Kod zubarice super. Ocistila temeljito zube i vidimo se iza nove godine.
Srijeda nas ceka 10stranica s izvjestajima
Da da krece vlakic. Hu hu. Samo da smo sve kako treba i da nam porodi dobro prodju!
Hello,
Evo ja obavljala neke stvarcice, rijesila spizu. Cura i ja sad doruckovale. Malo lezarine pa se idem uhvatit posla po kuci.
Crazy hvala na suncu stiglooooooo 😃🌞😘
Deeka bogme veseli vikend kod vas 😎 super za dobre nalaze ogtt-a 👍. Jesi negativna krva grupa kad moras opet na bockanje ili?
Kokolo ma ne traje ti kod nas svada dugo, ona napravi scenu i onda se u roku 5min visa meni po vratu i moli za oprost haha valjda prednost predpuberteta 😂
Cuj tvoje cure, od malih dana udara po uzivanciji mogu je svakako zamislit sa sokicem u ruci 😃
Bebacica super za dobar pregled i curu koja se super razvija ❤ jel prohodna za prst isto što i otvorena? Ja tek sad kuzim da puno toga ne razumim oko ženske anatomije u t 😕
Kako ti izgledaju laznjaci?
Cekamooooooo 😘
Abies aaaaaa! Jel puno? 😕 a u prvoj t si ih imala?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da da jos malo, ima vas prije mene dosta. Necu preko reda 😀
Sanjarka, rekla mi je da je to za nju otvoreno. Iako veli da tako mogu jos izdrzati i tjedan dva da se dalje ne otvaram. A laznjaci su mi ko menstrualni bolovi, nekad slabiji nekad jaci. Ponekad mi se bol siri prema ledima.
A sad zadnji tjedan me zdjelica boli, bas je nisko glavicom jedva ju je izmjerila 😊
Cao cure
Kako ste danas?
Bebacica super za pregled😊
Mene i da lje leda ubijaju al tjesim se proci ce kad rodim😁,jutros sam isla po nalaze od oggt i super su😃😊,jos u cetvrtak od urinokulture pa da vidim stanje.
Sveki mi je otisla jutros,al opet stize za 2mj.Ona ce mi nabaviti sterilne gaze,jednokratne gacice i uloske😊,kaze ima u klinici i moze da mi nabavi da ja ne kupujem😁
Hello ljetnice!
Naočale na porodu - ja inače imam dioptriju -1 ali imam osjećaj da mi se povećala u trudnoci jer i s naočalama slabije vidim. Mislim da ih neću imat na očima jer mi i inače smetaju, preferiram leće. Ali imat ću ih pri ruci da si vidim dijete kad rodim :)
Kolica neću prati. Ali stavila sam već u košaru nepropusnu podlogu i na to još tetru tako da beba neće bit direkt u kontaktu s materijalom.
Mi jučer proslavili 1.godišnjicu braka. Napravila sam voćnu torticu, dragi me kasnije kad je došao s posla izveo u restoran na večeru uz svijeće i bas smo se romantizirali.
Prijavljujem pregled u srijedu. Nadam se da će mi ovaj put okvirno rec kilazu.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sanjarka, da te prosvijetlim, a i sve ostale
Dakle, najbolji i najlakši recept za buhtle, nestaju prije nego se stignu sve ohladiti... Jedina izmjena na recept - peći kraće, duplo kraće. A možda je i samo do moje pećnice, meni su skoro zagorile nakon 20 min, a piše 25.
Slika-> http://prntscr.com/b4mldz
Sastojci-> http://prntscr.com/b4mloa
Priprema-> http://prntscr.com/b4mlur
Ljetnice! Stizu i vase bebe...
Da vas malo pozdravimo... Bacim ja pogled na vas, vidim nove cure i zelim im dobrodoslicu. Starim, Majo... sretno! Ostalim curama takodjer da im bebe dodju lako i brzo i da vam dani u bolnici brzo prodju. Meni to bilo teze od poroda, to cekanje, strepljenje oko dojenja i onda zadnji dan zutica pa jos jedan dan, al proslo je i evo nas. Malci su 3 tjedna stari, svaki ima po 2700g i predivni su. Dojim na zahtjev svaka 2 do 3 sata, s biogaiom se grcevi malo smirili, tetram ih i za sada nam dobro ide.
Nisam samodopadna i ne volim sama sebe hvaliti, ali moram vam reci da sam preponosna na njih i na sebe. Vidjet cete i same, gledat cete to svoje bice i ponavljati: Ja sam to rodila, prekrasno je...
Ellie, tvoja djevojcica lijepo napreduje i te nase mrvice ce brzo sustici svoje vrsnjake rodjene u terminu.
Netko je pitao za steznik, nama su gledali razdvojenost misica na Sv Duhu drugi dan po porodu. Kazu da se tolerira 3 cm i da steznik ide ako je vise.
Bebacica znaci curka je prakticki spremna s polozajem 😊
Sto se tice laznjaka znaci ko menstrualni... Pitam je ih nisam imala ni u prvoj t a ni sad. A mozda i jesam s obzirom da sam otvorena samo ih ne osjetim
Sandrich eto na! Sad moram probat i ove tvoje 😍 ma ove su ispale lipo ukusne, al s obzirom da se nisu digle ostale su male i nabijene 😠
Malakoza pa sretnaaaaa vam prva godisnjica! I proslavili ih jos bezbroj ❤ ovu ste super obiljezili.
Mare ma sveki ti je zakon! 💪👍
Super za dobre nalaze 😃
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka s malim niti jednu. Dr na operaciji me i pohvalio. Jedino onda sam po bedrima dobila jer se tamo nism mazala. Sad isto mazem. Nije strasnno vidim 2-3 na ogledalu (ispod pupka su pa ne vidim). Vrijedit ce :)
Deeka da da kao turbo dobrovoljan darovatelji krvi smo!
Sortiraj odgovore
Najstariji