Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    07. Svibanj 2016. 13:42

Sarlina dragi sutra opet sprema fini rucak, tako da mi nije zao :) a i bit ce hrpa onih starih baba, koje bi mi ili piljile u trbuh ili da dirale non stop, pa slusat bapske price... Neki dan neka mamina teta zvala da je cula da stalno mirujem... I onda pocelo-to nesmije jer nebude mogla rodit bla bla bla.... A ta ce sutra bit tamo pa mi se neda to slusat... A i inace bas ne volim tu zenu... Ovako doma-odmaranje i zen :) setnja od kreveta do stola i natrag ;) :P 
    Kod nas sunce,milina, ja na svom balkonu u stolici ljuljacki pijem domaci sokic od mrkve i jabuke i gustam u cvijecu... 

Sanjarka,da sam ti blize,ma i tebi bi ispekla jednu ovakvu potratnu poticu :) (preko moba sam pa ne mogu sliku ubacit,al mozes na google potrazit) :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

vjeverica8
    07. Svibanj 2016. 15:43

Dunya hvala na odgovoru! Mislim da ću svakako ići 
    Ellie kako je prošao susret s Enom? 

Nadam se da sve uživate u vikendu sa svojim dragima. Meni dolazi frendica i pripremila sam jagode sa šlagom, njam njam 

Crnatockica ti si bila pitala za zagrebačku kavu? Ja sam uvijek za 

zabica25
    07. Svibanj 2016. 15:53

Sve cure koje patite od žgaravice, evo vam neki savjet. Nadam se da će pomoći..
    sestra mi donijela Dietpharmovu knjižicu za trudnice pa sam se odmah vas sjetila..

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

TPol
    07. Svibanj 2016. 16:08

Ellie slatka je tvoja Ena, ne djeluje mi uopce sitino! Uziva sva se raspruzila! 😊😊😊

uykmyjh
    07. Svibanj 2016. 16:55

Ellie čestitam na lijepoj curi :)
    Zabica ja sam se toliko toga načitala da više niš neznam  negdi piše da je med dobar, a negdi da ga treba izbjegavat. I tako za pola stvari. Meni sve mliječno užasno smeta, pogotovo puno tekućine. Za sada sam skužila da mi jamnica jako pomaže. Jedino to...  Ni tablete ni manji obroci, samo jamnica lol

Deedee01
    07. Svibanj 2016. 18:26

Uuuu.. Odradila svih 20 stranica. 
    Da krenem redom, fascinira me kako svaki ginekolog računa termin poroda drugačije, moj privatni izračunao jedan datum, u Petrovoj drugi a moja socijalna Ginekologica drugi, i a ta socijalna računa kad možeš na porodiljni, pa me tak vozili dođite sutra, kopirajte ovo... Sad slijedi HZZO, s tim da mi ostavili staru adresu, i sad se samo nadam da mi na HZZO neće Radit problem, jer imam na zdrastvenoj jednu adresu a na doznakama drugu naše zdravstvo.

Ellie ne mogu vjerovat da si rodila!! Pa do prije par dana smo ti davali podršku da izdržiš!Cestitam!!!😄😄😄😄😄😄😄 nemoj se brinut kako će biti, sve si ovo izdržala, sad ćeš lako i ovu završnu i najslađu etapu, Ena i ti upoznavanje i prilagođavanje!!😀😄😀😀

Pozdrav Lena i marigmar, dobro došle u našu malu brbljavu zajednicu!😀

Lena bolje da sve nabaviš ranije, ja sam isto tako, samo su mi sad ostale sitnice. I hvala Bogu da je tako, sad sam mjesec i pol već na mirovanju, čekam još koji dan pa da istekne mirovanje pa da mogu i te sitnice.

Sandrich hvala na iscrpnom izvještaju, dobro je sve imat na jednom mjestu.😀

Sanjarka mađarica je moj najdraži kolac, evo sad bi da se stvori kod mene, i lubenica, može i to! Uopće nisam zahtjevna😂😂

Jeste kupili grudnjake za dojenje? Gdje da to potražim?😀

Aurelija
    07. Svibanj 2016. 18:41

Ellie, curka je diivna, taman! Narast ce, bitno da je zdrava!
    Deedee, ja mislim da cu za pocetak (doma i bolnica) kupit obican pamucni bapski i bez zice u mulleru, dode nekih 60-70 kn, ili potkosulje u h&m-u koje se isto tako otkače, to dvoje mi je jedino prakticno za spavat, da ne zulja. A sluzi samo tome da drzi one jastucice... kasnije neki bolji, kad vidim i velicinu uostalom...
    Sanjarka, Bruna, tolko ste spominjale te kolače da sam i ja danas morala ispec jedan brzinski sočni biskvit sa visnjama i odmah smazala 2 reda 

Bruna257
    07. Svibanj 2016. 19:03

Aurelija hahaha :) mi nasli tu u nasem konzumu novu domacicu kokos :D otvorili i za 15 minuta je nije bilo pa sam dragog poslala po novu kutiji :P haha sad razmisljam koje da ispecem kolace za sutra :D a trebala bi malo pripazit sa secerom ovih dana,mislim da cu u cetvrtak na OGTT....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ellie00
    07. Svibanj 2016. 19:06

Pozdrav curke,
    Procitala sam vas al nisam bas svoja pa se ne sjecam sto pisale.. 
    Ja danas bila kod svoje curice i poslije nisam mogla prestat plakat. Divna je- mala sitna, duge nogice. Malo smo ju i mazili.. Rekao je dr da je sve u redu samo treba dobit na tezini. On misli oko 10 do 14 dana da ce biti tu...
    I onda dodjem u sobu ode mm, ostale 5 cimerica dobilo bebu k sebi i malo me emocije ponjele.. Tako blizu a daleko.. Sutra cu se usuljat ujutro
    Evo Ene

Deedee01
    07. Svibanj 2016. 19:41

Ellie, bas izgleda kao mali borac! Ne brini, makar je sad teško, brzo će to proći i ti ćeš sve zaboravit kad bude sa tobom. Bebama kao i nama velikima, bar nije problem dobit na težini. 😀
    Aurelija, da imaš pravo, ja ne znam kak da ga sad kupim, kad ne znam koliko će još gospođice narasti

E da, možda ću ispast blesava ali ja nisam znala da nekim ženama treba jako puno da se riješe trudničkog trbuščića, ja sam zbilja vjerovala da sve nestane kada rodiš. Cijeli život imam ravan trbuh i nikad mi se ništa ne nakupi na trbuhu, samo guza, i takvu sebe volim, sad si razmišljam da se pripremim i za svaki slučaj kupim onaj pojas poslije trudnoće, sto vi mislite? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.