Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    09. Svibanj 2016. 17:18

E eto ja dosla s posla digla sve 4 i reko da vas procitam, kad ono bome kolko to 10 stranica?? Svaka cast cure 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Bas sam saznala da moram radit do 26.6 a imam jos nesto godisnjeg al to mi se ne uklapa u plan jer sam vec od 13og htjela na more 😢😢😢 neznam sad moram smisljat kako da ostavirm svoj plan hahha

Sanjarka ti si prava macka, a kcerkica kao sestrica , tako i treba se uvijek drzat mlado 👍🏻👍🏻 Ja se pridruzujem isto klubu 88 , samo sad ce tek prva beba 

Ejic sad ce mozda ispast da se i mi poznamo 😂😂u kojem si gradu u Au? 

Ellie naravno da mozes pisat nedamo  mi tebe s foruma

Crazy neznam bas bi nas trudnice trebali odma cim zatrudnimo oslobodit posla hehe 

To je sta mi je ostalo u glavi hehe , i vidim pisale ste o nekim kolacima meni se jedu al neda mi se peč hehe

CrazyPuppet
    09. Svibanj 2016. 17:36

Teja meni je dr. dala Rojazol to ide na recept pa ako si kod soc, samo ga zovni da ti posalje e-recept u ljekarnu. Al mislim da i canesten i vagisan mogu rijesit problem. Nakon antimikotika dobro bi bilo da uzimas linex lady ili nesto tome slicno - to su ti ovi probiotici za obnovu flore sto je rekla Aurelija (ako sam dobro zapamtila) 
    Tpol ja sam sluzbeno na bolovanju, ali jos nesto radim jer moram zavrsit projekt. Problem mi je sjedit i kicma me ubija. Kaze mi dr kad sam ju pitala za doznake, oooo pa ti jos radis?!? Ajd ti kuci, ionako predugo radis za hrvatske prilike haha... ajd sreca pa je sad lijepo vrijeme i ima zato nekog posla po kuci pa se necu ubit od dosade....

kika832013
    09. Svibanj 2016. 18:00

Pozdrav cure,
    Ellie- cestitam ti na bebici, mazite se puno puno i nista se ne brini jaka je ona 
    Sanjarka- svaka ti cast na liniji  prava si mlada, zgodna mama.
    Ostale cure ne zamjerite sto ne komentiram ostalo jer sam sve zaboravila  morati cu i ja poceti salabahter koristiti haha. Nego imam jedno pitanje, kad ste prestale piti magnezij i pocele sa cajem od maline? Mi smo vecinom sve kupili za maloga jos mi samo neke sitnice ostaju za bolnicu kupiti i poceti torbu spremati  

Prijavljujem pregled sutra u 9 pa vam se javim sa izvjescem. 
    I zelim dobrodoslicu novim curama neka nas je sve vise 

baby♡girl
    09. Svibanj 2016. 18:18

Zdravo žene 😁
    Elie curka ti je predivna 😍😍
    Sanjarka ženooo bome obje ste bile prekrasne i drago mi je sto je sve bilo savrseno ❤
    Nove cure dobrodosle. 
    Sunshine bas si fit trudnica, ja sam tako izgledala tamo negdje sa 7 tjedana 😂😂😂
    Sobice su vam divne, i haljine. Ja nemam salabahter, ali imam pileći mozak 😜😜
    Magnezij ne pijem vise, ovaj tjedan pocinjem s malinom. 
    Gace tosamine 👍
    Torbu spremam sutra. Uzv nadam se sljedeci tjedan. Moram i taj oggt rijesiti (zg cure kud to idem obaviti?), pa tsh ponovo i vrlo vjerovatno ponoviti krvnu grupu i rh jer ne mogu naci papire od prosle T -.-
    Pelene i roba oprana, ali vec vidim da cu jos jednom oprat pa peglati, nekako me primilo opet ono panicno ciscenje i pranje 😂😂😂
    Uglavnom sve nas iste boljke muče, puno hrane, a kile samo idu 😂😂😂 
    Terminuše koje jos vrlo sitno brojite ostavite koje slovo, da znamo jeste u komadu 😁😁😆❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Uzivajte mi sve 😘😘😍

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Dunyasha
    09. Svibanj 2016. 18:19

Pozdrav svima zenske!!
    Pa kako ste vi sve mlade!! 88 ,89 godiste? Dizs, pa ja sam onda prastara prvorotka. 
    Ali neka, lijepo sam prozivjela mladost, imam dobrog muza i sad ce beba. Sve dode kad treba.
    Sanjarka, lijepe ste curke, nadam se da je sve bilo dobro i u skladu s ocekivanjima. Samo tamani sad te kolace, zasluzila si. 
    Vidim da spominjete domacicu kokos- valjda sam ja jedina kojoj nije fina? Uzasno mi je umjetnog okusa. Meni su original i tamna najbolje. A linoladu ne jedem, pa se nesto ni ne hrustim.
    Nove cure, dobro dosle!
    Ja dns oprala plahte za malenu, sutra cu peglati jer me isijas uzasan lovi. 
    Ali s obzirom da sam u tjesnu u kojem jesam, moglo bi biti i gore pa se ne zalim. 
    Idem rucati. 

