Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    19. Svibanj 2016. 19:13

Evo cure da se i ja malo javim, čitam vas ali sve nešto nemam pametno za napisati. Sto se tiče krvne slike meni je na prvom vađenju bio i TSH povišen, i šećer na granici, sa terapijom tsh je pos kontrolom a šećer je sam po sebi pao, međutim na slijedećim vađenju krvi mi je kolesterol bio povišen, na trećem su mi svi parametri bili sniženi pa su mi rekli da sam anemična 😱. Uglavnom poanta ove moje čitabe je da sam shvatila da je ovo jednostavno drugo stanje i ne zamaram se previše. Nego zanima me za Vinogradsku netko je spomenuo da cim su bilo kakvi parametri poremećeni da šalju na inducirani zar je to stvarno tako i da li bi i meni mogli probleme raditi, da znam Na vrijeme i odlučim se ta neku drugu bolnicu (prvo sam htjela Petrovu ali sad bi Vinigradsku jer mi je bliže)

Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 19:34

😘😘

Da da vjerovatno i ginicu izgledam ko leptir pa nije opet trazio kks niti me slao na ogtt ma nista, mozda i bolje sto manje kopat i bit miran 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    19. Svibanj 2016. 19:42

Pozdrav komadi!
    Nemam pojma jesam li išta popamtila što ste pisale... oko ovog tsh i šećera... taj šećer me uopce strah vadit... u prvoj T nisam uopce... nisam nešto ekstra kila dobila... za sad sve u granicama... kks mi je uvijek bio idealan... 
    Sanjarka hehe malena nebi na vaginalni hehehe... pa, ima cura i pravo u nekim stvarima ;-) dobro kažeš, mudrica je :-)
    Abies neka si i ti svog muža iz kluba izbacila, nadam se da će sad biti dobar i da neće nazad u klub ;-) 
    Ja sam danas sve baby stvari prebacila na jedno mjesto, pa onda pospremila i pocistila terasu, ribajući četkom pod na koljenima, onako fino oldschool... sad bi se mogla desit neka blokada u leđima, al štoš sad s menom, neda mi vrag mira... 
    ovaj trbuh mi je ooogroman, pitat cu dr iduci put jel ona sigurna da ja nosim samo jednu bebu... kakva cu tek biti za dva mj... strašno... a sav je napet, nemam se za što primit. 
    E pitanjce, kad se ono više ne smije spavat na leđima radi one veve cave?

Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 19:51

Crazy nisi nam odavno pokazala busu, da znas da si i mogla 😉 
    Daklem vrijedna nam i ti ful, nema sta ove ljetne trudnice sve neke vrijednice em čiste, em rade kolace, spreamju ruckove, vecere... Ma milina 😊

Joj nemam pojma ne pase mi ni inace spavanje na ledima pa to nije moja poza!
    Sad vec sanjam spavanje na trbuhu 😭😭

Dunyasha
    19. Svibanj 2016. 20:28

Vecer cure!
    Marie, cestitke na rodenju malene Hane!! Neka ju prate zdravlje i sreca!!

Ne znam sta da vam kazem. Dosta mi je. Teska sam, velika sam, ona se toliko nemilosrdno gura da je to bezobrazno.
    Jedino sto je dobro (kako se uzme, jel) je to sto mogu pojest cuda. Nema pritiska na zeludac pa se mogu hraniti do mile volje. Bua ha ha!!
    Mala koza, tvojoj Emily fino fulali kilazu. Ajd jos kilazu, ali otvorenost?? To mi nije jasno.
    Baby, kakva sad masnoca u krvi? Nije mi jasno. Ne daj da te u Vg sad zbog toga zaj..
    Sanjarka, kcer ti je legenda s izjavom kako ona ne bi prezivjela vaginalni porod. Bas sam se nasmijala.

Ja kazem Niki, kad se gura- i ti ces biti trudna ako bog da, pa ces vidjet kako je to.
    Inace, ja mislim da ja necu docekat termin..
    I mislim da sam pocela kuziti te famozne trudove (dobro sam se sjetila u 38 tt pocet kuziti sta to zapravo je. )

Uzivajte zene!!

O i vjerujem kako terminusama ide na zivce ispitivanje jel jesu.. kad budu, javit ce. 

Mene vec sad nerviraju a di sam jos od termina!

TPol
    19. Svibanj 2016. 20:33

Bruna pa kolki su ti ova druga dva negdje u stedini ili vise kod granice, mislim da to isto gledaju

Crazy sta se tice secera on bas nema veze s debljinom (mozda statisticki ima) al ja sam jos za njihov pojam mrsava i nebi trebala gubit kile sto mislim da nece bit moguce uz ovakvu dijetu plus setanje

Al dobro nije nista strasno sve se to da izdrzat za Bebuljicu ali morala sam se negdje izjadat 😀

Laku noc svima 😴😴😴

Sanjarka88
    19. Svibanj 2016. 21:01

Dunya jep dosta je bilo! 😂 no rekoh ja da ce Nika i Maja prije mog cure su odlucnije 😎
    Hranjenje! 👍 isto nam je
    Guranje! Isto nam je 😕 bas bezobrazno ponekad haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.