinu...
    Vidim laznjaci pucaju na najjače...ni ja neznam kako to izgleda...nadam se da neću ni saznati...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.