Pozdrav svima!!

deeka
    09. Svibanj 2016. 18:30

Moram i ja napraviti ovaj tjedan OGTT, a za dva tjedna mi je opet vađenje krvne grupe buduci sam negativna. Nisam cili zivot isla ovoliko po ambulantama i doktorima sta ovih nekoliko miseci, ali kako kazu: sta se mora nije tesko :)

Ima li ko iskustva s splitskim rodilistem? S tetama tamo, mene vec lagano pocinje panika vatat, a imam jos 3 miseca...ufff

Abies
    09. Svibanj 2016. 19:04

BabyGirl jesi me nasmijala...da da tako nekako sam i ja izgledala negdje do 10tt! Sad jos malo pa cu kolica koristit za geganje.
    Krv grupu moras ponovo. To sam i ja pitala - bitan im je onaj test s antitijelima. 
    Dunyasha, eto i ja tu rekoh ko metuzalem kraj ovih 87,88,89! Al nisam bas tako daleko i moje su 80' (82)
    Bas dobili poziv na veselje u samoborskom gorju. Malo me frka jer sam na minimalne promjene visinskih razlika osjetljiva...a dragi su mi ti ljudi.

MalaKoza
    09. Svibanj 2016. 19:05

Ellie,  čestitam na curici. Mala je prava ljepotica.
    Sanjarka, super oblekica, pravi si komad. 
    Ja obožavam gledat trudnicke trbuscice. Svi različiti, a svi tako lijepi. 

Bila sam na tecaju o dojenju.
    Među ostalim nam je med.sestra rekla da :
    -kupimo samo jedan grudnjak za dojenje prije poroda jer cicke mogu narast i do 2 broja nakon poroda. A i ne moraju.  Pa da ne bacamo bezveze novce unaprijed
    -dojenje smanjuje celulit ☺
    -za vrijeme dojenja ne piti čaj od mente ili kadulje jer smanjuje laktaciju
    -uz isključivo dojenje ne treba nikakva dodatna tekućina
    -promatrati znakove gladi (sisanje rucice ili bilo kojeg dijela tijela, plazenje jezika, mljackanje) jer postoje 3 faze znakova. Plakanje je zadnja faza i kad već dođe do toga, beba je isfustrirana i automatski otežava početak podoja
    -ako dođe do upale i naprave se kvrga na sisi,  bebina donja čeljust treba biti na području te kvrge jer ju sisanjem izmasira i izvuce

Vježbali smo sve položaje za dojenje i bas je bilo fora
    Danas je bila babica još u posjeti kod nas u stanu(ovdje nema patronazne nego babice dolaze poslije poroda) . Ispipala mi je trbuh, odredila položaj bebe, što gin nije nikad. Samo uzv. 

Rekla je da trudove mogu registrirati primjerom peglanja.  Ako peglam, dođe trud i ja i dalje mogu nastavit s peglanjem iako je neugodno,  ostajem doma. Ako je toliko bolno da moram odložiti peglu i nalaktit se na stol,  vrijeme je da se krene u rodilište :)

I rekla je da se ne smiju zaboraviti 4 bitne stvari za rodilište - tople čarape - unatoč toplom vremenu i grijanoj prostoriji, rodiljama često bude hladno, papuče koje se lako obuku, široka majica kratkih rukava - zbog ctg-a da se lako podigne i odmah nakon poroda da beba ima kontakt koža na kožu bez puno petljanja.  Umjesto ogrtaca, gornji dio udobne trenirke jer je lakše otkopcat i zakopcat i ne žulja toliko u krevetu. 

Sad sam bas udavila s tipkanjem,  ali to mi je dug od 4 dana nejavljanja

Btw. Nekak imam osjećaj da je Starim rodila. Nema je od onog posta s trudovima

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Bruna257
    09. Svibanj 2016. 19:31

Curke evo ja duzna sliku.... Pa sad procijenite jel to niiisko i spicasto :P valjda ce uspit jer sam preko moba...

IMG]http://i68.tinypic.com/2ywzsd4.jpg[/IMG

Malakoza super za savjete o dojenju,hvala ti puno... Moja sestricna je pocela sa cajem za dojenje 3tj prije odredenog termina,i sreca jer je beba rodena 2tj prije, tako da je imala mlijeka od starta.... Rekla da joj puno pomaze..

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sunshine1
    09. Svibanj 2016. 19:42

Malakoza ti si ko ja, ja ko neki frik promatram trudnicke trbuhe okolo. Inace sam se ovdje bas zalila kako mi je mala busa i da bi nesto vecu. Ovo je slika od jutra, popodne od kontrakcija i kretanja se stvrdne i napuhne. Neki dan je bio dupli da se mm nije prestajao smijat. beba se smjestila iza i dosta je nisko (netko je to pitao) pogotovo od 29 tt kad se okrenula,a i sitna je bebolina,kaska tjedan dana. Zato sam malo i na iglama do cet, nadam se da je lijepo porasla i zdebljala se.

Teja prica mog zivota, antibiotici i nakon toga kandida. A ja glupsa se nikad ne sjetim uzet nesto za zastitiu flore. Javi se dr,ja sam znala telefonski,samo napomeni da su simptomi povezani sa antibioticima. Ja uvijek dobijem kremicu i vaginalete.

Dunyasa i abies  niste ni vi tako stare. Star si koliko se osjecas. Dunyasha za sve postoji pravo vrijeme i mjesto. Mi bi isto bebu i svadbu planirali ranije ali onaj gore ocito tako nije htio pa nas je zabavljao sa drugim stvarima...

Inace mi upravo rijesili skakljivo pitanje kumstva i naravno pristali su. Bas mi je drago da cemo produbit i ovako dobro prijateljstvo.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.