Ne znam jesam li uspjela jer sam jos polumamurna.
Bila pedijatrica kaze da je ok beba, prvi nalazi su dobri samo je sitna
Ellie, divna je!!! Rekuperat ce se ona prije tebe, ne brini :) kako si ti? jesu te dizali? I ja sam prosla carski pa znam kako ti je a mamurna sam bila gotovo 24 sata...
Dobro jutro cure, evo i ja danas malo duze idspavala. Bas je lijepo lezati u krevetu bez nekog stresa da moram odmah ustati 😎
Ellie, kakva prekrasna struca!! 😍😍💖💞
Jedva cekam da i ja vidim svog Marcela uzivo 😍
Sto se kila i komentara tice, hvala Bogu jos se nisam susrela s takvim komentarima ali su me zato vec 2-3x pitali jel nosim blizance. Nakon svakog takvog komentara se zamislim jesam li dobila previse kila ili je trbuh "preveliki" za te tjedne tridnoce pa izgleda ko da nosim blizance... Ali kad malo razmislim, svaka trudnica je drugacija. Neke dobiju vise kg, druge manje. Neke imaju vece trbuhe druge manje. Ja sam takva kakva jesam i ponosna sam na to kakva sam. 😉A ljudi uvijek nadu neki razlog za komentiranje 😕
Zelim vam svima ugodnu subotu i puno uzivanja u ovim suncanim zrakama 😘
Preslatka je. Vidi kako je jedva docekala da se protegne.
Ellie i nije sitna. Muzeva obitelj - 35tt blizanci 2100g, sad ce u skolu. Zdravi zivahni.
A mamurnost da da. Na infuziju se prima cesto protiv bolova nesto na bazi morfija.
Sad ce te odstekat svih cijevcica ako vec nisu, podici pa ces se osjecat veselije
Dobro jutro cure!
Ellie bas je prava cura, preslatka!!! Nema veze sto je sitna, bitno da je sve ok-ubucit ce se ona ubrzo
Sanjarka a joooj draga moja, od srca ti hvala na ponudi-koliko si draga, ni ne sumnjam da bi to stvarno napravila i ja bih ti ga ostavila s punim povjerenjem, ali imat ces ti i svog posla i preko glave nac cemo neko rjesenje do tad
Sortiraj odgovore
Najstariji