Hellou ženske!
Sanjarka, drago mi je da je sve prošlo super i da kolača ima i viška :) izgledaš predobro a i mala je slatka, nadam se da je zadovoljna kako je jučer to sve izgledalo. Za kile ne brini ako se prime i dalje si ispod prosjeka :)
Bebacica, haljina mi je preslatka! Zavidim svima vama koje u zadnjim mj trudnoće možete normalno funkcionirati!
Ellie, nadam se oporavak napreduje i da se mazis sa curkom, naravno i da ti je netko uspio na normalan nacin pokazati dojenje. Držim fige!
Toliko o onome što sam zapamtila...ja još odmaram, čekam famozni 37t i da se gospodica u trbuhu zarotira pa ćemo lakše :)
Bruna, Aurelija i mislila sam da su te bile u pitanju, morat cu i ja s tim salabahterom krenut, nema mi druge. Dobro kazu da budala "pamti"
Bruna kontroliram je stalno, malo je visa nego zadnji put ali dr mi je na brzinu rekao da to nije nista jer ja nisam pod nikakvom terapijom pa je normalno da malo varira. A podljevi, neki vade kao da krampom kopaju, ima jedan laborant na nuklearnoj koji vadi njeznije od bilo koje zenske, to je cudo ni ne osjetim nista kad je on tamo!
Olaa curkeee...Ajme kolko novosti...
Ellie cestitam na curki, preslatka je, mali bomboncek..
Sanjarka izgledas odlicnooo..Like za zuti sakoic, obozavam zutu boju...
miska tvoja busa ko i mojaaa, mini..
S kolko tjedana cete vi krenut u TA? Meni kak su prosli tjedan otkrili streptoko, dobila antibiotike s kojima moram prestat u cetvrtak... E sad se meni jucer navecer javil neki svrbez dolje, nije jako al svrbucka ponekad.Dal bi to moglo bit od antibiotika? I sad si ja razmisljam da bi se sto prije narucila u TA posto imam uputnicu,i zbog te bakterije i svega ili da ipak cekam 37 tjedan?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Joj zamjenila sam misku i sunshine..Sorry..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Aurelija u nisam dojila nazalost,u prvoj trudnoci imala jaku upalu,u drugoj sin nije htjeo uopste da pije moje mlijeko.Nadam se da ce sad ova beba da doji i da ih lijepo isprazni 😁😁
Uf piskarala! Nema me dva sata a ono 5 novih stranica!
Sunshine ti to nas zezas da si u 30i nekom tjednu... koja super mala buša!
Teja brzo nesto dolje za gljivice, zasto ti dr. Nije odma dao nesto s atb? To ti je klasika nakon antibiotika nazalost...
Sanjarka i ja se nadam da ce mm ostat van iz kluba ;-)
Meni sebo kad je zatoplilo vise bas ne jede slatko, sad bi samo voća, vode i e krastavaca hahaha... ti samo guštaj u kolacima ionako nisi niš kila dobila.
Ja danas u podne otisla s posla, kicma me ubijala tih 5h sjedenja. Tako da cu na brzinu zavrsit sto jos imam i nejdem radit vise... uf uf. Odradila sam mali shopping, uzela odjelce za izlazak iz bolnice, i tanki pamucni ogrtac. Trazila i spavacicu al nis mi se bas nije dopalo. Jos otisla po neke sadnice pa da dovrsim sadnju ljetnog cvijeća. Sad malo odmora i igre s klincem. Puse
Crazy stvarno mislis da su gljivice? Shit...Ona je meni dala samo antibiotik Amoksicilin...
I sad nakon vise od pola popijenih osjetim dolje svrbez... A kaj da uzmem za gljivice na svoju ruku?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Teja dobro ti cure vele, to su gljivice. Ja sam isto morala biti antibiotik zbog neke urinoinfekcije i isto me na pola terapije pocelo uzasno svrbiti i na sljedecem pregledu mi je rekla da imam gljivice pa sam dobila vaginalete i kremi za vanjsku primijenu 😒
Sortiraj odgovore
Najstariji