Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    20. Svibanj 2016. 11:17

Dobro jutro cure
    Evo saljem vam virtualnu tortu ,sin je uzbuden jer je mm u 8h isao po biciklo a ja i kcer smo okitile kucu tako kad je ustao imao je pravo iznenadenje

Sanjarka88
    20. Svibanj 2016. 11:52

Sve neki laznjaci po temi, necemo laznjake hocemo prave stvari 😝 

Ja bila opet okolo naokolo svugdi negdi, sutra mala ide na izlet s gimnastickim klubom pa smo kupile sta treba. Kupila joj i kupaci kontam ne kupim li ga ja sad jadno dijete se nece imat u cemu kupat 😂

E da neki dan sveki pitala dimenzije krevetica i da ce ona rijesit posteljinu. E sad moja mama ne ne ona ce kupit prvu posteljinu, i kupi ona danas komplet posteljine i dekicu
    Haha samo vi dajte ne smeta 😝

Meni neki tezak dan, ono kad sa tezinom stojim na nogama a kamoli da nešto radim, poznato? 
    Ne volem takve dane....mozda je do juzine 😏

Dunya ja taj cep u prvoj t nisam ni vidila, mozda mi je ispao na porodu? No ugl da kazu da je ljigav i da moze danima pomalo ispadat

Betty lipo ti odi na izlet i to je, vidi koliko nam Starim peglaju laznjaci pa nikako... Ponasat se normalno je najbolje pa kako bude 

Abies uh jos milku uz kolac pojedi, ipak su to 3 epruvete 😊
    Jel to sinu prvi izlet? 

Malakoza drzi seeeeeee ❤

Aurelija da da to mi je nekako i bilo napameti, no eto udala se ja nista od plana 😀
    San je ajme majko! 😔
    Kad smo vec kod sadrzaja sna, moju majku sivalo dole, pa paralo jer su krivo zasili i onda opet sivali, sve skupa 54 punta 😱

Mare mogu mislit koliko je sin sretan 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    20. Svibanj 2016. 12:15

Mare sinu sretan rockas! 
    Starim pa obicno brzo krene kad ispadne/ispada sluzni cep. 

Nje prvi izlet. U moje doba nikud s vrticem se nije islo. Ovaj svako malo ima nesto. Kazaliste lutaka, bozicni vlak, samobor karneval....recimo svaka 2 mj idu nekamo. Fora. I nastup za svasta. Sad je bilo za majcin dan. A dojmova tek...
    Sanjarka. Mogu samo zamisliti kako tvoja tek bude <3

Aurelija
    20. Svibanj 2016. 12:18

54 šava majko mila- to je od pupka do trtice?! Jesi ti jedinica? 

PeppePula
    20. Svibanj 2016. 13:47

Pozdrav cure.. evo samo da se na brzinu javim sa posla...

Kao prvo cestitke Marie i Hani  neka uzivaju skupa i sjete nas se ponekad...

Mi jucer bili po kolica i u Ikei pa sam kupila svega lijepoga, uglavnog sitnice ali skupilo se... slikati cu kada dodjem kuci...

Vidim da su poceli laznjaci na veliko... ja iskreno nisam imala pojma da je to bas tako, mislila sam ono ulove te trudovi i ides roditi... sada tek kuzim cega sve tu ima... Malakoza i Betty... drzite nam se... Betty, bolje na izlet nego samo razmisljati o bolovima i dali ces roditi, slazem se...

Sanjarka, Crazy... vrijedne kao i uvijek... istina, radeci nesto vrijeme puno brze prodje...a i mene sve boli kad mirujem , tako da vas razumijem u potpunosti... Sanajrka, neka kupuje tko sta hoce, meni je isto super dobiti nesto za bebu 

pozdravljam vas sada, nadam se da ce biti suncano za vikend...

Peppe

PeppePula
    20. Svibanj 2016. 13:48

Mare sretan rodjendan sinu i da uzivate na danasnji dan 

Peppe

zabica25
    20. Svibanj 2016. 15:49

mare, lijepo proslavite rođendan :) stavi slikicu bicikla...

Ja danas neka umorna, boli me kao da se grči maternica, idem sad u horizontalu..muž još radi.
    Kod nas navalili mravi..sad sam posipala sol i nadam se da neće doći. U 19 sati dobijemo goste, tj. moji dolje...ja pripremala zadatke za klince na instrukcijama da ih pripremim za ispit.
    U nedjelju proštenje kod nas..ali mislim da nikam ne bude išla. 
    Ono kaj je novo da sam jučer bila neka nabrijana i da sam otišla na šišanje i rekla REŽI! Tako da je sad kosa malo iznad ramena, a imala sam dugu. 
    Budući da mi brzo raste, rekla sam da se iza poroda opet vidimo.

Pozdravila sam Marie...njezina Hana je prekrasna..kakva slatkica 
    Idem navalim na voće. Zaboravila sam reći da sam sad u +9 kg..nije strašno, utješite me...hehe

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    20. Svibanj 2016. 16:04

Peppe bravo za shoping 👍 ste zadovoljni s kolicima? Jedva cekam sliku 😀

Zabice opet grci? 😕 lezi odmaraj. Bravo za novu frizuru 😎 nabaci sliku bar na fejs 😉
    9kg nije puno. Sve ovisi koje su tvoje osobne granice, moja je bila do 12kg. 😊 no realno sve do 15tak mi zvuci sasvim dobro. Netko dobije i 20 pa ih skine u tren

Sanjarka88
    20. Svibanj 2016. 16:05

No gdje su cure s pregleda danas? Cekamo izvjestaje 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.