Sanjarka da, konacno,osjecam se preporodeno :D
Abies pamtim ga, 20.5. nakon duuuugo vremena da sam spavala...😝 velis 3 epruvetice... Meni jucer 5izvukla teta u lab.... Jos se brinula da mi 3.puta nece moc izvadit jer se edem napravio... Al moje super zile sve podnjele 😁 cak nema ni podljeva na niti jednoj ruci 💪💪👏👏👍
Malakoza nemam iskustva ali drzi se, mozda ces se zbilja prije grliti sa Emily... 😍😍
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hvala vam cure na odgovorima.
Ma koma mi je jer su mi prvi laznjaci bili pravilni na 2-3 min. Tak da mi sad to opet nije mjerilo. Ali držat ću se ovog o boli. To mi je i babica rekla. Sjećate se onog o peglanju 😂 sad bi, recimo, još mogla peglat uz bol. Ali teže nego jučer.
A mm si je bas ovaj mjesec uzeo hrpu dežurstva i noćnih da malo vise zaradi jer je termin idući mjesec. Tako da ga opet nema doma. I za vikend radi.
Ali ako krene, iščupat ću ga s posla
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Hvala cure, čitam na netu što jest al su malo kontradiktorni savjeti na različitim stranicama. Probat ću pratit pa izbacit ono od čega me boli iako već sad ne jedem masno, jaja itd. Sarlina, pobat ću i bez salata tnx, mada rajčica je kao na dozvoljenom popisu, sve me to zbunjuje! Noćas sam se probudila od bolova, zujala tako do 6, kad je prestalo, zaspala do 9!
Hvala na opisu lažnjaka, iako ću garant zaboravit dok mi bude trebalo! dobra je ova ideja s aplikacijom, bas cu pogledat! Starim,pa ti još u komadu ženo!! Ja kažem da će se Maja danas porodit!
Sanjarka, da nemaš sad muža i malog Petra na putu, taman bi ti i juniorka počele izlazit zajedno za koju godinu!
I da, koji san noćas! Sanjala sam da su me porodili u 7 mj trudnoće carkim rezom! A cijeli san je iz perspektive bolničkog kreveta, davanje opće anestezije, koja nije primila pa sam zapravo svega bila svjesna, rezanje trbuha, izvlačenje bebe, plač... pa me kao zašila sestra, onda došla doktorica, napizdila je sto je to to napravila,pa sve otvorila i ponovo zasila. A rez iznad pupka, jeza majko mila... Očito me neka paranoja počel lovit od svega
Sortiraj odgovore
Najstariji